מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן

עוגת הגבינה הכי קלה להכנה והכי הורסת בטעמה ללא גלוטן העוגה שתכינו שוב ושוב ושוב

שתף
הדפסה
עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן
מה צריך

5 ביצים
1כוס סוכר
2 סוכר וניל
500 גרם גבינה  5%
1 200 ג' קרם גבינת שמנת בטעם טבעי 5% – גבינה לבנה שהיא יותר יציבה מגבינה לבנה רגילה.
1אינסטנט פודינג וניל
3/4  כוס קורנפלור

לציפוי העוגה:
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר

סוויט טיפ

הבהרות לגבי המתכון:
1.להקציף את הביצים היטב עד קבלת קצף לבן ואוורירי. לפחות חמש דקות במיקסר.
2.השתמשתי בגבינה ללא נוזלים וככה לא צריך בלילה לרוקן את הנוזלים.
3.קרם גבינה הכוונה לא לגבינה רגילה אלא לגבינה שהיא רכה אבל ללא נוזלים כמעט.
4.השתמשתי בתבנית 24
5.ואחרי כל ההסברים על הגבינות-הכנתי את העוגה עוד המון פעמים עם 750 גבינה רגילה ויצא אש!

מה צריך

5 ביצים
1כוס סוכר
2 סוכר וניל
500 גרם גבינה  5%
1 200 ג' קרם גבינת שמנת בטעם טבעי 5% – גבינה לבנה שהיא יותר יציבה מגבינה לבנה רגילה.
1אינסטנט פודינג וניל
3/4  כוס קורנפלור

לציפוי העוגה:
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר

סוויט טיפ

הבהרות לגבי המתכון:
1.להקציף את הביצים היטב עד קבלת קצף לבן ואוורירי. לפחות חמש דקות במיקסר.
2.השתמשתי בגבינה ללא נוזלים וככה לא צריך בלילה לרוקן את הנוזלים.
3.קרם גבינה הכוונה לא לגבינה רגילה אלא לגבינה שהיא רכה אבל ללא נוזלים כמעט.
4.השתמשתי בתבנית 24
5.ואחרי כל ההסברים על הגבינות-הכנתי את העוגה עוד המון פעמים עם 750 גבינה רגילה ויצא אש!

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן
הכנתי סרטון איך מכינים את עוגת הגבינה האלוהית ללא גלוטן, עוגת גבינה ללא קמח,  וללא הפרדת ביצים במדויק.
עוגת גבינה אפויה קלה להכנה, תוכלו לראות אותו כאן:

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצאפ?
בואו20 לחצו כאן – מתכונים לווטצ'אפ

 

לפני שנה פירסמתי את עוגת גבינה גן עדן שהיא עוגה של קערה אחת.
עוגה ללא הפרדת ביצים עם ציפוי שמנת
עוגת גבינה אפויה ללא קמח
עוגת גבינה גן עדן

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן

הכנתי עוגת גבינה בחושה ללא קמח
הבעיה היחידה של העוגה היתה שהיה בה 600 ג' גבינה
ומישהי התלוננה שהכמות היא יותר משתי קופסאות וקשה להכין.
אתם רק תאתגרו אותי במשימות ומיד אני מכינה שיפצורים.

ככה נולדה לה עוגת גבינה אלוהית ללא גלוטן וללא הפרדת ביצים
עוגת גבינה ללא קמח
עוגת גבינה אפויה ללא הפרדת ביצים
עוגת גבינה אפויה ללא בסיס

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן

היא אלוהית כי מעבר לזה שהיא בום של טעמים בפה, ההכנה נפלאה.
עוגת גבינה אפויה ללא הקצפה
עוגת גבינה ללא בצק

לא מפרידים ביצים, ללא גלוטן, אין קמח, מקציפים הכל ביחד ולתבנית לאפיה.
עוגת גבינה מדהימה ללא הפרדת ביצים
היתרון הנוסף שלה, לא צריך לחכות במקרר עד שהיא תתקרר והטעמים יתאחדו,
אלוהים כמה היא טעימה אפילו שהיא טיפה חמה.
אני ציפיתי אותה עם שמנת מתוקה מעל והיא עוגה חלום.
היא ממש חלומית עם הקצפת למעלה
אתם תכינו אותה שוב ושוב ושוב.
עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן, מתכון לעוגת גבינה אפויה קלה

ובפינתנו הקבועה איך אתם מקפיצות לי את הלב משמחה
הנה תמונות של העוגה ששלחתן ברשת
עוגת גבינה ללא גלוטן עם קורנפלור
עוגת גבינה בחושה ללא קמח

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן

עוגת גבינה אלוהית

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוד מתכונים לעוגות גבינה לחצו כאן
עוגות גבינה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוד מתכונים למאכלים ללא גלוטן תוכלו למצוא כאן – ללא גלוטן

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן

עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן


 

סוויט טיפ:
הבהרות לגבי המתכון:
1.להקציף את הביצים היטב עד קבלת קצף לבן ואוורירי. לפחות חמש דקות במיקסר.
2.השתמשתי בגבינה ללא נוזלים וככה לא צריך בלילה לרוקן את הנוזלים.
3.קרם גבינה הכוונה לא לגבינה רגילה אלא לגבינה שהיא רכה אבל ללא נוזלים כמעט.
4.השתמשתי בתבנית 24
5.ואחרי כל ההסברים על הגבינות-הכנתי את העוגה עוד המון פעמים עם 750 גבינה רגילה ויצא אש!

מה צריך בשביל עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן?

5 ביצים
1כוס סוכר
2 סוכר וניל
500 גרם גבינה  5%
1 200 ג' קרם גבינת שמנת בטעם טבעי 5% – גבינה לבנה שהיא יותר יציבה מגבינה לבנה רגילה.
1אינסטנט פודינג וניל
3/4  כוס קורנפלור

לציפוי העוגה:
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר

איך מכינים עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן?

מקציפים את הביצים עם הסוכר עם הסוכר וניל עד קבלת קצף יציב ותפוח.
מוסיפים את הגבינות ומערבלים עוד קצת.
מוסיפים את האינטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים הכל ביחד.
אני השתמשתי בתבנית 24
משמנים את התבנית ויוצקים את הבלילה לתבנית.
עם כפית משטחים את השכבה העליונה של העוגה שתהיה אחידה.
בתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות אופים כשעה עד שעה ורבע.
בודקים עם קיסר ומוציאים את העוגה מהתנור להתקרר.
לאחר שהעוגה התקררה, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר ומצפים את העוגה.
העוגה הכי קלה והכי טעימה ותזכרו – אתם תכינו אותה שוב ושוב!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?