מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
שעועית ירוקה עם סויה ושומשום

מתכון לשעועית ירוקה מבושלת עם סויה מתכון טעים ומהיר עם נוסטלגיה מבית אמא

שתף
הדפסה
שעועית ירוקה עם סויה ושומשום מתכון מהיר וטעים
מה צריך

1 שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה או טריה. טריה הכי שווה.
1 בצל
5 כפות שמן זית
2 כוסות מים
רבע כוס סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט שומשום

מה צריך

1 שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה או טריה. טריה הכי שווה.
1 בצל
5 כפות שמן זית
2 כוסות מים
רבע כוס סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט שומשום

שעועית ירוקה עם סויה ושומשום מתכון מהיר וטעים

שעועית ירוקה עם סויה ושומשום מתכון מהיר וטעים זהו מתכון קל הכנה וממש מהיר.
אני גדלתי בבית שבישלו בו שעועית ירוקה או צהובה כמעט כל הזמן.
FIGOLETA – ככה קוראים לזה בספרדית – פיז'ולטה.
ככה אמא שלי קראה לשעועית.
"מי רוצה פיז'ולטה שנונה הכינה?" ככה גדלו הילדים עם השעועית.
אצלנו היו מבשלים בדרך כלל את השעועית הירוקה או שעועית צהובה
עם רסק עגבניות. קבוע.

השבוע היינו בחופשה משפחתית ביוון עם הילדים.
בדרך לבופה, שאלה אותי הבת שלי
"טעמת מהפיז'ולטה שלהם? ממש טעימה!"
כבר הרבה זמן לא שמעתי את השם פיז'ולטה והלכתי לראות מה הם הכינו
אבל הכי התרגשתי שהבת שלי זכרה את השם!
הם הכינו שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה.
פעם הכנתי כבר שעועית ירוקה מבושלת "בלי כלום", תוכלו לראות כאן – מתכונים לסלטים עם שעועית.
אתם יכולים להכין את אותו שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה,  אני הכנתי שעועית ירוקה מבושלת עם סויה,
כי השעועית יוצאת יותר רכה והילדים זללו אותה.

שעועית ירוקה עם סויה ושומשום מתכון מהיר וטעים

לעוד מתכוני ירקות לחצו כאן – מתכונים לירקות

עוד מתכונים לסלטים לחצו כאן – מתכונים לסלטים

עוד מתכונים לטבעוניים לחצו כאן – מתכונים לטבעוניים

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

שעועית ירוקה עם סויה ושומשום מתכון מהיר וטעים

שעועית ירוקה עם סויה ושומשום מתכון מהיר וטעים

מה צריך לשעועית ירוקה עם סויה ושומשום מתכון מהיר וטעים?

1 שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה או טריה. טריה הכי שווה.
1 בצל
5 כפות שמן זית
2 כוסות מים
רבע כוס סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט שומשום

איך מכינים שעועית ירוקה עם סויה ושומשום מתכון מהיר וטעים?

קוצצים את הבצל דק דק ומטגנים אותו בשמן עד שהבצל משנה צבעו לחום בהיר.
תשמרו עליו שלא ישרף, תערבבו מדי פעם עד שהבצל משחים.
להוסיף השעועית, להוסיף 2 כוסות מים, להוסיף התבלינים ולהביא לרתיחה.
לאחר הרתיחה לבשל על אש קטנה כחצי שעה עד שהשעועית מתרככת.
בעת ההגשה מפזרים מעל מעט שומשום.

יופי של תבשיל!

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?