מצות מגולגלות עם פרגיות ופטריות

הטורטיות של פסח ממולאות בפרגיות לארוחת פסח נהדרת

שתף
הדפסה
מצות מגולגלות עם פרגיות ופטריות
מה צריך

כ-10-15 מצות רטובות
500 גרם פרגיות נקיות משומן
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
2 קופסאות פטריות טריות (הקופסאות הרגילות מהסופר)
3 שיני שום כתושות
חצי כוס רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
כוס מים
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון

מה צריך

כ-10-15 מצות רטובות
500 גרם פרגיות נקיות משומן
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
2 קופסאות פטריות טריות (הקופסאות הרגילות מהסופר)
3 שיני שום כתושות
חצי כוס רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
כוס מים
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון

מצות מגולגלות עם פרגיות ופטריות

מצות מגולגלות עם פרגיות ופטריות הן הטורטיות של פסח.
הפסח הזה אנחנו יושבים בבית וכל היום במטבח,
מה נאכל-מה נאכל-מה נאכל.
הילדים שלי משתגעים על המצות המגולגלות עם הגבינה
שתוכלו לראות את המתכון כאן – מצות מגולגלות עם גבינה
אבל החלטתי לפנק אותם עם טורטיות גם לארוחת צהריים.
הבעיה שצריך לקרא להם לבוא עכשיו בגלל כל הסגר ששמו עלינו,
וככה עד שהם באו, כבר חוסלה חצי כמות.

ליד הטורטיות תכינו סלט,
תוכלו לבחור סלט מכאן – מתכונים לסלטים

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו10 כאן –
מתכונים לווטצ'אפ

 

הכנתי גם  מצות מגולגלות עם בשר, התהליך הוא אותו דבר
ותוכלו לראות כאן איך מכינים מצות מגולגלות, המילוי לפי מה שאתם אוהבים.

 

אם אתם מחפשים מתכון באתר
אתם צריכים רק לרשום את המילה בשורת החיפוש
וכל המתכונים עם אותה מילה יופיעו לכם.
הכנתי לכם דוגמה.

חיפוש מתכון באתר

לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מצות מגולגלות עם פרגיות ופטריות

מצות מגולגלות עם פרגיות ופטריות


מה צריך בשביל להכין המצות מגולגלות עם פרגיות ופטריות?

כ-10-15 מצות רטובות
500 גרם פרגיות נקיות משומן
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
2 קופסאות פטריות טריות (הקופסאות הרגילות מהסופר)
3 שיני שום כתושות
חצי כוס רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
כוס מים
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון

איך מכינים פרגיות ברוטב פטריות משגע?

מרטיבים את המצות היטב שזה אומר
לעשות למצות מקלחת של מים מתחת לברז.
מרטיבים אותן היטב מכל הצדדים וישר עוטפים במגבת מטבח.
מניחים בצד ומחכים שיתרככו בערך עשרים דקות עד חצי שעה.

בינתיים, מכינים את הפרגיות והפטריות.
מנקים את הפרגיות, חותכים לחתיכות ושמים בצד.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום.
חשוב מאד הגוון החום כי הוא יוצר את הטעם.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים את הפטריות כחמש עד שבע דקות עד שהן משחימות.
מכניסים את ריבועי הפרגיות לסיר עם הפטריות,
מוסיפים רוטב סויה, פלפל ושום ומטגנים את הפרגיות היטב מכל הצדדים.
מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה,
מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות נוספות, עד שהפרגיות מוכנות.
מורידים מהאש, מקררים ועוברים לשלב הגלגולי מצה.
לוקחים מצה רטובה, חותכים את המצה לחצי,
שמים כף מהפרגיות עם הפטריות ומגלגלים את המצה.
טובלים את המצה בביצה הטרופה.

מחממים סיר עם שמן עמוק וכשהשמן רותח מכניסים את המצה לטיגון.
לאחר מספר דקות הופכים ומטגנים בצד השני.
כשהמצה משחימה מוציאים ומניחים על נייר סופג.
נייר סופג חשוב! שיספוג את הקלוריות המיותרות(:
מגישים חם ושומעים כמה אנשים נהנים מהביסים.

חג טעים ושמח!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים