מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
קינוחים ללא סוכר וללא גלוטן לסוכרתיים

קינוחים אישיים מיוחד לסוכרתיים עם קראמבל שקדים,מוס פירות יער וגאנש שוקולד

שתף
הדפסה
קינוחים אישיים ללא סוכר וללא גלוטן מיוחד לסוכרתיים
מה צריך

שכבת קראמבל:
50 גרם חמאה או לגרסת פרווה -מרגרינה ללא שומן מוקשה של שמרית שהיא גם כשרה לפסח.
100 גרם שקדים טחונים
50 גרם קוקוס טחון

שכבת מוס פירות יער:
1 שמנת מתוקה 38% – 250 גרם
100 גרם פירות יער – פטל שחור, פירות יער מה שתבחרו
רבע כוס חלב
15 טיפות נוזל סוכרלוז

גאנש שוקולד:
1 שמנת מתוקה 38%
200 גרם שוקולד מריר 85%

לקישוט – פירות יער

סוויט טיפ

הקינוח מורכב בשלוש שכבות ולכן מומלץ להכין מראש את השכבות השונות.
כמות שהכנתי הספיקה ל-10 כוסיות,
בהחלט תלוי בגודל הכוסית, אבל בגלל מבחר השכבות, זה יספיק אפילו ליותר.

מה צריך

שכבת קראמבל:
50 גרם חמאה או לגרסת פרווה -מרגרינה ללא שומן מוקשה של שמרית שהיא גם כשרה לפסח.
100 גרם שקדים טחונים
50 גרם קוקוס טחון

שכבת מוס פירות יער:
1 שמנת מתוקה 38% – 250 גרם
100 גרם פירות יער – פטל שחור, פירות יער מה שתבחרו
רבע כוס חלב
15 טיפות נוזל סוכרלוז

גאנש שוקולד:
1 שמנת מתוקה 38%
200 גרם שוקולד מריר 85%

לקישוט – פירות יער

סוויט טיפ

הקינוח מורכב בשלוש שכבות ולכן מומלץ להכין מראש את השכבות השונות.
כמות שהכנתי הספיקה ל-10 כוסיות,
בהחלט תלוי בגודל הכוסית, אבל בגלל מבחר השכבות, זה יספיק אפילו ליותר.

קינוחים אישיים ללא סוכר וללא גלוטן מיוחד לסוכרתיים

קינוחים אישיים ללא סוכר וללא גלוטן מיוחד לסוכרתיים הכנתי כדי שבראש השנה הזה,
גם הסוכרתיים יחגגו.
הרבה פעמים פונים אלי ומבקשים ממני קינוחים אישיים לסוכרתיים,
הפעם הצלחתי להכין קינוחיים אישיים גם ללא סוכר וגם ללא גלוטן.

הכל התחיל כשפגשתי את גולדי שעברה לחיים ללא סוכר, אחרי שעברה ניתוח להסרת הלבלב.
גולדי התארחה בקהילת האוכל אופים ומבשלים עם סוויט דולי
עם מתכון נהדר ללחמניות.
אם אתם סכרתיים תוכלו להכין המון מאכלים בריאים שתמצאו אצלה בקבוצה
הכל זהב – מתכוניםשל גולדי.

לכבוד ראש השנה הכנתי קינוח אישי ללא סוכר וללא גלוטן שיתאים מאד לסוכרתיים.
הכנתי שכבת קראמבל העשויה מחמאה, שקדים טחונים וקוקוס.
מוס פירות יער וגאנש שוקולד.
אפשר לשחק עם שלושת המרקמים האלה בכמה צורות.
תגידו לי דולי, לא רוצים להכין קראמבל – אין בעיה, תכינו רק מוס.
תגידו, אני רוצה רק מוס בלי גאנש, גם אפשר.
אני נתתי את האפשרויות אתם תכינו מה שאתם אוהבים.

אפשר להכין רק שכבת מוס בלי קראמבל
אפשר שכבת קרמבל, שכבת מוס, שכבת שוקולד,
אפשר רק מוס עם קראמבל,
ואפשר רק קראמבל עם שוקולד
אין סוף אפשרויות והכי חשוב – הכל פנטסטי!
קינוחים אישיים ללא סוכר וללא גלוטן מיוחד לסוכרתייםהנה קינוחים אישיים ללא סוכר וללא גלוטן מיוחד לסוכרתיים
בלי כתוביות מפריעות

קינוחים אישיים ללא סוכר וללא גלוטן מיוחד לסוכרתיים

מוס פירות יער עם קראמבל שקדים ופירות יער מעלקינוחים אישיים ללא סוכר וללא גלוטן מיוחד לסוכרתיים

לעוד מתכונים ללא גלוטן רק לחצו כאן
מתכונים ללא גלוטן

מעל 100 מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה לארוחת חג 2018

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

ויש גם שכבות קראמבל שקדים עם שוקולד
שיהיה חג טעים לכולנו!

קינוחים ללא סוכר וללא גלוטן לסוכרתיים

סוויט טיפ
הקינוח מורכב בשלוש שכבות ולכן מומלץ להכין מראש את השכבות השונות.
כמות שהכנתי הספיקה ל-10 כוסיות,
בהחלט תלוי בגודל הכוסית, אבל בגלל מבחר השכבות, זה יספיק אפילו ליותר.

מה צריך לקינוחים אישיים ללא סוכר וללא גלוטן מיוחד לסוכרתיים?

שכבת קראמבל:
50 גרם חמאה או לגרסת פרווה -מרגרינה ללא שומן מוקשה של שמרית שהיא גם כשרה לפסח.
100 גרם שקדים טחונים
50 גרם קוקוס טחון

שכבת מוס פירות יער:
1 שמנת מתוקה 38% – 250 גרם
100 גרם פירות יער – פטל שחור, פירות יער מה שתבחרו
רבע כוס חלב
15 טיפות נוזל סוכרלוז

גאנש שוקולד:
1 שמנת מתוקה 38%
200 גרם שוקולד מריר 85%

לקישוט – פירות יער

איך מכינים קינוחים אישיים ללא סוכר וללא גלוטן מיוחד לסוכרתיים?

מכינים את הקראמבל:
לערבב את כל החומרים ביחד, לפורר על תבנית אפייה
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים ואופים כעשרים דקות עד שקראמבל משחים.
גם אם זה רך, מוציאים מהתנור, בחוץ זה יתקשה.
בזמן שזה מתקרר מכינים את המוס.

איך מכינים שכבת מוס פירות יער:
טוחנים את פירות היער עם רבע כוס חלב ומניחים בצד.
מקציפים את השמנת המתוקה עם נוזל הסוכרלוז לקצפת בהירה ויציבה.
מוסיפים את הפירות הטחונים ומערבבים ביחד.
שמים בקירור.

מכינים את הגאנש:
שמים בסיר שמנת מתוקה ומרתיחים.
כשהשמנת מבעבעת מכבים את האש ומכניסים השוקולד פנימה.
מחכים כעשר דקות, מערבבים הכל לעיסה אחידה.

ועכשיו בשיטת השכבות מכינים את הקינוחים האישיים.
אפשר להכין שכבת קראמבל, שכבת מוס, שכבת שוקולד,
או אפשר רק קראמבל עם שוקולד,
אפשר מוס עם שוקולד או רק מוס,
תוכלו לראות את כל האפשרויות בתמונות.

שיהיה חג שכולו טוב אהובות ואהובים!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?