מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגת קרמבו שוקולד ללא גלוטן

עוגת קרמבו שוקולד ללא טיפת קמח, שנמסה בפה

שתף
הדפסה
עוגת קרמבו שוקולד ללא גלוטן
מה צריך

6 ביצים
כוס סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד

1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1שקית  אינסטנט פודינג שוקולד

200 גרם שוקולד
1 שמנת מתוקה

סוויט טיפ

להכנה בתבנית בינונית 20X30

מה צריך

6 ביצים
כוס סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד

1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1שקית  אינסטנט פודינג שוקולד

200 גרם שוקולד
1 שמנת מתוקה

סוויט טיפ

להכנה בתבנית בינונית 20X30

עוגת קרמבו שוקולד ללא גלוטן

עוגת קרמבו שוקולד ללא גלוטן היא עוגה כל כך טעימה! היא מסוג העוגות שאח שלי היה אומר עליהן "יש בעיה עם העוגות שלך, הן נגמרות מהר מדי".
העוגה הזו עונה בול להגדרה.

עוגת קרמבו היא עוגה קלה להכנה, הפעם הכנתי את עוגת הקרמבו עם קרם שוקולד ובתבנית מרובעת לא עגולה. בדרך כלל בתבנית עגולה העוגה גבוהה יותר, אבל זה לא פגע בטעם של העוגה בפירור.

את העוגה הכנתי לכבוד יום הנישואים של הילדים וכמו שאתם רואים צילמתי את הפרוסות האחרונות עם הבלונים, כי לא נשאר לי מה לצלם. זה מסוג העוגות שכל הזמן "מיישרים" אותן.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
 בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

עוגת קרמבו שוקולד ללא גלוטן

 

הכי חשוב – אין טיפת קמח בעוגה!

 

עוגת קרמבו שוקולד ללא גלוטן

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו30 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוד מתכונים לעוגות מכל הסוגים תמצאו כאן
מתכונים לעוגות

עוגת קרמבו שוקולד ללא גלוטן

עוגת קרמבו שוקולד ללא גלוטן

 

 

מה צריך לעוגת קרמבו שוקולד ללא גלוטן?

6 ביצים
כוס סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד

1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1שקית  אינסטנט פודינג שוקולד

200 גרם שוקולד
1 שמנת מתוקה

גירסה פרווה
להחליף את השמנת המתוקה בשמנת צמחית

 

איך מכינים עוגת קרמבו שוקולד ללא גלוטן?

מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
את החלבונים שמים בקערת מיקסר ומקציפים לקצף לבן ובהיר
מוסיפים את הסוכר בכמה פעימות עד שהקצף בהיר ויציב.
מערבבים את החלמונים ומוסיפים לקצף הביצים הלבן, בתנועות קיפול.
מוסיפים שקית האינסטנט פודינג ומערבבים הכל ביחד.

משמנים תבנית, יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות כשלושים עד ארבעים דקות.
מוציאים מהתנור, העוגה צונחת קצת ומקררים אותה.

מקצפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט  לקצף יציב.
מצפים את העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות.

שמים במיקרו את השמנת והשוקולד וממיסים בפולסים קצרים.
מערבבים לעיסה אחידה מקררים טיפה
ויוצקים על העוגה.
מכניסים לשעתיים שלוש למקרר להתייצבות ו- בתיאבון!

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?