מתכון לפאי שוקולד קלאסי מושלם קל הכנה הוא מתכון חלום!
פאי שוקולד מושלם קל-קל להכנה טעים-טעים ומאד מתאים לחגיגות יומולדת או חגים.
פאי השוקולד עשוי מבצק פריך נהדר ומעל המון שוקולד עשיר,
פאי מושלם שאפשר להגיש עם קצפת ליד אבל גם ככה
פאי השוקולד מלא בשוקולד – 300 גרם שוקולד
והפאי שוקולד קל קל הכנה.
ככה זה נראה כשיצא מהתנור,
אפילו לא הספקתי לצלם, כמה שזה היה טעים
לא הפסיקו לחתוך חתיכות.
עוד מתכונים לעוגות שוקולד תמצאו כאן
מתכונים לעוגת שוקולד
מתכונים לקינוחים מושחתים עם שוקולד
מתכונים לקינוחים מושחתים
אחרי שהכנתי את הבצק פריך
שמתי בתבנית והכנסתי למקרר,
ובזמן שהתבנית במקרר הכנתי את המלית.
השתמשתי ב – 300 גרם שוקולד מריר
מה שהשביח את טעמו של פאי השוקולד.
הוא יצא באמת מופלא!
לא פורסים פרוסות גדולות אלא ריבועים קטנים,
אבל הריבועים הקטנים נעלמים אחד אחרי השני
כמה שפאי השוקולד הזה מעולה!
מתכונים לעוגות יום הולדת תמצאו כאן
מתכונים לעוגות יום הולדת
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לפאי שוקולד קלאסי מושלם קל הכנה
מה צריך בשביל מתכון לפאי שוקולד מושלם בטעם שוקולדי הורס!?
300 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה – 250 מ'ל
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
2 ביצים
1 בצק פריך
מתכון לבצק פריך:
300 גרם קמח – 2 כוסות קמח+2 כפות
200 גרם חמאה
100 ג' סוכר – חצי כוס
2 חלמונים
שמים הכל בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.
מוסיפים את הביצה ממשיכים לערבל עד שנוצרת העיסה.
לא חייבים עיסה, גם פירורים גדולים זה טוב.
איך מכינים מתכון לפאי שוקולד מושלם בטעם שוקולדי הורס!?
מכינים את הבצק הפריך וגם אם יש פירורים זה בסדר גמור,
מעבירים את הפירורים לתבנית פאי ומשטחים את הפירורים על התבנית, כולל השוליים.
לאחר שציפינו את כל התבנית מכניסים למקרר.
מכינים את הציפוי.
שמים בסיר שוקולד, חמאה, סוכר ושמנת מתוקה ומניחים על האש.
מערבבים עד שהשוקולד נמס והכל הופך לעיסה חלקה.
מכבים את האש ומקררים מעט.
כשהגאנש התקרר מעט מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה,
מערבבים במהירות את העיסה.
לא להכניס את הביצים כשהגאנש חם כי הביצים יהפכו לחביתה.
אחרי שהנוזל מוכן, מוציאים את תבנית הפאי מהמהקרר,
יוצקים על הבצק הקר את גאנש השוקולד המעורבב.
בתננור שחומם ל – 160 מעלות אופים כחצי שעה.
השוליים משחימים והנוזל עדיין רוטט זה אמור להיות מוכן.
תוציאו מהמקרר, תניחו בצד ותנו לפאי השוקולד המושלם הזה להתקרר.
ביס אחרי ביס והתבנית תעלם.
חג שמח אהובות ואהובים!



