עוגת גבינה אפויה עם אוכמניות היא עוגה ללא גלוטן, עוגת גבינה בחושה שמכינים עם קערה ומטרפה.
לא כל העוגות גבינה צריכות להיות בגודל של מגדל אייפל ולכן הכנתי לכם עוגה שהיא אמנם לא גבוהה אבל היא ממש מצויינת! אין לי מילה אחרת להגדיר אותה. עוגה נפלאה שמכינים עם קערה ומטרפה במידה ומעדיפים, ונכון היא לא גבוהה אבל כמה טעימה!
אני תמיד מעדיפה להכין את העוגות גם הבחושות עם המיקסר כי זה נראה לי יותר קל. מפעילים מיקסר זורקים פנימה את כל החומרים ושלום על ישראל. אבל אם אתם מעדיפים לעבוד עם קערה ומטרפה העוגה הזו היא בדיוק בשבילכם.
אני מאד אוהבת עוגות גבינה וכל פעם מחפשת קומבינציות שהעוגת גבינה תהייה גם טעימה וגם קלת הכנה. השבוע הגיע האיש עם המון פירות קפואים שקנה כי הילדים אצלנו מאד אוהבים שייקים וכל פעם אנחנו מכינים עם פרי קפוא אחר. האוכמניות השחורות ממש מצאו חן בעיני ולכן החלטתי להשתמש בהם בעוגת הגבינה.
לאחר האפייה העוגה צנחה אולם עדיין נשארה רכה ועסיסית, האוכמניות צנחו לתחתית העוגה אבל נתנו טעם לעוגה. פיזרתי אבקת סוכר על העוגה והיא היתה פשוט נהדרת.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם תראו את העוגה בלייב –
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תראו את היפהפייה הזו כשהיא מוגשת על צלחת
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו33 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
עוגת גבינה אפויה עם אוכמניות
עוגת גבינה אפויה עם אוכמניות
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 250 מ'ל שמנת מתוקה
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 קופסה אינסטנט פודינג וניל
- חצי כוס קורנפלור
- 1 כוס אוכמניות קפואות
Instructions
- שמים במיקסר שלוש ביצים ומוסיפים סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף בהיר ותפוח.
- מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים.
- מוסיפים את הגבינה ומערבבים.
- מוסיפים את האינסטנט פודינג ומנפים פנימה את הקורנפלור שלא יהיו גושים.
- מערבבים הכל ביחד.
- מוסיפים את האוכמניות לבלילה ומערבבים בעדינות.
- משמנים תבנית ומעבירים את העוגה פנימה.
- לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כארבעים דקות עד חצי שעה עד שהעוגה מוכנה.