ג'לי עם פירות וקצפת היא מנה עשירה וטעימה שמשלבת בין טעמים וצבעים נהדרים. אמא שלי נהגה להכין את הג'לי הזה בעבר וזו עבורי מנה נוסטלגית ביותר. עוד אפשרות להצעת הגשה למנה לקינוח לראש השנה.
אתם יכולים להוסיף שזיפים יבשים, מישמשים יבשים או פירות העונה חתוכים, גם פירות שנשארו במקרר, חותכים לקוביות ויש לכם תוספת פירות נהדרת.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויטדולי
טעימות וחווית אכילה: השילוב של הג'לי האוורירי והטעים, הקצפת הקרמית והפירות הטריים יוצרים חווית אכילה מרעננת ומרשימה.
רכיבים טבעיים: השילוב של הפירות הטריים נותן למנה ערך תזונתי מוגבר כאשר הפירות מספקים ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.
מראה מרשים: הג'לי עם הקצפת והפירות מציע מראה יפה ומרשים, מה שהופך אותו למנה מושכת ומושקעת לשולחן.
יכולת התאמה: המנה מציעה גמישות רבה בהכנה והתאמה. ניתן לשנות את סוגי הפירות בהתאם לעונה ולטעמים האישיים שלכם ואפשר להכין עם קצפת צמחית ולהפוך את המנה לפרווה. אפשר להכין בקערה גדולה או בכוסות הגשה.
מנה משובחת לאירועים: הג'לי עם קצפת ופירות הוא בחירה מצוינת להגשה באירועים, מסיבות וחגים, משום שהוא עונה על הדרישה למנה אטרקטיבית וטעימה.
תוכלו לראות שהכנתי את הג'לי בשתי גרסאות קערה אמצעית עם פירות וקינוחי כוסות. הטריק הוא למצוא את הכוסות המיוחדות על מנת ליצוק לתוכן את הקינוח עצמו.
מכינים את הג'לי עם הפירות, מעבירים לקערה ולכוסות, ואחרי שהג'לי מתקרש במקרר מזליפים מעל שמנת מתוקה. ניתן להכין מראש לקראת ארוחת החג.
מחפשים מתכונים לראש השנה?
מתכונים לראש השנה
אם אתם מחפשים עוד מתכונים לקינוחי כוסות
רק ללחוץ כאן – קינוחי כוסות
לכבוד הקיץ מכונת הפופקורן הכי נהדרת שיש
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ג'לי עם פירות וקצפת


ג'לי עם פירות וקצפת
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות פירות חתוכים מכל הסוגים
- 1 שקית ג'לי אינסטנט בטעם תות
- 4 כוסות מים
- 250 מל שמנת מתוקה
- 3 כפיות סוכר
Instructions
- מעבירים את אבקת הג'לי לקערה ומוסיפים 2 כוסות מים חמים
- מערבבים היטב שכל אבקת הג'לי תימס בקערה
- מערבבים היטב ומוסיפים עוד שתי כוסות מים קרים
- מוסיפים את הפירות פנימה ומערבבים הכל ביחד
- מעבירים לכוסות או לקערה אחת גדולה ומכניסים לקירור במקרר.
- משאירים במקרר לפחות שלוש שעות להתייצבות
- מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר ומקשטים לפני ההגשה. בתיאבון!