עוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכה

מתכון לעוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכה, עסיסית מלאה בשוקולד, חלומית!

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכה
Print Friendly, PDF & Email

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכה הכנתי כי לחורף הזה צריך עוגה חמה ומנחמת.
בסוףהשבוע כשהילדים הגיעו לארוחה כרגיל, הכנתי עוגת גבינה.
אחד הנוכחים, שלא אנקוב בשמו, טעם מהעוגה כן-כן הביע התפעלות אבל
טרח לציין בקול רם "אם אין עוגת שוקולד זה לא נחשב".
לא הגבתי ולא נעלבתי, כי עם הילדים של היום, הרי כל מה שעושים, אף פעם לא מספיק.
אבל כן, חיכיתי בפינה.

שבוע אחרכך הכנתי עוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכה, עסיסית, אלוהים כמה טעימה.
הוספתי עוד קצת שוקולד מעל שלא יחסר כמובן
בנונשלנט הגשתי לשולחן וחיכיתי לאדון שיטעם.
"אמא, העוגה מעולההההה!! ואו זאת עוגת שוקולד משובחת!"

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכה

תודה לאל באמת אדון נכבד שהעוגה מצאה חן בעיניך.
האמת, יש בה טעם שוקולדי נהדר,
הבננות נותנות לה עסיסיות והיא פשוט נפלאה.

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכהבואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
מתוקים ומלוחים בריאים עם סוויט דוּל
י

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכה

עוד מתכונים לעוגות שוקולד רק לחצו כאן
מתכונים לעוגות שוקולד

לעוד מתכונים של עוגות רק לחצו כאן
מתכונים לעוגות

לעוד מתכונים לעוגות בחושות קלות להכנה רק ללחוץ כאן
מתכונים לעוגות בחושות

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכה

המתכון בשיתוף תנובה.
סוויט טיפ:
המתכון מתאים לתבנית 24

אבל גם לשתי תבניות אינגלישקייק

מה צריך בשביל עוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכה?

3 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 שמנת חמוצה "תנובה" 15% – 200 מיליגרם
2 בננות
200 גרם שוקולד צ'יפס – 1 כוס
1 וחצי כוסות קמח תופח
שלושת רבעי  כוס קקאו

איך מכינים עוגת בננות ושוקולד צ'יפס רכה?

אפשר עם קערה ומזלג אפשר גם במיקסר.
שמים במיקסר את הביצים סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף בהיר.
מוסיפים השמן, מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים.
מועכים את הבננות ומוסיפים לתערובת.
מוסיפים את הקמח לתערובת.
מנפים את הקקאו לקערה ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים שלושת כוס שוקולד ציפס לתערובת ומערבבים הכל ביחד.
מעבירים לתבנית אפייה ומפזרים מעל את שארית השוקולד צ'יפס.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את תבנית האפייה
ואופים כארבעים דקות.
מוציאים, מקררים ניתן להוסיף מעל גאנש שוקולד.

יוצקים לתבנית ומעבירים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות.
אופים כ-35 עד ארבעים דקות.
בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה ומוציאים לקרור.
מצפים מעל עם גאנש שוקולד

להכין גאנש שוקולד:
200 ג' שוקולד
1 שמנת מתוקה
מרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד ושוכחים לעשר דקות.
לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה.
מצפים את העוגה.

אחת הטובות!

 

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים