פשטידת תרד וקישואים לאחרי החגים.
הפעם הראשונה שפרסמתי את המתכון לפשטידת תרד וקישואים לאחרי החגים זה היה בסלונה.
להפתעתי הפשטידה תוך יום קפצה למקום הראשון במצעד אולם האנשים התלוננו שהתמונה לא יפה.
"התלוננו" זה בלשון עדינה כמובן. היו שניים שכיסחו לאמאשלהתמונה את הצורה.
עבר זמן אבל לא שכחתי.
היום החלטתי שהגיע הזמן לחדש את תמונות פשטידת תרד וקישואים לאחרי החגים.
פתחתי את המתכון ועשיתי אחד לאחד את המתכון שלי שוב ואכן הפשטידה יצאה מעולה בשנית.
והפעם היא גם הצטלמה מעולה ומקבלת כבוד בסוויט דוּלי.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

אחרי החגים זה עכשיו! זהו. ברוך השם עברנו בשלום את החגים עם כל המשפחולוגיה הצמודה והקלוריות שנוספו.
אתמול בערב, כשהגיע זמן פרידה, הקטנה נתלתה עלי. “לא רוצה ללכת! רוצה להישאר בחיפה!”
“אבל קוקלה יש לך מחר גן”
“לא רוצה גן! רוצה חיפה!”
“אבל כולם חוזרים מחר לעבודה”
“לא אכפת לי עבודה, לא רוצה גן. רוצה להישאר אצלך מוּרמוּר”
אז שיהיה ברור, אני משתגעת על הקטנה,
חולה על כל נשיפת אויר שלה ומוכנה ללכת בשבילה לקזחסטן ברגל ובחזרה!
אבל, כולנו זקוקים לאחרי החגים.
חוזרים לשיגרה ונעשה את זה עם פשטידת תרד וקישואים לאחרי החגים,
מצויינת לקיזוז הקלוריות העודפות. מכינים את הפשטידת בחמש דקות והיא מעולה!
אם אתם מחפשים עוד מתכונים לפשטידות הכל כאן – פשטידות וקישים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

פשטידת תרד וקישואים לאחרי החגים


מה צריך בשביל פשטידת קישואים ותרד?
5 קישואים מרוסקים – מרסקים הקישואים בפומפיה או במעבד מזון.
כוס תרד טחון (בפעם הקודמת השתמשתי בקפוא. הפעם השתמשתי בטרי).
אם אין לכם מעבד מזון תוכלו לקצוץ את התרד דק דק הכל בסדר
2 ביצים
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל גרוס
4 כפות קמח תופח או כפות קמח רגיל עם חצי כפית אבקת אפייה
איך מכינים פשטידת קישואים ותרד?
לערבב הירקות, להוסיף הביצים והתבלינים ובסוף הקמח.
לשמן תבנית ליצוק הבלילה לתבנית.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים כחצי שעה עד ארבעים דקות.
הכמות מתאימה לתבנית בינונית או פיירקס או כל תבנית אחרת 20X30