אורז בולונז אורז עם בשר טחון הוא מתכון בול לילדים. נשאר לכם אורז משבת? נשאר לכם בולונז?
למה לא לערבב הכל ביחד? מצאתי לכם מתכון נהדר.
אורז בולונז מתכון לאורז עם בשר טחון הוא מסוג המתכונים שאת לא מתכננת, בסוף הילדים טורפים ויש לו הצלחה עצומה.
זה התחיל עם זה שהקטנצ'יק שלנו משתגע על אורז.
קיבל הילד צלחת אורז ושתי כפות מהבולונז של המבוגרים שבדרך כלל אוכלים את זה עם פסטה, אמא שלו בטבעיות עירבבה לו את האורז עם הבשר, הילד טרף, ביקש תוספת וככה נולד לו אורז בולונז.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויט
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
תבנית אפייה נהדרת
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים לאורז ? בבקשה
מתכונים לאורז
אתם מוזמנים לקהילת האוכל – אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אורז בולונז אורז עם בשר טחון
אורז בולונז אורז עם בשר טחון
סוויט דוליIngredients
מתכון לאורז
- 1 כוס אורז עגול
- 2 כוסות מים
- 4 כפות שמן
- 1 כפית מלח
מתכון לבשר
- 500 גרם בשר טחון
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 400 גרם רסק עגבניות מרוסקות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 2 שיני שום
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית בזיליקום יבש
Instructions
- יוצקים שמן לסיר, קוצצים את הבצל ומטגנים את הבצל לגוון שחום
- מוסיפים הבשר הטחון, מרסקים עם מזלג, מפוררים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משחים.
- מוסיפים את הרסק, העגבניות המרוסקות, כל יתר התבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- אחרי שרתח, מנמיכים האש ומבשלים כרבע שעה עד עשרים דקות
- בזמן שהבשר מתבשל מכינים את האורז
- שמים בסיר את האורז עם השמן ומטגנים את האורז קלות
- מוסיפים מים ומלח ומביאים לרתיחה
- אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשרים דקות עד שהאורז מוכן
- האורז העגול זקוק לקצת יותר זמן בבישול
- אחרי הבישול, לכסות את הסיר עם מגבת מטבח, להוריד מהאש
- כשהילדים מגיעים, מערבבים ביחד את האורז והבולונז ומתפלאים איך האוכל נעלם!
- שיהיה לכם הכי טעים אהובות ואהובים!
בסיר מטגנים את קוביות הבצל עד שמשחימות.
מוסיפים הבשר הטחון, מרסקים עם מזלג, מפוררים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משחים.
מוסיפים את הרסק, העגבניות המרוסקות, כל יתר התבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
אחרי שרתח, מנמיכים האש ומבשלים כרבע שעה עד עשרים דקות.
בזמן שהבשר מתבשל מכינים את האורז.
שמים בסיר את האורז עם השמן ומטגנים את האורז קלות.
מוסיפים מים ומלח ומביאים לרתיחה.
אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשרים דקות עד שהאורז מוכן.
האורז העגול זקוק לקצת יותר זמן בבישול.
אחרי הבישול, לכסות את הסיר עם מגבת מטבח, להוריד מהאש.
כשהילדים מגיעים, מערבבים ביחד את האורז והבולונז ומתפלאים איך האוכל נעלם!
שיהיה לכם הכי טעים אהובות ואהובים!