פטריות ממולאות גבינה וירקות היא מנה נפלאה לחג השבועות.
הפטריות ממולאות בתערובת של מנגולד, גבינה ופטריות.
הן מלאות בטעמים ונפלאות בהגשה וגם קל מאד להכין אותם.
שבועות הזה הראש מלא ברעיונות ואני לא יודעת מה להכין קודם.
לפני שנתיים הכנתי פטריות פורטבלו ממולאות ויש לי גם קיש פטריות
נהדר שנחל הצלחה נפלאה.
בשביל להגיע למתכון ללחוץ כאן – קיש פטריות עם תחתית בצק פריך.
ירקות מבחינתי הן מרכיב חשוב בארוחת החג וחוץ מסלטים מפשטידות,
תמיד כיף להכין עוד מנות קטנות שאפשר לנשנש בהנאה.
לא צריך להכין המון פטריות כאלה, מכינים תבנית אחת וככה יש לכם
עוד מנה מיוחדת על השולחן.
כן, אפשר להכין מראש בהחלט!
תכינו את הפטריות, תאפו בתנור, תשמרו בקופסה סגורה ולמקרר.
לפני שהאורחים מגיעים מכניסים לטוסטר אובן או לתנור לסיבוב נוסף.
אם תכינו את המנה, אודה לכם מאד אם תשלחו לי תמונות ותשתפו אותי
בשולחן החגיגי שלכם.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
רוצים לקבל מתכונים חדשים למייל?
רק ללחוץ כאן –
עוד מתכונים עם ירקות כאן
מתכונים לירקות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פטריות ממולאות גבינה וירקות
מה צריך בשביל פטריות ממולאות גבינה וירקות?
5 פטריות חורש גדולות
5 עלי מנגולד קצוצים
1 בצל קצוץ דק
4 פטריות חורש קצוצות דק
חצי כוס שמנת מתוקה
50 גרם גבינה מלוחה
כף גבינה צהובה מגורדת
איך מכינים פטריות ממולאות גבינה וירקות?
שמים בסיר את הבצל ומטגנים עד להזהבה
מוסיפים 4 פטריות קצוצות ומאדים קלות
מוסיפים את עלי המנגולד ומערבבים הכל ביחד ומאדים כמה דקות.
מורידים מהאש ומקררים.
מוסיפים לתערובת שמנת מתוקה וגבינות ומערבבים.
מורידים לפטריות החורש את התחתית וממלאים את הפטריות בתערובת
בתבנית משומנת מעט שמים את הפטריות אחת ליד השניה
מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות ואופים כרבע שעה עד עשרים דקות.
תענוג!
אפשר להכין מראש ולחמם בגריל או בטוסטר אובן לפני ההגשה.
הפטריות הממולאות יכולות לשמש כמנה חגיגית לשבועות
הן מלאות בטעמים. נהדרות!