טרייפל מוס שוקולד בשלוש שכבות הכנתי מתוך מטרה אחת וסיבה אחת – להרשים את האורחים ואו-הו הם התרשמו!
טרייפל מושחת וחלומי שמגישים בכלי הורס.
שלוש שכבות של עונג עם פרורי עוגה ביניהן.
הכנתי לכם תמונה מודגמת עם הסברים מדוייקים כדי שתראו בדיוק איך מכינים
טרייפל מוס שוקולד בשלוש שכבות.
המוס חלומי ונהדר אבל הנה כמה הערות וטיפים לפני ההכנה,
כדי שהביצוע שלכם יהיה מושלם.
ראשית, אם אתם בעניין של ספירת קלוריות, חבל, זה לא בשבילכם. דפדפו למתכון הבא.
2. בין השכבות פוררתי עוגת שוקולד על מנת שהפירורים יפרידו בין המוסים.
העוגה המפוררת נספגת במוס והטעמים מתערבבים ונפלאים.
3. אחרי שמכינים ומניחים בקערה שכבת מוס, מכניסים למקרר לקרור לפני שממשיכים הלאה.
לא אמרתי שזה קל אמרתי שזה טעים.
4. השכבה האחרונה של המוס שוקולד הלבן זקוקה לזמן כי
ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד הלבן לפני והשמנת זקוקה לקירור.

לעוד מתכונים נהדרים יש קטגוריה – מתכונים לקינוחים מושחתים
אולי תרצו להכין מוס שוקולד בלי ביצים משני מצרכים – מוס שוקולד חלומי שעשוי משני מצרכים ללא ביצים
לקינוחי כוסות נוספים רק ללחוץ – קינוחי כוסות
ובפינתנו "מי הכינה את הטרייפל וגרמה לדולי שמחה בלב" בבקשה:



בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
טרייפל מוס שוקולד בשלוש שכבות
מה צריך לטרייפל מוס שוקולד בשלוש שכבות?
עוגת שוקולד מפוררת
3 שמנת מתוקה
1 גבינה 5%
חצי צנצנת קרם לוטוס
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד לבן
איך מכינים טרייפל מוס שוקולד בשלוש שכבות?
בוחרים בכלי יפה שכבר עושה חצי מהעבודה ומתחילים במילוי.
מפוררים עוגת שוקולד לתוך הכלי לשכבה הראשונה
מכינים את שכבת מוס קרם הלוטוס.
מוס קרם לוטוס
1 שמנת מתוקה
חצי צנצנת קרם לוטוס
1 גבינה 5%
מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת יציבה.
מוסיפים את קרם הלוטוס והגבינה, מפעילים בסיבובים איטים פעמיים-שלוש את המקסר. זהו. שהקצפת לא תישבר.
מערבבים עם מרית פעם נוספת, מוזגים לכלי ושמים במקרר.
רק כשמוציאים מהמקרר, מפזרים פרורי עוגת שוקולד
ועוברים לשכבה 2 מוס שוקולד מהיר
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב
שמים הכל במיקסר ומקציפים עד לקבלת הקרם. מעבירים לכלי. למקרר. שינוח.
כשמוציאים – מפזרים פרורי עוגת שוקולד
מוס שוקולד לבן
כמה שעות לפני –
1 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
ממיסים השוקולד הלבן בשמנת המתוקה.
מערבבים היטב שלא יישארו גושים ושמים במקרר לפחות ל3-4 שעות.
מוציאים, מקציפים את השמנת המתוקה עד שמסמיכה ומקשטים מעל לפרורי העוגה.
לקרר לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה.
להגשה, שמים על השולחן עם כף נאה להוצאת המוס.
אנשים פשוט לוקחים מהקערה לצלחת. לפעמים גם אוכלים מהקערה אבל זה סיפור אחר(:
טרייפל מוס שוקולד בשלוש שכבות סיפור של הצלחה!