מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא גלוטן

עוגת גבינה גבוהה במיוחד ללא גלוטן רכה-רכה ונהדרת

שתף
הדפסה
עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא גלוטן
מה צריך

7  ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
500 גרם גבינה 5%
500 גרם גבינה 25%
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קורנפלור

לפיזור מעל – אבקת סוכר

סוויט טיפ

העוגה נאפתה בתבנית 24
במשך שעתיים ראשונות העוגה, כמו נרות חנוכה, לראותה בלבד
לא להעיז לפתוח את התנור. לתת לה לנוח בשקט.
אחרי שעתיים אפשר לפתוח את הדלת
אבל עדיין להשאיר אותה בתנור לעוד שעתיים.
להוציא מהתנור, להעביר למקרר לעוד שעתיים-שלוש
ורק אחרי זה אפשר להנות ממנה מאד!

מה צריך

7  ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
500 גרם גבינה 5%
500 גרם גבינה 25%
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קורנפלור

לפיזור מעל – אבקת סוכר

סוויט טיפ

העוגה נאפתה בתבנית 24
במשך שעתיים ראשונות העוגה, כמו נרות חנוכה, לראותה בלבד
לא להעיז לפתוח את התנור. לתת לה לנוח בשקט.
אחרי שעתיים אפשר לפתוח את הדלת
אבל עדיין להשאיר אותה בתנור לעוד שעתיים.
להוציא מהתנור, להעביר למקרר לעוד שעתיים-שלוש
ורק אחרי זה אפשר להנות ממנה מאד!

עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא גלוטן

עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא גלוטן, מלכת עוגות הגבינה, היא עוגה חלום.
השבוע גיליתי שעוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן
היא בין המתכונים הכי נצפים באתר שלי ואני לא מתפלאת,
עוגת גבינה ללא גלוטן, עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים,
עוגת גבינה קלה ונהדרת להכנה אבל רציתי להכין עוגה גבוהה במיוחד.

היתה לי בבית את התבנית החדשה שהכנתי בה את עוגת הטרס לצ'ס,
וכל הזמן היא הסתכלה עלי ואני הסתכלתי עליה וידעתי כל הזמן
שאני חייבת להכין בה עוגת גבינה אפוייה גבוהה,
כי היא התבנית המושלמת לעוגה גבינה גבוהה במיוחד.
בדרך כלל שמכינים עוגת גבינה אפויה שהיא גם גבוהה מאד,
ממליצים לשים מסביב לתבנית נייר כסף,
כדי שהעוגה לא תנזל מהתבנית וכדי שהמים מ"אמבטיית האדים"
לא יחדרו לתבנית.
בגלל הסגירה ההרמטית והמצוינת של התבנית,
החלטתי שאני מכינה את עוגת הגבינה בתבנית בלי נייר כסף ובלי כלום.

אני צדקתי כל כך! העוגה יצאה, עוגת גבינה גבוהה כמו בקונדיטוריה!
רכה רכה כמו עננים ואלוהים שיעזור לי כמה טעימה.

עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא גלוטן

יש כמה כללים שאתם חייבים לעשות על מנת שהעוגה שלכם  תצא בדיוק אותו דבר.
אל תפחדו, היא קלה להכנה אבל חשוב להקפיד על הכללים.

אחרי שהעוגה נכנסת לתנור, היא על תקן נרות חנוכה, לראותה בלבד.
שלא תעיזו לפתוח את התנור. אחרי שעתיים, אפשר לפתוח ולהתפעל
אבל לסגור את התנור ולהשאיר אותה שעתיים נוספות בתוך התנור.
לשים את העוגה בתוך "אמבט אדים" שזה אומר לשים תבנית מרובעת של תנור,
ליצוק בתוכה מים ולהניח את התבנית של העוגה בתוך המים,
או על רשת צמוד לתבנית המים.
האדים יעשו לעוגה שלכם מסג' לנשמה בדיוק כמו בספא והיא תהייה רכה-עננים.
את פנים התבנית תצפו בפנים בנייר אפייה,
זה גם יעזור לכם אחרי שהעוגה נאפתה להוציא אותה מושלמת מהתבנית.

עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא גלוטן

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוד מתכונים לעוגות גבינה לחצו כאן
עוגות גבינה

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצאפ?
בואו12 לחצו כאן – מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא גלוטן

עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא גלוטן


סוויט טיפ:
העוגה נאפתה בתבנית 24
במשך שעתיים ראשונות העוגה, כמו נרות חנוכה, לראותה בלבד
לא להעיז לפתוח את התנור. לתת לה לנוח בשקט.
אחרי שעתיים אפשר לפתוח את הדלת
אבל עדיין להשאיר אותה בתנור לעוד שעתיים.
להוציא מהתנור, להעביר למקרר לעוד שעתיים-שלוש
ורק אחרי זה אפשר להנות ממנה מאד!

מה צריך לעוגת גבינה אפויה גבוהה ללא גלוטן?

7  ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
500 גרם גבינה 5%
500 גרם גבינה 25%
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קורנפלור

לפיזור מעל – אבקת סוכר

איך מכינים עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא גלוטן?

להפריד את הביצים לחלבונים וחלמונים.
את החלבונים להקציף לקצף לבן ובהיר
להוסיף שלושת רבעי כוס סוכר (את הרבע תשמרו לחלמונים)
כשהקצף לבן ובהיר ותפוח יפה, לשים את הקערה בצד.
להקציף את החלמונים עם רבע כוס סוכר ועם סוכר וניל, כחמש דקות,
להוסיף את הגבינות ולערבב היטב.
להוסיף את האינסטנט ואת הקורנפלור ולערבב היטב.

עכשיו יש לנו שתי קערות, אחת חלבונים (לבנים) והשניה עם החלמונים והגבינות.
לקערת החלמונים להוסיף מעט מהחלבונים ולערבב,בלי לפחד, כדי שהחלמונים יהיו קצת יותר אווריריים.
כעת, להעביר את כל החלמונים לקערת החלבונים ובתנועות עטיפה לערבב את כל הבלילה.
לא לערבב יותר מדי אבל שהבלילה תהייה אחידה.
לשמן תבנית ולצפות את הדפנות בנייר אפייה.
ליצוק את הבלילה לתבנית ולדפוק את התבנית בעדינות פעמיים או שלוש, להוצאת האוויר.

בתנור האפייה יש לשים תבנית שתשמש כ"אמבט מים"
לתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות יש להכניס את התבנית.
לאפות את העוגה שעתיים ולא להעיז לפתוח את התנור.
אחרי שעתיים לסגור את התנור ולהשאיר את העוגה עוד שעתיים בתנור.
לשים את העוגה במקרר לעוד כמה שעות
לפזר עליה אבקת סוכר, לחתוך פרוסה ולהתענג על כל ביס וביס.
בהצלחה אהובות ואהובים!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?