מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
כבד עוף מטוגן עם בצל

כבד עוף מטוגן על מחבת עם בצלים על טוסט, וואלה טעים!

שתף
הדפסה
כבד עוף מטוגן עם בצל
מה צריך

חצי קילו כבד עוף טרי
2 בצלים יבשים
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור

מה צריך

חצי קילו כבד עוף טרי
2 בצלים יבשים
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור

כבד עוף מטוגן עם בצל

כבד עוף מטוגן עם בצל זו מנה שאהובה עלי במיוחד.
בעלי לא נוגע בכבד, לא אוהב בכלל
וככה יצא שבקניות שלו הוא אף פעם לא קונה כבד עוף.
אני ממש אוהבת כבד עוף.
אוהבת כבד קצוץ אבל במיוחד כבד עוף,
ככה על המחבת עם בצל קצוץ, הכי טעים.

יש כאלה שמגישים עם פירה או אורז,
שזה בכלל תענוג גדול, אבל השבוע אני הגשתי את הכבד
על טוסט. תאמינו לי לא צריך יותר.

הטריק עם להכין כבד, זו הדרך.
כבד עוף זה דבר עדין, חייבים לקנות את הכבד טרי,
וכשבאים הביתה, מנקים אותו היטב מגידים, שומנים,
או מכיס מרה כדי שלא יהיה טעם מר לכבד בעת ההכנה.
בואו תראו כמה טעים.

כבד עוף מטוגן עם בצל

ליד הכבד תמיד מגישים אצלנו גם
סלט תפוחי אדמה שהמתכון שלו כאן
סלט תפוחי אדמה

ליד הכבד אם תכינו ריבת בצל – זה חלום
מתכון לריבת בצל

אם נשאר לכם המון כבד
תמיד תוכלו להכין
כבד קצוץ הכי טעים שיש

מתכונים נוספים לבשר תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

כבד עוף מטוגן עם בצל

 

כבד עוף מטוגן עם בצל

 

מה צריך לכבד עוף מטוגן עם בצל?

חצי קילו כבד עוף טרי
2 בצלים יבשים
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור

איך מכינים כבד עוף מטוגן עם בצל?

ראשית, מנקים את הכבדים.
שוטפים את הכבד היטב.
שמים במסננת את הכבדים, שוטפים ומנקים גם מגידים שנמצאים בתוך הכבד.
אם יש כיס מרה לחתוך אותו כדי שהכבד לא יהיה מר.
לאחר ששטפנו, משאירים את הכבדים במסננת.
מחממים מחבת לחום חם מאד ומפזרים את הכבדים על המחבת החם.
מפזרים כך שכל כבד יהיה לו את המקום שלו בתבנית וצולים את הכבדים היטב.
צולים משני הצדדים עד שהכבדים מוכנים.
כשהכבדים מוכנים, מוציאים ומניחים רגע בצד.
בינתיים, קוצצים את הבצל לחצי, ואת חצי הבצל פורסים לפרוסות דקות.
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את הבצל ומאדים אותו לאט לאט.
לא לשרוף את הבצל, זה לא חוכמה.
משזפים את הבצל עד גוון שחום.
כשהבצל שחום, מוסיפים את הכבדים למחבת, מוסיפים מלח ופלפל, מטגנים הכל ביחד עוד כחמש דקות.
מגישים על פרוסת טוסט עם ריבת בצל ליד
ונהנים מכל ביס!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?