מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
דייסת שיבולת שועל ואגסים טבעונית

דייסת שיבולת שועל עם אגסים נהדרת לתינוקות וגם למבוגרים

שתף
הדפסה
דייסת שיבולת שועל ואגסים טבעונית
מה צריך

חצי כוס שיבולת שועל רגילה-דקה
1 אגס מגורד
כוס מים
כוס מיץ אגסים
כף דבש/סילן
כפית קינמון

מה צריך

חצי כוס שיבולת שועל רגילה-דקה
1 אגס מגורד
כוס מים
כוס מיץ אגסים
כף דבש/סילן
כפית קינמון

דייסת שיבולת שועל ואגסים טבעונית

דייסת שיבולת שועל ואגסים טבעונית הכנתי השבוע לחיזוק הגוף.
השפעת הכריעה גם אותי והייתי סמרטוט רצפה.
חוץ ממרק עוף לא התחשק לי כלום ואז נזכרתי
בדייסת שיבולת שועל תפוח וקינמון שהכנתי בפעם הקודמת שהייתי חולה
והכנתי לי דייסה עם אגסים, שתבריא אותי.

הפעם החלפתי את התפוח באגס, כי גם הכנתי מיץ אגסים מבריא ומרפא.
נכון שאתם יודעים שלאגס סגולות מרפאות?

האגס מלא בסיבים תזונתיים ובויטמין סי, ואל תטרחו לקלף את הקליפה
כי גם היא עשירה מאד בסיבים תזונתיים.
ברפואה הסינית אומרים שדרך טובה להורדת חום מהירה היא לשתות כוס מיץ אגסים.
ובמצב שהייתי השבוע הייתי מוכנה ללכת לגור במטע אגסים,
רק שארגיש יותר טוב.

הבת שלי כבר מזמן מספרת לי שהיא מכינה לבן שלה מיץ אגסים כשהוא משתעל,
והפעם החלטתי להכין עבורי את הדייסה.

אגב, הדייסה מתאימה מאד לתינוקות. גם בריאה, גם טבעונית, נהדרת!

דייסת שיבולת שועל ואגסים טבעונית

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו11 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים מתכונים טבעוניים נוספים?
תמצאו כאן – מתכונים טבעוניים

הנה עוד מתכון לדייסה נהדרת עם תפוח
דייסת שיבולת שועל תפוח וקינמון

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

דייסת שיבולת שועל ואגסים טבעונית

דייסת שיבולת שועל ואגסים טבעונית


סוויט טיפ:
אפשר להוסיף לדייסה צימוקים או חמוציות.

מה צריך לדייסת שיבולת שועל ואגסים טבעונית?

חצי כוס שיבולת שועל רגילה-דקה
1 אגס מגורד
כוס מים
כוס מיץ אגסים
כף דבש/סילן
כפית קינמון

ניתן להוסיף צימוקים או חמוציות.

איך מכינים דייסת שיבולת שועל ואגסים טבעונית?

שוטפים את האגס היטב, לא מקלפים את הקליפה,
ומגרדים על מגרדת,או שמים בבלנדר עם כוס מים וטוחנים לבלילה אחידה.
שמים בסיר את שיבולת השועל עם המים, מיץ האגסים וכל יתר המוצרים
ומביאים לרתיחה. מערבבים מדי פעם.
אם אתם מוסיפים צימוקים או חמוציות זה השלב.
אחרי שהתערובת רתחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשבע דקות
עד שהדייסה מסמיכה ושיבולת השועל מתרככת.
מעבירים לצלחת ואוכלים חם.
אגב, גם קר זה טעים מאד.

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?