פרגיות ואורז בסיר אחד תבשיל מושלם וקל הכנה.
כל יום שישי צריך להמציא את עצמנו מחדש.
הקניין המשפחתי הביא לי תבניות של פרגיות וככה
כל יום שישי, אני מוצאת את עצמי מתעסקת עם הכנת פרגיות.
השבוע החלטתי למה להכין שני סירים אם אפשר הכל בסיר אחד?
ככה נולד תבשיל פרגיות בסיר אחד.
היתרון הנהדר של סיר הפרגיות והאורז, האורז סופג את הטעמים של הרטבים
וזה פשוט מצויין.
אני השתמשתי באורז עגול כי הוא להיט אצלנו
אתם יכולים להשתמש גם באורז רגיל.
ממש קל להכין את תבשיל הפרגיות והאורז.
מכינים את הפרגיות עם כל הרטבים.
מוסיפים אורז,
מוסיפים מים ומבשלים הכל ביחד.

האורז מקבל את הטעמים הנהדרים
ויש לנו סיר מושלם
של אורז ופרגיות בסיר אחד!

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תנסו, מומלץ בחום.

פרגיות ואורז בסיר אחד
מה צריך בשביל פרגיות ואורז בסיר אחד?
500 גרם פרגיות חתוכות לריבועים
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב צ'ילי
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כוס אורז
2 כוסות מים
איך מכינים פרגיות ואורז בסיר אחד?
מנקים את הפרגיות וחותכים לחתיכות.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום.
מכניסים את ריבועי הפרגיות ומטגנים את הפרגיות מכל הצדדים.
מטגנים כחמש עד שבע דקות עד שהפרגיות די שחומות.
מוסיפים את כל התבלינים: את רוטב סויה, רוטב צ'ילי, שום מלח ופלפל,
יוצקים לסיר, מערבבים הכל ביחד ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האורז, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד ארבעים דקות
עד שהאורז מוכן.
פותחים את הסיר, מערבבים הכל ביחד,
מכסים את הסיר במפית ושוכחים.
תבשיל פשוט תענוג!
טעים מאד
תודה רבה! כיף לשמוע