מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגת גבינה אפויה עננים

עוגת גבינה אפויה עננים ללא גלוטן, כשמה כן היא, רכה, עסיסית, נימוחה כולה ענן נמס בפה

שתף
הדפסה
עוגת גבינה אפויה עננים
מה צריך

6 ביצים
1 כוס סוכר

500 גרם גבינת נפוליאון – 25% – השף הלבן
500 גרם גבינה לבנה 5% – תנובה
1 שמנת חמוצה 15% – 200 מל'
1 אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קורנפלור

1 שמנת מתוקה להקצפה – 250 מ'ל – השף הלבן
3 כפיות סוכר
1 קופסה קטנה של אוכמניות טריות

סוויט טיפ

תרפדו את תבנית האפייה מבפנים עם נייר אפייה
תעטפו את תבנית האפייה עם נייר כסף מבחוץ

מה צריך

6 ביצים
1 כוס סוכר

500 גרם גבינת נפוליאון – 25% – השף הלבן
500 גרם גבינה לבנה 5% – תנובה
1 שמנת חמוצה 15% – 200 מל'
1 אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קורנפלור

1 שמנת מתוקה להקצפה – 250 מ'ל – השף הלבן
3 כפיות סוכר
1 קופסה קטנה של אוכמניות טריות

סוויט טיפ

תרפדו את תבנית האפייה מבפנים עם נייר אפייה
תעטפו את תבנית האפייה עם נייר כסף מבחוץ

עוגת גבינה אפויה עננים

עוגת גבינה אפויה עננים כשמה כן היא. כל ביס שלה אתם מרגישים כאילו אתם מרחפים על ענן, נוגסים בענן, טוב, נוגסים זו מילה חזקה מדי, כי היא רכה, נעימה, נמסה ברמות שלא הכרתם קודם!

למלכת עוגות הגבינה מגיעה שרשרת פנינים, ואני הלכתי על פנינים שחורות. האוכמניות הטריות עכשיו נמכרות בכל המרכולים ואני החלטתי לעטר את העוגה עם שרשרת אוכמניות שמוסיפה יוקרה ושיק ליפהפייה המהממת שלנו.

 

עוגת גבינה אפויה עננים

רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה 
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן29מתכונים לווטצ'אפ

 

הכנתי את העוגה עם גבינת שמנת וגם עם גבינה לבנה.
התערובת מאד גדולה ולכן בחרתי בתבנית גדולה.
תעטפו את התבנית מבפנים בנייר אפייה כי העוגה תופחת
ומבחוץ עם נייר כסף, כי הנייר שומר על חום התבנית
והעוגה יוצאת בהירה.
מכניסים את העוגה כמובן לאמבטיית מים
והאדים עושים לה טוב. הם עושים לה מסג' לנשמה.
אחרי שאופים את העוגה לא. לאאאא פותחים את התנור.
משאירים סגור לעוד שעה כי האדים ממשיכים לעשות את העבודה.

עוגת גבינה אפויה עננים

גם אחרי שיצאה מהתנור לא נוגעים בה, מכניסים למקרר
ללילה או לכמה שעות ורק אחרי זה אני מרשה לכם להתחיל להתעסק איתה.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?

בואו-בואו טעים אצלי
 בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

אחרי האפייה אני הפכתי את העוגה וככה היא נשארה בהירה מלמעלה.
אם אתם רוצים את העוגה בלי הקצפת או להשאיר אותה עם השכבה הכהה למעלה,
תעשו מה שאתם אוהבים.

אני הוספתי לה שרשרת פנינים שחורה מסביב
עם אוכמניות טריות להשלמת המראה השיקי

עוגת גבינה אפויה עננים

עוד מתכונים לעוגות גבינה כאן
מתכונים לעוגות גבינה

עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

תראו את היפהפייה בלבן מחכה על צלחת ההגשה.
עוגת גבינה אפויה עננים זו העוגה שלכם לחג.

עוגת גבינה אפויה עננים

עוגת גבינה אפויה עננים עם קצפת

 

סוויט טיפ:
תרפדו את תבנית האפייה מבפנים עם נייר אפייה
תעטפו את תבנית האפייה עם נייר כסף מבחוץ
תבנית 26

המתכון בשיתוף תנובה

מה צריך לעוגת גבינה אפויה עננים ?

6 ביצים
1 כוס סוכר

500 גרם גבינת נפוליאון – 25% – השף הלבן
500 גרם גבינה לבנה 5% – תנובה
1 שמנת חמוצה 15% – 200 מל' – תנובה
1 אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קורנפלור

1 שמנת מתוקה להקצפה – 250 מ'ל – השף הלבן
3 כפיות סוכר
1 קופסה קטנה של אוכמניות טריות

איך מכינים העוגת גבינה אפויה עננים ?

הכנות מוקדמות
מכינים את תבנית האפייה. אני אפיתי בתבנית גבוהה, הכמויות יספיקו לתבנית 26.
מרפדים את התבנית מבפנים עם נייר אפייה כי העוגה תופחת בזמן האפייה.
מכסים מבחוץ עם נייר כסף את כל התבנית.
מכינים בתנור "אמבטיית מים" בתבנית תנור גדולה יוצקים מים לאחר מכן נכניס את העוגה לתבנית עם המים.
הכנת העוגה
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מעבירים לקערת המיקסר את החלבונים ומתחילים להקציף, אחרי כמה דקות מוסיפים את הסוכר,
עד שיש לנו קצף יציב וחזק.
מעבירים את החלבונים המוקצפים לקערה.
שמים בקערת המיקסר את הגבינות, שמנת חמוצה,חלמונים ומקציפים הכל ביחד לקבלת עיסה אחידה בלי גושים.
מוסיפים את האינסטנט פודינג ואת הקורנפלור.
ממליצה לנפות פנימה עם מסננת את הקורנפלור כדי שלא יהיו גושים.
מערבבים הכל ביחד. יוצקים את הבלילה לתבנית.

מחממים תנור ל-180 מעלות.
כשהתנור חם, מכניסים תבנית עמוקה ויוצקים בתוכה מים.
בזהירות מכניסים את העוגה לתבנית עם המים וסוגרים את התנור.
אופים את העוגה בשליש התחתון של התנור בחום לא טורבו למעלה ולמטה.
אופים רבע שעה ומנמיכים את החום ל – 160 מעלות עוד כשעה.
העוגה תתפח וכשהיא משחימה מעט, מכבים את האש.
לא פותחים את התנור!!
משאירים את העוגה בתוך התנור עוד כשעה-שעה וחצי לפחות.
האדים של המים בתנור רק יעשו לה מסג' וזה יעשה לה רק טוב.

מוציאים את העוגה, מקררים ושמים במקרר ללילה לפחות.
ככה היא תתייצב ותספוג טעמים ותהייה מושלמת.

קישוט העוגה
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, מצפים את העוגה,
מקשטים מסביב עם האוכמניות ויש לנו את מלכת הגבינות עם שרשרת פנינים מסביב
שיהיה חג שמח ומלא בדברים טובים ומתוקים!

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?