ממרח גבינת קשיו שמכינים בבית מושלם לטבעוניים.
חייבת וידוי. שנים סבלתי מדלקות גרון איומות.
כבר בגיל עשרים הוציאו לי את השקדים, לא שזה עזר.
המון אנטיביוטיקות במשך השנים,
"מערכת החיסונית שלך פח" נהג הבן שלי לומר
ואני חיפשתי כל הזמן טיפולים אלטרנטיביים לפחות למנוע את הדלקות.
ככה הגעתי אל מישהי שהמליצה לי לוותר על מוצרי חלב.
ניסיתי וזה די עובד בשבילי.
עכשיו בואו, זה לא שוויתרתי לגמרי על מוצרי החלב,
כי אם יש עוגת גבינה אני מתעלפת וחייבת לטעום,
אבל בגדול מנסה להימנע.
בגלל שנמנעתי מגבינות חיפשתי ממרחים
ניסיתי גם פעם ממרח קשיו וממש, אבל ממש לא אהבתי.
עד שהגעתי שבוע שעבר לבת שלי וראיתי אצלה ממרח,
שבהתחלה הייתי בטוחה שזו איקרא לפי המרקם,
עד שאמרה לי שזה ממרח קשיו.
זה מצחיק, לקח לה זמן לשכנע אותי לטעום.
כמו הילדים שמנסים לשכנע אותם "רק תקחי קצת.."
לא הסכמתי, אבל כמו בסיפורים, אחרי שטעמתי אהבתי.
"נו בטח, זה בגלל שאני הכנתי" אמרה הילדה
וכנראה שצריך להשקיע בכל דבר אהבה כדי שיצא טעים.
להכין ממרח קשיו שנראה כמו גבינה זה באמת כלום עבודה,
אבל אם תשקיעו בזה אהבה, אתם תראו כמה טעים זה יצא.
מחפשים מתכונים לשבועות?
מתכונים לשבועות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תבנית מושלמת למטבח
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו13 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
אם אתם מחפשים עוד מתכונים טבעוניים
בבקשה – מתכונים טבעוניים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תפזרו פלפל שחור גרוס מעל זה נהדר!
ממרח גבינת קשיו שמכינים בבית
ממרח גבינת קשיו שמכינים בבית
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות אגוזי קשיו שהושרו לילה במים
- 1 כף לימון סחוט
- 2-3 שיני שום
- חצי כפית מלח
- 2-3 כפות מים
Instructions
- לילה לפני שמים את הקשיו בקערה עם מים להשרייה במשך הלילה
- בבוקר מסננים, ושמים את כל המצרכים במעבד מזון וטוחנים
- טוחנים עד שמקבלים מרקם אחיד
- טועמים ואם צריך מוסיפים עוד קצת שום או עוד קצת מלח
- ואם אתם חושבים שהוא סמיך מדי אפשר אפילו עוד קצת מים
- הבת שלי אוהבת את הממרח עם הרבה לימון, אני מעדיפה פחות, תטעמו ותחליטו אולי תרצו להוסיף עוד לימון.
- שתהייה לכם ארוחה נהדרת היום!
דולי היקרה! אין צורך לאפות את גבינת הקשיו?
אין צורך. מוכנה לאכילה.