עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים

עוגת גבינה עם פירורים עם קראמבל דובדבנים היא עוגה חלומית!

עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים
Print Friendly, PDF & Email

עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים היא עוגה מושלמת לשבועות!

עוגת גבינה פירורים היא המתכון הקלאסי של עוגות הגבינה וכולם משתגעים עליה.
שכבת פירורים למטה, המון גבינה באמצע ועוד שכבת פירורים.
השנה, עשיתי סקר בין הקוראים שלי, נתתי להם שלוש אפשרויות להכנת עוגת גבינה פירורים,
שאלתי אולי תרצו שאכין עם פרורי שוקולד? אולי את הגבינה לערבב עם שוקולד? או גבינה פירורים עם קראמבל דובדבנים?
שלחתי שאלון ועוגת גבינה פירורים עם קראמבל דובדבנים לקחה בהליכה את המקום הראשון.

ביקשתם, קיבלתם.
החלטתי להשביח את טעמה של עוגת הגבינה פירורים.
לפירורי הבצק הוספתי שקדים טחונים מה שנותן טעם חלומי לבצק.
בשכבה העליונה של הבצק הוספתי דובדבנים עם הפירורים של השקדים.
ואו! יצאה עוגה מוש-מושלמת!!

הכנתי סרטון איך מכינים את העוגה

והכי חשוב!
עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים היא עוגה קלה להכנה.
אין התמזמזויות עם להפריד ביצים, לערבב מירקמים, לקרר בצק, תשכחו מזה!
עוגת גבינה בלי הפרדת ביצים, הכל בקערה אחת.
גם את הבצק מכינים ולמקרר ובינתיים מכינים את תערובת הגבינה.

עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים

להכנת הבצק תוכלו לראות בדיוק במה השתמשתי
והפעם החלטתי להמיר את החמאה בנטורינה.
אני עובדת הרבה עם נטורינה
כמו העוגיות הגיאורגיות שהכנתי עם נטורינה בפעם הקודמת והיו הצלחה היסטרית,
שהיא תחליף פרווה וטבעוני לחמאה
ובעל יתרונות תזונתיים על פני מוצרי המרגרינה הקיימים כיום בשוק –
ללא שומן מוקשה, ללא שומן טראנס ובטעם ניטרלי (בלי טעם של קוקוס).

 טוב ותקשיבו – הבצק יצא שוס! נוח לעבודה וסופר פריך.
הכנתי לכם תמונה שתראו בדיוק מה המצרכים.
קמח, סוכר וניל, סוכר, נטורינה, ביצים, שקדים טחונים.
לכמויות מדויקות תרדו למטה למתכון

עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים

מכניסים למעבד מזון ומערבבים הכל ביחד,
מחלקים את העיסה לשניים.
חצי נשתמש בתור שכבת בצק וחצי נשתמש מעל.
עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבניםאחרי שהבלילה מוכנה, יוצקים את הגבינה על פירורי הבצק
ומפזרים מעל את יתרת פירורי הבצק והדובדבנים
עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבניםככה נראית העוגה לפני שנכנסה לתנור
עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבניםהעוגה יצאה מהתנור
עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבניםעוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים
רכה עסיסית, פשוט הורסת!
עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים

רוצים לקבל מתכונים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוד מתכונים לעוגות גבינה
רק ללחוץ כאן – עוגות גבינה

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים רק ללחוץ – שבועות

לעוד מתכונים עם דובדבנים רק לחצו כאן
מתכונים עם דובדבנים

בואו להנות מהמון מתכונים נהדרים
בקבוצת האוכל הטעימה
מוזמנים לכאן –
מתוקים ומלוחים בריאים עם סוויט דוּלי

עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים

עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים


הכמות לתבנית 22

מה צריך בשביל עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים?

לתחתית הבצק
1 נטורינה – 200 גרם
כוס קמח תופח
200 גרם שקדים מולבנים טחונים
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 חלמונים
אחרי שמכינים את הבצק מחלקים את הכמות לשניים.
חצי נשתמש לתחתית העוגה  והחצי השני לקראמבל.

מלית הגבינה:
4 ביצים + 2 חלבונים שנשארו מהבצק
כוס סוכר
2 סוכר וניל
500 גרם גבינה 9%
250 גרם גבינת שמנת
1 שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
כ-20 דובדבנים מגולענים ללא גרעינים.

איך מכינים עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים?
מכינים את הבצק.

שמים  במעבד מזון את כל החומרים, מפעילים לכמה שניות וכשהכל נעשה פירורים, מוציאים.
אם אין לכם מעבד מזון, מערבבים את כל החומרים ביחד אבל לא ללוש הרבה זמן.
לחלק את העיסה שנוצרה לשניים. חצי נשתמש לתחתית והחצי השני לקראמבל מעל.
לצפות תבנית אפייה עם נייר אפיה גם בתחתית וגם בשוליים.
חשוב לשים נייר אפיה מסביב לתבנית, כי העוגה תופחת בזמן האפייה.
לצפות את תחתית העוגה עם חצי מהבצק פריך.
להכניס למקרר את תבנית הבצק, וגם את השארית הנוספת של הבצק-שיתקרר בינתיים.

במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף בהיר ואוורירי.
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים.
מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל והקורנפלור ומערבבים היטב.
ממליצה לסנן את הקורנפלור כדי שלא יהיו גושים בגבינה.

מוציאים את העוגה מהמקרר, יוצקים את בלילת הגבינה על הבצק
ומפזרים את החצי השני של פירורי הבצק על העוגה.
אם פירורי הבצק רכים, תוסיפו עוד 50 גרם שקדים טחונים, הם יהיו נפלאים.
מעל מניחים דובדבנים ומפזרים עוד קצת מהבצק על הדובדבנים.

לתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות להכניס את העוגה.
לאפות כשעה עד שעה ורבע, בגלל הקראמבל לא תראו אם העוגה מוכנה,
קחו קיסם ארוך/שיפוד ואם הקיסם יוצא יבש להוציא את העוגה,
אם אתם מזיזים את העוגה והיא רוטטת באמצע והקיסם יבש, זה מעולה, תוציאו אותה.
לקרר אותה בחוץ ואחרי זה להכניס למקרר שתספוג את הטעמים.
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר.
אלוהים כמה שהיא טעימה!
חג שבועות טעים ושמח!!

עוגת גבינה עם קראמבל דובדבני0

עוגת גבינה פירורים וקרמבל דובדבנים היא עוגה מושלמת לשבועות!מתכון וסרטון איך מכינים בדיוק הכל כאן – https://sweetdooly.co.il/23681עוגת גבינה פירורים היא המתכון הקלאסי של עוגות הגבינה וכולם משתגעים עליה.שכבת פירורים למטה, המון גבינה באמצע ועוד שכבת פירורים.השנה, עשיתי סקר בין הקוראים שלי, נתתי להם שלוש אפשרויות להכנת עוגת גבינה פירורים, שלחתי שאלון ועוגת גבינה פירורים עם קראמבל דובדבנים לקחה בהליכה את המקום הראשון.לשכבת פירורי הבצק הוספתי שקדים טחונים מה שנותן טעם חלומי לבצק. בשכבה העליונה של הבצק הוספתי דובדבנים עם הפירורים של השקדים, העוגה עצמה בלי הפרדת ביצים ובלי בלגנים, קערה אחת עשר דקות והעוגה שלכם נכנסת לתנור.כן, יצאה עוגה מוש-מושלמת!! בואו בואו מתכון וסרטון הכל כאן – https://sweetdooly.co.il/23681שתהייה שבת נהדרת אהובות ואהובים!

פורסם על ידי ‏‎Sweet Dooly‎‏ ב- יום רביעי, 22 במאי 2019



באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים