לחם פודינג עם שוקולד הוא קינוח אנגלי שכבר הכנתי בעבר,
אבל הפעם החלטתי להכין עם שוקולד.
נשארה לכם חלה מהקידוש? למה לזרוק אם אפשר להכין מהשאריות
מאפה ריחני והורס?
הכנתי בעבר מתכון ללחם פודינג עם תפוחים עם סרטון הכנה
שהיה הצלחה נפלאה תוכלו לראות את המתכון כאן
מתכון ללחם פודינג עם תפוחים
יש משהו מכשף בהכנת הלחם פודינג,
שמים את החלה בתערובת, שמים בתנור והבית מתמלא בריחות משגעים!
הפעם החלטתי להכין את לחם הפודינג עם שוקולד ופיזרתי מעל שוקולד צ'יפס

ואי כמה טעים! מפזרים מעל אבקת סוכר כמובן
או אם אתם רוצים להיות ממש מושחתים
יוצקים מעל גאנש שוקולד ואז אלוהים כמה טעים!

עוד מתכונים לשבת תמצאו כאן
מתכונים לשבת
עוד מתכונים טעימים לפנקייקים לשבת בבוקר בבקשה
מתכון לפנקייק
מוזמנים לקהילת האוכל עם המון מתכונים טעימים
"אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי"
תוכלו לשתף בקבוצה הנפלאה, גם את המתכונים שלכם.
והכי חשוב – בבקשה תזמינו את החברים שלכם.
אם לא הצטרפתם אתם מוזמנים לכאן – אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רוצו להדליק תנורים ותהנו השבת מלחם פודינג עם שוקולד הורס!

לחם פודינג עם שוקולד
![]()
![]()
מה צריך בשביל פודינג לחם עם שוקולד?
חצי חלה מפוררת/חתוכה
4 ביצים
כוס וחצי חלב
1 שמנת מתוקה – 250 מ'ל
חצי כוס סוכר
50 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
כוס שוקולד צ'יפס
לקישוט – אבקת סוכר או גאנש שוקולד
איך מכינים פודינג לחם עם שוקולד?
שמים בקערית את השוקולד עם חצי כוס חלב וחמאה לדקה במיקרו.
מוציאים ומערבבים הכל למשחה אחידה.
שמים הביצים בקערה, טורפים ומוסיפים חלב, שמנת מתוקה, סוכר ומערבבים.
מוסיפים את תערובת השוקולד פנימה ומערבבים לעיסה אחידה.
חותכים את החלה לפיסות או ריבועים ומוסיפים לתערובת.
משמנים תבנית עם ספריי שמן, מעבירים את הבלילה לתבנית.
מעבירים את הבלילה לתבנית
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים שלוש שהטעמים יספגו.
מוציאים מהמקרר, מפזרים מעל את השוקולד צ'יפס ומכניסים לתנור.
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים ואופים את הקסם הזה בערך ארבעים דקות.
זה תופח, זה ממלא את הבית בריחות למות! טוב נו, לא למות, אבל בהחלט ריחות שמושכים אנשים למטבח.
מוציאים מהתנור, יוצקים גאנש או מפזרים אבקת סוכר ומנשנשים כאילו אין מחר.
אוכלים חם!