מתכון לאורז בתיבול מזרחי נולד בימי הקורונה,
אחרי שנשאר סיר גדול של אורז.
לזרוק? מהפיתום! אנחנו בהסגר לכי תדעי מה יהיה מחר.
"מה לעשות עם האורז" שאל האיש
"תוסיף לו ירקות ותעשה ממנו אורז טעים"
אמרתי והלכתי לעבוד במחשב.
אחרי שעה באתי ו-וואלה מה אגיד לכם, שיחק אותה בגדול!
אני בדרך כלל לא אוהבת כמון או את כל התבלינים המזרחיים למיניהם,
אבל הפעם טעמתי את האורז וואלה לקחתי כף.
לא יכולה שלא להיזכר בסיפור על חברה שלי שאבא שלה, עליו השלום,
הלך לדיאטנית והיא אמרה לו לאכול "שלוש כפות אורז"
הבן אמר לה "אין בעיה אני אוכל תמיד אורז עם כף".
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו24 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
המתכון הזה זכה להצלחה,
כי אחרי יומיים, נשאר עוד פעם אורז
והפעם הכנו עם ברוקולי באותה שיטה.
אותם תבלינים מזרחיים, רק הירק שונה.
אז אם אתם לא אוהבים פלפל אדום או גמבה,
תבחרו איזה ירק שאתם רוצים ותכינו את האורז בתיבול מזרחי.
אתם מוזמנים לקהילת האוכל
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
כל המתכונים של האורז במקום אחד – מתכונים לאורז
איך מכינים אורז לבן אחד אחד
אורז שיוצא אחד-אחד טעים-טעים שמהווה תוספת לכל ארוחה
ואם אתם לא יודעים מה לבחור בבקשה תפריט מתכונים מחכה לכם
תפריט מתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מתכון לאורז בתיבול מזרחי
מה צריך לאורז בתיבול מזרחי?
2 כוסות אורז מבושל
4 כפות שמן זית
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 ביצים טרופות
1 כפית בהרט
1 כפית כמון
איך מכינים אורז בתיבול מזרחי ?
בסיר האורז שנשאר יוצרים גומה באמצע
יוצקים שמן ומחכים שיתחמם
מוסיפים קוביות הגמבה/פלפל אדום ומטגנים קלות
אחרי מספר דקות מוסיפים את הביצים הטרופות
ומערבבים כמו שמכינים ביצה מקושקשת.
מוסיפים את התבלינים, מלח ופלפל, בהרט וכמון
ומערבבים את כל האורז עם הירקות והביצים הכל ביחד.
מבשלים עוד מספר דקות
ואתם מסודרים עם מנה חדשה וטעימה.
תהנו אהובות ואהובים, שבת שלום!