קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות

קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות הן קציצות של אהבה

קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות
Print Friendly, PDF & Email

קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות הן קציצות של אהבה.
אלוהים איך אבא שלי אהב קציצות מטוגנות.
כשהיה מתקשר לאחותי ושומע שהיא מטגנת קציצות
"תכיני לי בקופסה, אני מגיע אליך עכשיו!"
אין על קציצות מטוגנות שיוצאות מהמחבת.

במשך השנים אחותי עברה להכין קציצות מטוגנות מבשר הודו אדום,
אני נשארתי עם קציצות בשר בקר.
הילדים יכולים לקחת ביס אחד ולהגיד מיד אלה הקציצות של אחותי או שלי.
לכל אחת יש את היד שלה, לכל אחת התיבול שלה.
כשהילדים היו קטנים, הבת שלי לא אהבה פטרוזיליה בקציצות ומאז נעלמה הפטרוזיליה בקציצות.
כשאני מכינה קציצות תמיד רק מלח, פלפל שחור ושום כתוש.
אם בעלי מכין את הקציצות, הקציצות יהיו מתובלות עם מיטב התבלינים.
וכמו שהילדים יודעים להבחין בין הקציצות שלי ושל אחותי,
ישר בביס הראשון יגידו, אבא הכין את הקציצות השבוע.

השבוע הכנתי קציצות מטוגנות וגם מרק עגבניות,
העברתי חלק מהקציצות למרק – היה נהדר.
קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות

 השבוע מגישה לכם מתכון לקציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות, מתובלות.
הן נהדרות, עסיסיות, רכות ואתם תאהבו אותם מאד.

קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות

אגב, אם אנחנו בענייני טיגון, מזמן כבר עברתי לטגן קציצות עם נייר אפייה על המחבת
אז בכתבה תוכלו לקרא על טיגון שניצל זה בדיוק אותו דבר עם הקציצות
וכל הג'יפה של הלכלוך הולכת לפח. הנה תקראו כאן

איך לטגן שניצל עם נייר אפייה בלי לכלוך
איך לטגן שניצל עם נייר אפייה בלי לכלוך, בלי לשטוף מחבת מלוכלך,
הטריק שעושה לנו חיים קלים

לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף

או – מתכון לקציצות בולט קציצות תוניסאיות ברוטב עגבניות
קציצות בשר חלומיות על מצע של תפוחי אדמה ברוטב עגבניות נהדר!

אם אתם רוצים להכין קציצות בשר עם תפוחי אדמה בתנור
רק ללחוץ כאן – קציצות בשר עם תפוחי אדמה

ואם אתם רוצים לראות עוד מתכונים כאן – מתכונים

אתם מוזמנים לקהילת האוכל – מתוקים ומלוחים בריאים עם סוויט דוּלי

קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות

קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות

מה צריך בשביל קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות?

1 קילו בשר הודו אדום טחון
2 ביצים
1 בצל טחון
5-6 שיני שום כתושות
1 חבילה פטרוזיליה (מהסופר)
1 חבילה כוסברה (מהסופר)
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם
כפית פפריקה אדומה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כוס פירורי לחם
שמן לטיגון

איך מכינים קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות?

שמים בקערה אחת את כל החומרים ומתחילים לערבב.
בודקים אם חסר מלח או פלפל
וגם אם התערובת רכה מדי מוסיפים עוד כף פרורי לחם.
יוצרים קציצות.
מחמים מחבת עם שמן, כשהשמן רותח מכניסים פנימה את הקציצות,
אחרי כמה דקות הופכים לצד השני,
מטגנים עוד מספר דקות ועם כף מחוררת מעבירים לצלחת הגשה.
בתיאבון אהובות ואהובים!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים