עוגת מנגו לסוף הקיץ

עוגת מנגו לסוף הקיץ עוגת ספוג עסיסית ונפלאה

שתף
הדפסה
 עוגת מנגו לסוף הקיץ
מה צריך

6 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס חלב
כפית אבקת וניל
1 כוס קמח תופח

שכבת הקצפת:
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
3 מנגו קלופים ופרוסים לפרוסות.

מה צריך

6 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס חלב
כפית אבקת וניל
1 כוס קמח תופח

שכבת הקצפת:
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
3 מנגו קלופים ופרוסים לפרוסות.

 עוגת מנגו לסוף הקיץ

עוגת מנגו לסוף הקיץ מוקדשת לחברה שלי.
לפני כחמש שנים פגשתי את האושר הפרטי שלי.
קוראים לה אושרה ואלוהים זרק לי אותה לחיים בדיוק בזמן המתאים עבורי.
נפגשנו במקום העבודה ומשם צמחה חברות של פעם בחיים.
השם שלה אושרה, אבל בשבילי היא אושר.
כשאני מדברת איתה אפילו אני קצת מתעייפת כי האנרגיות שלה זה אש ולהבה.
היא תזיז את כדור הארץ מהמקום-תגלגל אותו בסיבוב מהיר-
תהפוך אותו ובאותו הזמן גם תענה לטלפונים תשלח מייל תחייך תכין קפה
ועוד כמה דברים ששכחתי מן הסתם לתאר.

פעם אמרתי לה שאני זקוקה ל.. וכדור הרעם מתחיל להתגלגל מבלי שאפילו ביקשתי.
”רגע, אני מחפשת באינטרנט, הנה מצאתי, אל תגידי לי רגע, כבר מצאתי, הנה,
תגידי לי רק מתי את רוצה ואזמין לך. הנה הזמנתי. את לא צריכה לעשות יותר כלום”בום! זו אושר.
היא היתה יד ימיני בעבודה ובחיים. אמרתי לכם, אושר אמיתי.
כולה – לב ענק של נתינה ואהבה.

 אושר פרטי שלי, אהובתי הנצחית – מזל טוב.
אני אוהבת אותך מיליונים, מאחלת לך שהחיים יפנקו אותך באהבה כמו שרק מגיע לך ובכל הטוב שבעולם.
ביום הולדתך סוויט דוּלי, מקדישה לך את עוגת המנגו לסוף הקיץ. נשיקות אהובתי.

העוגה בנויה משלוש שכבות.
שכבת עוגת ספוג, שכבת קצפת עם אינסטנט פודינג וניל ופרוסות מנגו.

אני השתמשתי במנגו בצורת פרח.

איך מכינים עוגת מנגו

את המנגו יש לקלף, לפרוס לחצאים ואת החצאים לפרוס לפרוסות דקות.
את המנגו מניחים על העוגה מהחוץ כלפי פנים כשהמנגו חופפים אחד את השני.

 עוגת מנגו לסוף הקיץ

מכיון שהשתמשתי בשלושה מנגואים, הצבעים היו שונים
ולכן שיחקתי עם הפרוסות ליצור משחק צבעים.
הפרוסות הפנימיות צריכות להיות דקות בפריסה.

 עוגת מנגו לסוף הקיץ

כך נוצר לנו פרח של מנגו
בעוגת מנגו לסוף הקיץ

מתכונים נוספים לעוגות קלות להכנה וטעימות
לחצו כאן – מתכונים לעוגות

לעוד מתכונים של עוגות עם פירות רק לחצו כאן-
מתכונים לעוגות עם פירות

ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

 עוגת מנגו לסוף הקיץ

 עוגת מנגו לסוף הקיץ

 עוגת מנגו לסוף הקיץ

עוגת מנגו לסוף הקיץ

סוויט דולי
עוגת מנגו עוגת ספוג עסיסית ונפלאה
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 30 minutes
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית סוכר וניל
  • 1 כוס קמח תופח

שכבת הקצפת

  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 3 יחידות מנגו קלופים ופרוסים לפרוסות

Instructions
 

  • מחממים תנור ל – 180 מעלות ומכינים את עוגת הספוג.
  • להקציף את החלבונים במהירות בינונית כעשר דקות להעביר למהיר ולהקציף עד
  • שהחלבונים מקבלים נפח.
  • להוסיף את הסוכר בזמן ההקצפה, כל פעם כף כדי שמרקם החלבונים לא יהרס.
  • כשמוכן, להניח בצד.
  • לערבב בקערה נפרדת את החלמונים עם הוניל, השמן והחלב.
  • להוסיף כף או שתיים מהחלבונים לקערת החלמונים ולערבב כדי שהחלבונים
  • המעורבבים יהיו מעט סמיכים.
  • להעביר התערובת לקערת החלבונים ולערבב בעדינות.
  • להוסיף הקמח לערבב בתנועות קיפול עד שהקמח יעלם.
  • משמנים תבנית בחמאה, יוצקים הבלילה לתבנית מס’ 24 ואופים כשעה.
  • יש לקרר העוגה.
  • אני השתמשתי רק במחצית מהעוגה. חציתי לשניים באמצע והשתמשתי רק בתחתית
  • אחת.
  • אני הכנתי את העוגה יום לפני ולכן הרכבת העוגה לקחה פחות זמן.
  • שכבת הקצפת:
  • בקערת מקסר לשים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל ולהקציף עד לקבלת
  • קצפת.
  • שלב הרכבת העוגה:
  • על שכבת הבסיס יש למרוח את הקצפת המוכנה.
  • את פרוסות המנגו יש להניח על העוגה מהחוץ כלפי פנים
  • שפרוסות המנגו חופפות אחת את השניה. כשהעיגול מתחיל לקטון יש לשים פרוסות
  • עדינות וקטנות.
  • העוגה זכתה להצלחה אדירה.
  • היא רכה, נימוחה ועם הקצפת והמנגו פשוט מושלמת. תהנו!
Keyword עוגת מנגו לסוף הקיץ

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים