מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
סלט תפוחי אדמה וגבינה

סלט נהדר עם תפוחי אדמה,ירקות זיתים וגבינה פיקנטית

שתף
הדפסה
סלט תפוחי אדמה וגבינה
מה צריך

1 קופסה של בולגרית חלפיניו של פיראוס
2 תפוחי אדמה
2 מלפפונים קצוצים לקוביות
חצי אבוקדו
1 בצל סגול חתוך לקוביות – מי שלא אוהב בצל אפשר לוותר
כ-15 זיתים שחורים קלמטה מגולענים. ללא הגרעין.
4-5 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט
מעט מלח כי הגבינה מלוחה

מה צריך

1 קופסה של בולגרית חלפיניו של פיראוס
2 תפוחי אדמה
2 מלפפונים קצוצים לקוביות
חצי אבוקדו
1 בצל סגול חתוך לקוביות – מי שלא אוהב בצל אפשר לוותר
כ-15 זיתים שחורים קלמטה מגולענים. ללא הגרעין.
4-5 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט
מעט מלח כי הגבינה מלוחה

סלט תפוחי אדמה וגבינה

סלט תפוחי אדמה וגבינה הוא הסלט החדש שלכם לארוחת הערב.
להכין סלט ירקות עם גבינה, הסלט היווני הקלאסי, זה נהדר,
אבל אני פה בשביל לשדרג לכם את ארוחת הערב.
הכנתי לכם סלט עם גבינה בולגרית חלפיניו של שטראוס.

בתור אחת שגדלה במשפחה יוונית, אני יכולה להעיד שיוונים לא אוכלים חריף.
אני במיוחד לא אוהבת חריף, אבל טעמתי את הבולגרית עם החלפיניו
ואני יכולה להעיד שהגבינה בחריפות מעודנת, לא כזו ששורפת את הלשון,
אלא כזו שמשדרגת את הטעם, שעושה שמח בפה,
שרוצים לאכול עוד.

בסלט יש גם תפוחי אדמה ככה שאתם מסודרים עם סלט אחד שהוא משביע
לארוחת הערב.

אז איך מכינים את הסלט?
בקשה, הכנתי לכם תמונה שתוכלו לראות בדיוק מה המרכיבים.
באמצע תפוחי אדמה, מסביב מלפפונים קצוצים,
בצל סגול קצוץ שמי שלא אוהב בצל יכול לוותר,
זיתים שחורים, קוביות אבוקדו וקוביות בולגרית עם חלפיניו.

סלט תפוחי אדמה וגבינה

מתבלים בשמן זית, לימון ומעט מלח
מפזרים מעל קוביות של בולגרית עם חלפיניו
ויש לכם סלט נהדר!

סלט תפוחי אדמה וגבינה

רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה 
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן29 מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים מתכונים לסלטים נוספים?
תמצאו כאן – מתכונים לסלטים

וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
בקבוצת האוכל הטעימה לחצו כאן
אופים ומבשלים עם סוויט

סלט תפוחי אדמה וגבינה

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? בואו-בואו טעים אצלי
 בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

סלט תפוחי אדמה וגבינה

המתכון בשיתוף פיראוס.

מה צריך בשביל הסלט תפוחי אדמה וגבינה?

1 קופסה של בולגרית חלפיניו של פיראוס
2 תפוחי אדמה
2 מלפפונים קצוצים לקוביות
חצי אבוקדו
1 בצל סגול חתוך לקוביות – מי שלא אוהב בצל אפשר לוותר
כ-15 זיתים שחורים קלמטה מגולענים. ללא הגרעין.
4-5 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט
מעט מלח כי הגבינה מלוחה

איך מכינים את הסלט תפוחי אדמה וגבינה?

מבשלים את תפוחי האדמה במים כחצי שעה עד שהם מתרככים,
אבל לא נעשים רכים כמו לפירה.
מקררים, מקלפים את הקליפה וחותכים לריבועים.
שמים בקערה.
מוסיפים קוביות מלפפונים, קוביות בצל סגול, קוביות אבוקדו ואת הזיתים.
מוסיפים שמן זית, לימון ומעט מלח כי הגבינה מלוחה
מוסיפים קוביות גבינה בולגרית חלפיניו מעל ומערבבים את הסלט.
מגישים לשולחן ויש לכם סלט טעים טעים לארוחת ערב!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?