סופגניות קלאסיות עם ריבה

מתכון לסופגניות קלאסיות עם ריבה פרווה

שתף
הדפסה
סופגניות קלאסיות עם ריבה
מה צריך

500 גרם קמח
חצי חבילה שמרים "שימרית" או 25 גרם, ליתר הדיוק.
כפית מלח
חצי כוס סוכר
2 ביצים
50 גרם נטורינה
2 כפות ברנדי
שלושת רבעי כוס מים
ניירות אפייה גזורים לריבועים
ריבה בטעם תות שדה או טעם שאתם אוהבים
אבקת סוכר
שמן לטיגון

סוויט טיפ

גירסת אפייה.
לאחר שהסופגניות כבר תפחו פעם שנייה והן על נייר האפייה,
אני ממליצה למרוח במעט שמן ובתנור שחומם מראש
ל-180 מעלות לאפות כעשר עד 15 דקות.
מוציאים, בוזקים אבקת סוכר וריבה וחג שמח!

מה צריך

500 גרם קמח
חצי חבילה שמרים "שימרית" או 25 גרם, ליתר הדיוק.
כפית מלח
חצי כוס סוכר
2 ביצים
50 גרם נטורינה
2 כפות ברנדי
שלושת רבעי כוס מים
ניירות אפייה גזורים לריבועים
ריבה בטעם תות שדה או טעם שאתם אוהבים
אבקת סוכר
שמן לטיגון

סוויט טיפ

גירסת אפייה.
לאחר שהסופגניות כבר תפחו פעם שנייה והן על נייר האפייה,
אני ממליצה למרוח במעט שמן ובתנור שחומם מראש
ל-180 מעלות לאפות כעשר עד 15 דקות.
מוציאים, בוזקים אבקת סוכר וריבה וחג שמח!

סופגניות קלאסיות עם ריבה

סופגניות קלאסיות עם ריבה הכנתי כי בחנוכה חייבים סופגניה בטעם של פעם.
הגיס שלי משתגע על סופגניות עם ריבה.
הוא מעדיף את הסופגניה הקלאסית עם הריבה על כל סופגניה אחרת.
אחרי שגמרתי להכין ולצלם, שלחתי לאחותי מגש עם הסופגניות.
הטלפון הגיע במהירות
"אמנון אמר שמהיום הוא אוכל רק סופגניות של דוּלי! הן מושלמות!"
תודה רבה, אני את שלי עשיתי.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

הכנתי לכם סרטון איך בדיוק מכינים סופגניות קלאסיות עם ריבה
כולל שלב הטיגונים שיצאו לכם סופגניות מושלמות


 

סופגניות קלאסיות עם ריבה רגילות, יהיו לכולם,
אבל רק לכם יהיו סופגניות בצורת לב או פרח!
כי סופגניה בצורת פרח זה שוס!

סופגניות קלאסיות עם ריבהתראו כמה הסופגניות רכות ואווריריות מבפניםסופגניות קלאסיות עם ריבה

כדי ליצור את הצורה של הפרח או הלב
השתמשתי בקורצן מיוחד
סופגניות קלאסיות עם ריבההכנתי את הסופגניות בדרך הקלאסית,
עם שמרים ונטורינה
והן באמת יצאו מופלאות.
כאן הסופגניות אחרי ההתפחהdonuttt7יש לי בשבילכם טריק היסטרי.
כדי שהסופגניות יתפחו ולא ימעכו בעת ההתפחה,
אני שמתי את הסופגניות בקערה חד פעמית עמוקה מאד
כמו שאתם רואים בתמונה וככה אפשר לכסות מעל,
כאשר הסופגניות תופחות יש להן עדיין מקום.

הכנתי את הסופגניות בדרך הקלאסית, עם שמרים ונטורינה והן באמת יצאו מופלאות.

מחפשים עוד מתכונים לסופגניות? בבקשה
מתכונים לסופגניות

סופגניות קלאסיות עם ריבה

עוד מתכונים לחנוכה תמצאו כאן – מתכונים לחנוכה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

הקופסאות האהובות עליכם חזרו למלאי

סט 9 כלי אחסון מזכוכית עם מכסה מסדרת GLASSCLOC מבית FOOD APPEAL
159 ₪

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו9 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

סופגניות קלאסיות עם ריבה

סופגניות קלאסיות עם ריבה

סופגניות קלאסיות עם ריבה

סוויט דולי
מתכון לסופגניות קלאסיות עם ריבה פרווה ואיך מכינים סופגניות בצורת פרח או לב עם גרסת אפייה
Prep Time 2 hours 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 3 hours
Course סופגניות קלאסיות עם ריבה
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם קמח
  • 25 גרם שמרים של שימרית
  • 1 כפית מלח
  • חצי כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 50 גרם נטורינה
  • 2 כפות ברנדי
  • 3/4 כוס מים
  • ניירות אפיה גזורים לריבועים
  • ריבה בטעם תות או כל טעם שאתם אוהבים
  • אבקת סוכר
  • שמן לטיגון

Instructions
 

  • בקערת מיקסר שמים את הקמח, מוסיפים סוכר, מערבבים. מוסיפים את המלח ומערבבים.
  • יוצרים גומה, שמים באמצע הגומה את הביצים, נטורינה, ברנדי ומפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה, מערבבים הכל ביחד כמה דקות ואז מוסיפים את המים.
  • נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק רך ונעים.
  • משמנים קערה, שמים את הבצק בתוכו, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • בינתיים, גוזרים נייר אפייה לריבועים עליהן יונחו הסופגניות.
  • כשהבצק תפח, מקמחים משטח עבודה, מוציאים את הבצק ולשים אותו פעם נוספת.
  • מרדדים את הבצק ויוצרים סופגניות עם קורצן.
  • אפשר גם לגלגל לרולדה ארוכה ולחתוך לעיגולים.
  • מגלגלים את הכדורים לכדורים קטנים ומושלמים
  • מניחים על ניירות האפייה בתוך תבנית גבוהה ,ככה הסופגניות יוכלו לתפוח ללא חשש.
  • תכסו במפית או ניילון נצמד או סתם שקית ניילון.
  • ליצירת סופגניות בצורת לב או פרח, מרדדים עיגול בצק, מניחים על נייר האפייה, קורצים פרח ומוציאים מסביב את שאריות הבצק ומשאירים להתפחה נוספת.
  • מתפיחים את הסופגניות המוכנות עוד כשעה.
  • מחממים שמן עמוק בסיר.בודקים אם השמן חם עם ידית של כף מעץ.שמים את הידית בסיר ואם יש בועות מסביב לכף סימן שהשמן מוכן.
  • שמים סופגניה בתוך השמן עם הנייר ומטגנים. אחרי מספר דקות הופכים, ומטגנים עד שהסופגניה משחימה. בעת הטיגון נוצר הקו הלבן שמפריד את הסופגניה, זה מושלם!
  • לאחר הטיגון מעבירים לקערה עם נייר סופג.
  • חותכים חריץ בצד, מזריקים עם שקית זילוף ריבה לתוך הסופגניה. מקשטים באבקת סוכר מזליפים מעל עוד ריבה
    מגישים ושומעים כמה אתם אלופי הכנת הסופגניות שיש!
  • חג שמח אהובות ואהובים!
Keyword סופגניות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים