עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן
הכנתי סרטון איך מכינים את עוגת הגבינה האלוהית ללא גלוטן, ללא טיפת קמח, וללא הפרדת ביצים במדויק.
עוגת גבינה אפויה קלה להכנה, תוכלו לראות אותו כאן:
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצאפ?
בואו54לחצו כאן – מתכונים לווטצ'אפ
עוגת גבינה אלוהית ללא גלוטן וללא הפרדת ביצים
עוגה שאין בה טיפת קמח
לא צריך להפריד ביצים
עוגת גבינה אפויה ללא בסיס
היא אלוהית כי מעבר לזה שהיא בום של טעמים בפה, ההכנה נפלאה.
עוגת גבינה אפויה ללא הקצפה
עוגת גבינה ללא בצק
לא מפרידים ביצים, ללא גלוטן, אין קמח, מקציפים הכל ביחד ולתבנית לאפיה.
היתרון הנוסף שלה, לא צריך לחכות במקרר עד שהיא תתקרר והטעמים יתאחדו,
אלוהים כמה היא טעימה אפילו שהיא טיפה חמה.
אני ציפיתי אותה עם שמנת מתוקה מעל והיא עוגה חלום.
אתם תכינו אותה שוב ושוב ושוב.
הבהרות לגבי המתכון:
1.להקציף את הביצים היטב עד קבלת קצף לבן ואוורירי. לפחות חמש דקות במיקסר.
2.השתמשתי בגבינה ללא נוזלים וככה לא צריך בלילה לרוקן את הנוזלים.
3.קרם גבינה הכוונה לא לגבינה רגילה אלא לגבינה שהיא רכה אבל ללא נוזלים כמעט.
4.השתמשתי בתבנית 24
5.ואחרי כל ההסברים על הגבינות-רק שתדעו, הכנתי את העוגה עוד המון פעמים עם 750 גבינה רגילה 5 או 9 אחוז ויצא אש!
ובפינתנו הקבועה איך אתם מקפיצות לי את הלב משמחה
הנה תמונות של העוגה ששלחתן ברשת
תבנית בבקשה נפלאה להכנת עוגות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לעוגות גבינה לחצו כאן
עוגות גבינה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
ואם אתם עוד מתלבטים תראו איך פרגנו לעוגה שלי
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן
עוגת גבינה אפויה אלוהית ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 500 גרם גבינה 5%
- 250 גרם גבינת שמנת
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 3/4 כוס קורנפלור
לציפוי
- 250 מל שמנת מתוקה
- 3 כפיות סוכר
Instructions
- מקציפים את הביצים עם הסוכר עם הסוכר וניל עד קבלת קצף יציב ותפוח לפחות חמש דקות
- מוסיפים את הגבינות ומערבלים עוד קצת
- מוסיפים את האינסטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים הכל ביחד
- משמנים את התבנית ויוצקים את הבלילה לתבנית
- עם כפית משטחים את השכבה העליונה של העוגה שתהיה אחידה
- בתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות אופים כשעה עד שעה ורבע.
- סוגרים את התנור ומוציאים את העוגה
- לאחר שהעוגה התקררה, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר ומצפים את העוגה.
- העוגה הכי קלה והכי טעימה ותזכרו – אתם תכינו אותה שוב ושוב