לביבות ירק טבעוניות וטעימות

לביבות ירק שמתאימות מאד לתינוקות וילדים

שתף
הדפסה
לביבות ירק טבעוניות וטעימות
מה צריך

2 קישואים
2 גזר
1 בצל
1 תפוח אדמה
כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
רבע כוס טחינה
2 כפות קמח רגיל

מה צריך

2 קישואים
2 גזר
1 בצל
1 תפוח אדמה
כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
רבע כוס טחינה
2 כפות קמח רגיל

לביבות ירק טבעוניות וטעימות

לביבות ירק טבעוניות וטעימות הן לביבות שילדים מחסלים.
הנכד שלי בן החמש מאוהב בלביבות תרד. מנשנש אותן כל פעם וזה תענוג לראות אותו. השני בן השלוש לא מסתכל על ירקות אפילו. ביום שבת המשפחה באה לבקר והכנתי לביבות ירק.
חלק הכנתי אפויות וחלק הכנתי מטוגנות. הנסיכה שלנו בת העשרה חודשים, אכלה את  הלביבות בלי להניד עפעף. אמא שלי חתכה לה ביסים קטנים והילדה אכלה ובדרך כלל היא לא אוכלת כלום.

החלטתי להכין סיבוב נוסף של לביבות ירק אבל לפני שהוספתי את הביצה עצרתי, הוספתי טחינה במקום והמשכתי כרגיל.

לביבות ירק להכין זה משחק ילדים. תפתחו את המקרר, תראו איזה ירקות יש לכם ופשוט מכינים לביבות. פעם מוסיפים גזר, פעם מוסיפים כרובית, כל הירקות ביחד יוצרות לביבות ירק נהדרות.

הפעם הוספתי קישואים, גזר, תפוחי אדמה ובצל תשמעו הלביבות יצאו מ ע ו ל ו ת!!

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
 בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

הלביבות שעומדות אחת על השנייה הן לביבות מטוגנות
הלביבה שנשענת על יתר הלביבות, היא לביבה אפויה מסיבוב קודם.

 

לביבות ירק טבעוניות וטעימות

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו28 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

מתכונים נוספים ללביבות תמצאו כאן
מתכונים ללביבות

לביבות ירק טבעוניות וטעימות

לביבות ירק טבעוניות וטעימות

 

 

 

לביבות ירק טבעוניות וטעימות

סוויט דולי
לביבות ירק שמתאימות מאד לתינוקות וילדים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Course לביבות ירק טבעוניות וטעימות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 2 קישואים
  • 2 גזר
  • 1 בצל
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס טחינה
  • 2 כפות קמח רגיל
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

Instructions
 

  • שוטפים את הירקות, מכניסים הכל למעבד מזון או מגרדים על פומפיה לתערובת דקה.
  • מוסיפים את המלח והפלפל השחור ומערבבים.
    מוסיפים את הטחינה ומערבבים
    מוסיפים את הקמח ומערבבים.
  • יוצרים לביבות.

גירסת טיגון:

  • יוצקים על מחבת מעט שמן, כשהשמן חם מטגנים את הלביבות משני הצדדים.

גירסת אפייה:

  • מניחים על תבנית נייר אפיה ומשמנים קלות עם שמ יוצרים לביבות ושמים על התבנית לתנור שחומם מראש
    ל – 180 מעלות מכניסים את הלביבות ואופים כחצי שעה עד שהלביבות משחימות.
  • בתיאבון!
Keyword לביבות

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים