פאי שוקולד קלאסי מושלם קל הכנה

פאי שוקולד מושלם, קל להכנה עם המון שוקולד הורס בטעמו!

שתף
הדפסה
מתכון לפאי שוקולד קלאסי מושלם קל הכנה
מה צריך

300 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה – 250 מ'ל
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
2 ביצים
1 בצק פריך

מה צריך

300 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה – 250 מ'ל
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
2 ביצים
1 בצק פריך

מתכון לפאי שוקולד קלאסי מושלם קל הכנה

מתכון לפאי שוקולד קלאסי מושלם קל הכנה הוא מתכון חלום!
פאי שוקולד מושלם קל-קל להכנה טעים-טעים ומאד מתאים לחגיגות יומולדת או חגים.
פאי השוקולד עשוי מבצק פריך נהדר ומעל המון שוקולד עשיר,
פאי מושלם שאפשר להגיש עם קצפת ליד אבל גם ככה
פאי השוקולד מלא בשוקולד – 300 גרם שוקולד
והפאי שוקולד קל קל הכנה.

ככה זה נראה כשיצא מהתנור,
אפילו לא הספקתי לצלם, כמה שזה היה טעים
לא הפסיקו לחתוך חתיכות.

מתכון לפאי שוקולד קלאסי מושלם קל הכנה

עוד מתכונים לעוגות שוקולד תמצאו כאן
מתכונים לעוגת שוקולד

מתכונים לקינוחים מושחתים עם שוקולד
מתכונים לקינוחים מושחתים

מתכון לפאי שוקולד קלאסי מושלם קל הכנה

אחרי שהכנתי את הבצק פריך
שמתי בתבנית והכנסתי למקרר,
ובזמן שהתבנית במקרר הכנתי את המלית.
השתמשתי ב – 300 גרם שוקולד מריר
מה שהשביח את טעמו של פאי השוקולד.
הוא יצא באמת מופלא!
לא פורסים פרוסות גדולות אלא ריבועים קטנים,
אבל הריבועים הקטנים נעלמים אחד אחרי השני
כמה שפאי השוקולד הזה מעולה!

מתכונים לעוגות יום הולדת תמצאו כאן
מתכונים לעוגות יום הולדת

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מתכון לפאי שוקולד מושלם בטעם שוקולדי הורס!

מתכון לפאי שוקולד קלאסי מושלם קל הכנה


מה צריך בשביל מתכון לפאי שוקולד מושלם בטעם שוקולדי הורס!?

300 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה – 250 מ'ל
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
2 ביצים
1 בצק פריך

מתכון לבצק פריך:

300 גרם קמח – 2 כוסות קמח+2 כפות
200 גרם חמאה
100 ג' סוכר – חצי כוס
2 חלמונים

שמים הכל בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.
מוסיפים את הביצה ממשיכים לערבל עד שנוצרת העיסה.
לא חייבים עיסה, גם פירורים גדולים זה טוב.

איך מכינים מתכון לפאי שוקולד מושלם בטעם שוקולדי הורס!?

מכינים את הבצק הפריך וגם אם יש פירורים זה בסדר גמור,
מעבירים את הפירורים לתבנית פאי ומשטחים את הפירורים על התבנית, כולל השוליים.
לאחר שציפינו את כל התבנית מכניסים למקרר.
מכינים את הציפוי.
שמים בסיר שוקולד, חמאה, סוכר ושמנת מתוקה ומניחים על האש.
מערבבים עד שהשוקולד נמס והכל הופך לעיסה חלקה.
מכבים את האש ומקררים מעט.
כשהגאנש התקרר מעט מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה,
מערבבים במהירות את העיסה.
לא להכניס את הביצים כשהגאנש חם כי הביצים יהפכו לחביתה.
אחרי שהנוזל מוכן, מוציאים את תבנית הפאי מהמהקרר,
יוצקים על הבצק הקר את גאנש השוקולד המעורבב.
בתננור שחומם ל – 160 מעלות אופים כחצי שעה.
השוליים משחימים והנוזל עדיין רוטט זה אמור להיות מוכן.
תוציאו מהמקרר, תניחו בצד ותנו לפאי השוקולד המושלם הזה להתקרר.
ביס אחרי ביס והתבנית תעלם.
חג שמח אהובות ואהובים!

מתכון לפאי שוקולד קלאסי מושלם קל הכנה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים