עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס

שכבת בראוניז עם שוקולד צ'יפס ושכבת בראוניז עם שוקולד עוגה מושחתת וטעימה

שתף
הדפסה
עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס
מה צריך

שכבה ראשונה עוגת שוקולד צ'יפס

2 ביצים
100 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
300 גרם קמח רגיל+ 1 כפית אבקת אפייה = שזה שתיים ורבע כוסות קמח
או קמח תופח

250 גרם שוקולד צ'יפס

שמים במיקסר ביצים, חמאה, סוכר, סוכר וניל ומקציפים הכל ביחד.
מפסיקים את המיקסר מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
משמנים תבנית מעבירים את הבלילה לתבנית ועוברים להכנת הבראוניז.

שכבה שנייה – מתכון לבראוניז מושחת

סוויט טיפ

הכי חשוב זמן האפייה!
שלא יתייבש לכם הבראוניז אחרי זה תקללו אותי חופשי, כבר קרה לי.
תשימו לב לא לייבש את הנשמה לעוגה.

מכינים בתבנית 20X30

מה צריך

שכבה ראשונה עוגת שוקולד צ'יפס

2 ביצים
100 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
300 גרם קמח רגיל+ 1 כפית אבקת אפייה = שזה שתיים ורבע כוסות קמח
או קמח תופח

250 גרם שוקולד צ'יפס

שמים במיקסר ביצים, חמאה, סוכר, סוכר וניל ומקציפים הכל ביחד.
מפסיקים את המיקסר מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
משמנים תבנית מעבירים את הבלילה לתבנית ועוברים להכנת הבראוניז.

שכבה שנייה – מתכון לבראוניז מושחת

סוויט טיפ

הכי חשוב זמן האפייה!
שלא יתייבש לכם הבראוניז אחרי זה תקללו אותי חופשי, כבר קרה לי.
תשימו לב לא לייבש את הנשמה לעוגה.

מכינים בתבנית 20X30

עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס

עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס היא עוגה מושחתת וטעימה.
אם יבקשו ממכם להביא עוגה ליום העצמאות, תתחילו להתאמן העוגה הזו היא חלום!
שכבת בראוניז עם המון שוקולד צ'יפס ומעל שכבת בראוניז רכה ונפלאה יוצרים עוגה חלומית.
הכנתי לכם תמונות כדי שתראו בדיוק איך הכנתי.

 

 

מכינים שכבה ראשונה ומעבירים לתבנית

עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס

לא מבזבזים זמן מכינים עוד שכבת בראוניז
יוצקים מעל ואופים הכל ביחד
עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס הטריק הוא לא לאפות יותר מדי.
תשגיחו עליה ואל אל אל! תייבשו לה את הצורה,
כי כבר קיללו אותי בעבר כשהעוגה היתה יותר מדי זמן בתנור.
אחרי עשרים וחמש דקות תבדקו
ואם אתם אוהבים את העוגה שלכם רכה,
אחרי חצי שעה תוציאו אותה מהתנור.
תראו איך העוגה תפחה יפה
וכשמתחילים שברים בצדדים להוציא מיד
עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס אלוהים איך היא טעימה!
מושחתת ונפלאה ותהייה מצויינת
בתור עוגה חדשה להכין עוגה ליום העצמאות.
עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס תראו כמה היא יפה בחיתוך.
הביס המושלם!

בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
בה תמצאו המון מתכונים טעימים
ותוכלו לשתף גם את המתכונים שלכם
אופים ומבשלים עם סוויט דוּל
י

עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס

לעוד מתכונים של בראוניז שוקולד ועוגת שוקולד
רק ללחוץ כאן – עוגות שוקולד

כל המאכלים ללא גלוטן במקום אחד
מתכונים ללא גלוטן

כל העוגות במקום אחד,רק ללחוץ כאן
מתכונים לעוגות

עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס


סוויט טיפ:
הכי חשוב זמן האפייה!
שלא יתייבש לכם הבראוניז אחרי זה תקללו אותי חופשי, כבר קרה לי.
תשימו לב לא לייבש את הנשמה לעוגה.

מכינים בתבנית 20X30

מה צריך בשביל עוגת בראוניז ושוקולד צ'יפס?

שכבה ראשונה עוגת שוקולד צ'יפס

2 ביצים
100 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
300 גרם קמח רגיל+ 1 כפית אבקת אפייה = שזה שתיים ורבע כוסות קמח
או קמח תופח

250 גרם שוקולד צ'יפס

שמים במיקסר ביצים, חמאה, סוכר, סוכר וניל ומקציפים הכל ביחד.
מפסיקים את המיקסר מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
משמנים תבנית מעבירים את הבלילה לתבנית ועוברים להכנת הבראוניז.

שכבה שנייה – מתכון לבראוניז מושחת

מה צריך בשביל בראוניז לא חוקי?

3 ביצים
כוס סוכר
300 ג' שוקולד מריר
200 ג' חמאה בטמפרטורת החדר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1/2 כוס קמח תופח – כוס חד פעמית חמה (לאפיה ללא גלוטן אפשר להשתמש בקמח קונדיטור)

הצעה- אבקת סוכר לקישוט

איך מכינים בראוניז לא חוקי?

שמים בקערת המיקסר חמאה, ביצים, סוכר ומקציפים עד לקבלת עיסה בהירה ואוורירית.
ממיסים במיקרו את השוקולד המריר.
מוסיפים לקערת המקסר וממשיכים בהקצפה עוד דקה.
מוסיפים את אינסטנט הפודינג  ועוד שני סיבובים בלבד עם המיקסר.
נשארה אבקה על הדפנות? לא משנה.
מוסיפים את הקמח ועוד שני סיבובים.
לא לערבב הרבה. עם מרית לאסוף הכל ולערבב עוד פעמיים וזהו.
מעבירים לתבנית עם השוקולד צ'יפס יוצקים מעל.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ25-30 דקות.
שימו לב, אם מכניסים קיסם הוא יכול להיות טיפה רטוב, הבראוניז מתקשים באויר
ואל תתנו להם להתייבש בתנור.
מזהירה בשנית שלא יתייבשו כי אז הלך כל הטעם!
חלום-חלום-חלום!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים