שעועית מש עם מנגולד תבשיל טבעוני נהדר.
שעועית מש היא קטנייה. גרגרים ירוקים קטנים שבהתחלה חושבים שהם עדשים.
שעועית המש מהווה מקור מצוין לסידן ולברזל ואף משמשת כתחליף בשר לצמחונים או טבעונים.
לא חייבים להשרות את שעועית המש והבישול שלה קצר יחסית.
חצי שעה והיא מספיק רכה.
הכנתי לכם סרטון איך הכנתי בדיוק את תבשיל שעועית מש עם מנגולד
שתי דקות ותוכלו לראות בדיוק איך התבשיל מוכן.
את תבשיל שעועית המש עם המנגולד הכנתי פעמיים.
בפעם הראשונה השרתי את שעועית המש, רק אחרי שלושה ימים בישלתי אותה,
ובזמן הזה היא פשוט נבטה.
תוכלו לראות בתמונה.
בישלתי אותה ממש בזריזות ולא נתתי לבצל להשחים.
כמה שהתבשיל היה טעים, החברה חיסלו באותו היום.

אבל הפעם בנחת.
האמת, הוא פחות יפה אבל הרבה יותר טעים!
לאט לאט השחמתי את הבצל, אידיתי את המנגולד ובישלתי.
הקטנה באה לטעום, יצאה מהבית עם הסיר.

לעוד מתכונים טבעוניים לחצו כאן
מתכונים טבעוניים
למתכונים עם ירקות לחצו כאן
מתכונים עם ירקות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

שעועית מש עם מנגולד תבשיל טבעוני נהדר
מה צריך לשעועית מש עם מנגולד תבשיל טבעוני נהדר?
רבע כוס שמן
1 בצל חתוך לריבועים
12 עלי מנגולד שטופים וקצוצים
1 כוס שעועית מש שהושרתה לילה במים
כוס וחצי מים
מלח ופלפל לטעם
איך מכינים שעועית מש עם מנגולד תבשיל טבעוני נהדר?
לילה לפני משרים את שעועית המש, בבוקר שופכים את המים.
יוצקים לסיר שמן ומוסיפים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום.
כשהבצל שחום מוסיפים פנימה את המנגולד הקצוץ ומאדים הכל ביחד.
מוסיפים את שעועית המש
מוסיפים את המים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שהתבשיל מסמיך.
מגישים עם אורז זה חלום!