סלט תירס עם שמיר וביצים הוא סלט אהוב אצלנו במשפחה.
כל פעם שאנחנו הולכים למסעדה מזרחית
ופותחים לנו שולחן של סלטים,
וכולנו יודעים שיש לפחות 12 סוגי סלטים מכל הסוגים.
הסלט הראשון שהבן שלי שולח אליו את היד,
זהו סלט תירס.
כל פעם מחדש זה מצחיק אותי.
"יש לך פה המון סלטים וטעימים, דווקא את התירס אתה לוקח?!"
אז כן, זה הסלט הכי פושטי, אבל סלט הכי נוסטלגי,
והוא בהחלט מאד טעים.
לא מעניין אותו סלט חצילים בטחינה, ולא מעניין אותו חומוס או טחינה,
ויש סלט עם עלים ירוקים שאני משתגעת עליו. כלום. הראשון אצלו זה סלט תירס.
השבוע היה לנו אירוע במשפחה ונאוה שהיתה אחראית לסלטים,
הביאה את סלט התירס ואיזו הצלחה שהסלט קצר!
נאוה הביאה גם סלט חסה חגיגי עם לבבות דקל ואגוזים
ו סלט סלק טרי עם שזיפים מיובשים שהוא פשוט מצויין.
יש כמה טריקים בהכנת הסלט כדי שהוא יהיה טעים ומדוייק בטעם.
אל תגזימו עם השמיר, לא להציף את הסלט במיונז,
כי כשהסלט יושב, המלפפונים מגירים מים והמיונז נהפך לדליל.
אם אתם מכינים את הסלט ושמים אותו במקרר,
לפני ההגשה תערבבו, כי המיונז "יתיישב" למטה בקערה.

בואו13– לחצו כאן –קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים מתכונים לסלטים נוספים?
תמצאו כאן – מתכונים לסלטים
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
בקבוצת האוכל הטעימה לחצו כאן
אופים ומבשלים עם סוויט
סלט תירס עם שמיר וביצים
מלח לפי הטעם
קוצצים את הביצה קשה לריבועים ומוסיפים.
קוצצים את השמיר דק-דק ומוסיפים לקערה,
את המלפפונים החמוצים חותכים לקוביות ומוסיפים לקערה.
הסלט הכי נוסטלגי, הכי פושטי וכל כך טעים!
בתיאבון אהובות ואהובים!