סופגניות קלאסיות עם ריבה הכנתי כי בחנוכה חייבים סופגניה בטעם של פעם.
הגיס שלי משתגע על סופגניות עם ריבה.
הוא מעדיף את הסופגניה הקלאסית עם הריבה על כל סופגניה אחרת.
אחרי שגמרתי להכין ולצלם, שלחתי לאחותי מגש עם הסופגניות.
הטלפון הגיע במהירות
"אמנון אמר שמהיום הוא אוכל רק סופגניות של דוּלי! הן מושלמות!"
תודה רבה, אני את שלי עשיתי.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק מכינים סופגניות קלאסיות עם ריבה
כולל שלב הטיגונים שיצאו לכם סופגניות מושלמות
סופגניות קלאסיות עם ריבה רגילות, יהיו לכולם,
אבל רק לכם יהיו סופגניות בצורת לב או פרח!
כי סופגניה בצורת פרח זה שוס!
תראו כמה הסופגניות רכות ואווריריות מבפנים
כדי ליצור את הצורה של הפרח או הלב
השתמשתי בקורצן מיוחד
הכנתי את הסופגניות בדרך הקלאסית,
עם שמרים ונטורינה
והן באמת יצאו מופלאות.
כאן הסופגניות אחרי ההתפחהיש לי בשבילכם טריק היסטרי.
כדי שהסופגניות יתפחו ולא ימעכו בעת ההתפחה,
אני שמתי את הסופגניות בקערה חד פעמית עמוקה מאד
כמו שאתם רואים בתמונה וככה אפשר לכסות מעל,
כאשר הסופגניות תופחות יש להן עדיין מקום.
מחפשים עוד מתכונים לסופגניות? בבקשה
מתכונים לסופגניות
עוד מתכונים לחנוכה תמצאו כאן – מתכונים לחנוכה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הקופסאות האהובות עליכם חזרו למלאי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו9 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
סופגניות קלאסיות עם ריבה
סופגניות קלאסיות עם ריבה
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם קמח
- 25 גרם שמרים של שימרית
- 1 כפית מלח
- חצי כוס סוכר
- 2 ביצים
- 50 גרם נטורינה
- 2 כפות ברנדי
- 3/4 כוס מים
- ניירות אפיה גזורים לריבועים
- ריבה בטעם תות או כל טעם שאתם אוהבים
- אבקת סוכר
- שמן לטיגון
Instructions
- בקערת מיקסר שמים את הקמח, מוסיפים סוכר, מערבבים. מוסיפים את המלח ומערבבים.
- יוצרים גומה, שמים באמצע הגומה את הביצים, נטורינה, ברנדי ומפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה, מערבבים הכל ביחד כמה דקות ואז מוסיפים את המים.
- נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק רך ונעים.
- משמנים קערה, שמים את הבצק בתוכו, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- בינתיים, גוזרים נייר אפייה לריבועים עליהן יונחו הסופגניות.
- כשהבצק תפח, מקמחים משטח עבודה, מוציאים את הבצק ולשים אותו פעם נוספת.
- מרדדים את הבצק ויוצרים סופגניות עם קורצן.
- אפשר גם לגלגל לרולדה ארוכה ולחתוך לעיגולים.
- מגלגלים את הכדורים לכדורים קטנים ומושלמים
- מניחים על ניירות האפייה בתוך תבנית גבוהה ,ככה הסופגניות יוכלו לתפוח ללא חשש.
- תכסו במפית או ניילון נצמד או סתם שקית ניילון.
- ליצירת סופגניות בצורת לב או פרח, מרדדים עיגול בצק, מניחים על נייר האפייה, קורצים פרח ומוציאים מסביב את שאריות הבצק ומשאירים להתפחה נוספת.
- מתפיחים את הסופגניות המוכנות עוד כשעה.
- מחממים שמן עמוק בסיר.בודקים אם השמן חם עם ידית של כף מעץ.שמים את הידית בסיר ואם יש בועות מסביב לכף סימן שהשמן מוכן.
- שמים סופגניה בתוך השמן עם הנייר ומטגנים. אחרי מספר דקות הופכים, ומטגנים עד שהסופגניה משחימה. בעת הטיגון נוצר הקו הלבן שמפריד את הסופגניה, זה מושלם!
- לאחר הטיגון מעבירים לקערה עם נייר סופג.
- חותכים חריץ בצד, מזריקים עם שקית זילוף ריבה לתוך הסופגניה. מקשטים באבקת סוכר מזליפים מעל עוד ריבה מגישים ושומעים כמה אתם אלופי הכנת הסופגניות שיש!
- חג שמח אהובות ואהובים!