עוגיות שיבולת שועל מקמח כוסמין הכנתי
אחרי ההצלחה האדירה שהיו לעוגיות שיבולת שועל וצימוקים פרווה.
מישהי שאלה אותי אם אפשר להכין עם קמח אחר ואני רצתי למטבח.
ההתלהבות מהעוגיות האלה הגיונית לגמרי,
הן כל כך טעימות שהן נגמרות כבר בסיבוב הראשון.
כל כך קל להכין את העוגיות האלה שהכנתי סיבוב נוסף,
הפעם עם קמח כוסמין מלא ופצפוצי שוקולד.
חיכיתי לשמוע מהטועמים למיניהם הערות על העוגיות,
אבל הם אפילו לא הרגישו בהבדל בטעמים עם הקמחים.
מה שכן, דווקא בנוגע לשוקולד צ'יפס היו שאלות,
אני אפילו לא זוכרת איזו חברה בחרתי, הבת שלי אמרה שהשוקולד היה מריר.
אז תשימו לב ואולי תשתמשו בשוקולד צ'יפס בטעם חלב,
בטח הילדים יאהבו יותר.
אני כל כך אוהבת לקבל מכן תמונות והנה,
קבלתי מליאת תמונה של העוגיות שיבולת שועל
שהכינה לפי בקשת הבת שלה.
היא הכינה את העוגיות ללא סוכר והן יצאו מוצלחות מאד.
ליאת השתמשה בסטיביה ושמה במקום הסוכר
שש שקיות קטנות, ואמרה שהטעם סבבה לגמרי.
לעוד מתכונים של עוגיות רק ללחוץ כאן – מתכונים לעוגיות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו9 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
עוגיות שיבולת שועל מקמח כוסמין
סוויט טיפ:
כל המידות בכוס בינלאומית
כמות – כ-30 עוגיות
ניתן להחליף את הסוכר בתחליף סוכר.
אם אתם משתמשים בסטיביה – 6 שקיות קטנות.
אחרי פרסום הפוסט, המליצה לי סימה אשכנזי עובדיה
"אפשר גם עם סוכר קוקוס
הוא עם ערך גליקמי נמוך וטוב לסכרתיים"
מה צריך בשביל עוגיות שיבולת שועל מקמח כוסמין?
200 גרם נטורינה
2 ביצים
כוס סוכר חום
2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
1 כוס קמח כוסמין מלא
1 כוס שוקולד צ'יפס
איך מכינים עוגיות שיבולת שועל מקמח כוסמין?
שמים בקערה נטורינה, סוכר וביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ושיבולת השועל ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את פצפוצי השוקולד ומערבבים הכל ביחד.
התערובת רכה מאד וזה בסדר.
מחממים תנור ל -180 מעלות.
מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה.
מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים קטנים, משטחים אותם ומניחים בתבנית.
יש להשאיר לפחות 5 ס"מ רווח בין העוגיות כי הן מתפשטות בזמן האפיה.
אופים את העוגיות כעשרים עד שלושים דקות, תלוי בחוזק התנור.
כשהעוגיות משחימות בקצוות, תנו להן עוד חמש דקות ותכבו את התנור.
הן נהדרות וממש לא מרגישים שהטעם של הקמח שונה.
תהנו אהובות ואהובים!
ותודה על התמונות שאתם שולחים לי עם העוגיות!