עוגיות שבדיות משני מצרכים וסוכר

עוגיות שבדיות שנמסות בפה משני מצרכים וסוכר ויש גם גירסה טבעונית

שתף
הדפסה
עוגיות שבדיות משני מצרכים וסוכר
מה צריך

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר – אפשר להשתמש במחמאה
2 כוסות קמח לבן – אפשר קמח מלא
2 כפות סוכר וניל
צלחת עם סוכר

 

סוויט טיפ

כ – 30 עוגיות
ויש גם גירסה טבעונית

מה צריך

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר – אפשר להשתמש במחמאה
2 כוסות קמח לבן – אפשר קמח מלא
2 כפות סוכר וניל
צלחת עם סוכר

 

סוויט טיפ

כ – 30 עוגיות
ויש גם גירסה טבעונית

עוגיות שבדיות משני מצרכים וסוכר

עוגיות שבדיות משני מצרכים וסוכר המתכון ששרף את הרשת.

עוגיות שבדיות משני מצרכים וסוכר עשה "עליה" לארץ אחרי
שבדצמבר, נסעה בתי עם המשפחה  לבקר את הסבתא והסבא בשבדיה .
אחרי יומיים של התאקלמות בשטח, מספרת לי הילדה
"אמא תשמעי, יש פה עוגיות שאי אפשר להפסיק לאכול אותן"
"איזה עוגיות?"
"לא יודעת אבל הן ממש טעימות"
"רצינית?"

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי –
האינסטגרם של סוויטדולי

לא נעים לי אבל אני ומיה חיסלנו כבר חצי קופסה. כל פעם עוברות ולוקחות עוגיה"
"ממה הן עשויות? משוקולד?"
"לא. מיה קוראת להן עוגיות בננה"
"יש בהן בננות?"
" הן נראות בדיוק כמו הבננות הקטנות האלה שעשויות מגומי לכן היא קוראת להן כך"
" נו תביאי מתכון"
"אמא, את נוראית!"
"הלו! שכחת מי אמא שלך? תבקשי מתכון!"
"את עושה לי בושות"
"תגידי לה שזה בשביל הסוויט וזה חשוב!"

ואכן הגיע המתכון בשבדית.
THANK YOU SO MUCH ANNETTE

עוגיות שבדיות משני מצרכים וסוכר
השוס הגיע כשהמתכון תורגם
חמאה, קמח וסוכר וניל. סה-טו! עוגיות שבדיות משני מצרכים.
מכינים העוגיות ובסוף טובלים אותן בסוכר.

האמת, הייתי סקפטית והייתי חייבת לנסות את המתכון.

סוףשבוע הזה נפל הפור, העוגיות הוכנו וחיכו אחר כבוד לטעימות.
הגשתי את העוגיות השבדיות של אנט, לטעימה לבתי ולשבדי.
ממש ספרתי את השניות שיגיעו ויטעמו.
שניהם נגסו בעוגיה וכמעט ביחד אמרו "בול! זה הטעם!"
איך אני מרוצה שמצליח לי(:

את העוגיות שבדיות משני מצרכים מכינים בעשר דקות.
בקערה מערבבים החמאה עם הקמח וסוכר הוניל.
חלק הכנתי בצורת בננה, חלק עשיתי עיגולים ואפשר להבין למה הן נעלמות במהירות.
הן רכות, הן נמסות בפה, מושלמות!!

בגלל ששלחתן המון תמונות של העוגיות שאתן הכנתן הדף התמלא בתמונות וזה היה נהדר
אבל החלטתי לתת לעוגיות שלכן מקום של כבוד ופתחתי פוסט רק עם התמונות
כל התמונות של העוגיות תמצאו כאן – תמונות של עוגיות משני מצרכים וסוכר – תמונות של העוגיות שאתן הכנתן

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו15 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

 

עוגיות שבדיות

יש לי גם עוגיות עם שלושה מצרכים בלבד
תוכלו למצוא כאן – עוגיות עם שלושה מצרכים בלבד

מטחנת בשר ידנית/מכשיר להכנת עוגיות מרוקאיות/בסקוויטים מבצק KONSTAR
119 ₪

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים לעוגיות נהדרות
צריך רק ללחוץ כאן – עוגיות

עוגיות שבדיות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוגיות שבדיות משני מצרכים וסוכר

 


עוגיות חמאה שבדיות

עוגיות שבדיות משני מצרכים וסוכר

סוויט דולי
עוגיות נמסות בפה שמכינים בעשר דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות סוכר וניל
  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס סוכר - לציפוי העוגיות

Instructions
 

  • שמים את הקמח, החמאה וסוכר הוניל בקערה ולשים לקבלת בצק רך
  • יוצרים מהעוגיות כדורים או בננות
  • אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות 12-15 דקות
  • מוציאים מהתנור את העוגיות וכהן חמות מעבירים לצלחת עם סוכר
  • עוטפים כל עוגיה בזהירות בסוכר ומעבירים לקירור
  • כן, אפשר לטעום הן משגעות
  • ככה מכינים את כל העוגיות ומעבירים לקופסה סגורה
  • הן רכות, הן עדינות הן מושלמות!

עוגיות שבדיות בגירסה טבעונית

  • חצי כוס שמן קוקוס – במקום חמאה
  •  להשתמש בקמח רגיל או כוס וחצי קמח מלא ורבע כוס קמח כוסמין.
Keyword עוגיות שבדיות משני מצרכים וסוכר

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים