מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
סלמון ברוטב טריאקי על המחבת

סלמון ברוטב טריאקי על המחבת עשר דקות והארוחה שלכם מוכנה

שתף
הדפסה
סלמון ברוטב טריאקי על המחבת
מה צריך

4 נתחי דג סלמון במשקל 100 גרם כל אחד
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
חצי כוס מים
חצי כפית פלפל שחור
מעט שומשום לפיזור מעל

מה צריך

4 נתחי דג סלמון במשקל 100 גרם כל אחד
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
חצי כוס מים
חצי כפית פלפל שחור
מעט שומשום לפיזור מעל

סלמון ברוטב טריאקי על המחבת

סלמון ברוטב טריאקי על המחבת הוא מתכון מנצח וכמו שאתם אוהבים את דג סלמון בתנור, חמישה מצרכים כולל הדג, אני יודעת בוודאות שאתם תעופו על המתכון הזה.

לפני שאתם מתחילים לעבוד, קחו סטופר, תמדדו! אתם תראו שיותר מעשר דקות גג חמש עשרה דקות לא יקח לכם להכין את הסלמון הנהדר הזה.

מתכון כל כך קל וכל כך טעים! מחבת, נתחי סלמון טריים ואתם מסודרים. נכון, יש יותר מחמישה מרכיבים אבל בואו מה זה חצי כוס פה חצי כוס שם?(:
היידה, אתם תהנו מאד!

הכנתי וצילמתי לכם בדיוק ואת הכל תוכלו לראות באינסטוש שלי.
בואו לאינסטוש שלי ותראו איך אני מכינה את הסלמון בלייב על המחבת –   בואו לכאן   – האינסטגרם של סוויטדולי

 

 

לעוד מתכונים של דגים רק ללחוץ כאן –
מתכונים לדגים

סלמון ברוטב טריאקי על המחבת

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו26 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

 עוד המון מתכונים לתשעת הימים תמצאו כאן
מתכונים לתשעת הימים

סלמון ברוטב טריאקי על המחבת

סלמון ברוטב טריאקי על המחבת

 

 

 

מה צריך לסלמון ברוטב טריאקי על המחבת?

4 נתחי דג סלמון במשקל 100 גרם כל אחד
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
חצי כוס מים
חצי כפית פלפל שחור
מעט שומשום לפיזור מעל

איך מכינים סלמון ברוטב טריאקי על המחבת?

 

שמים מחבת על האש ויוצקים שמן, מוסיפים את שני השום ומערבבים.
מוסיפים את רוטב הסויה והטריאקי ונותנים לרוטב לבעבע.
כשהרוטב רותח, מוסיפים את נתחי הדג עם העור למטה.
מפזרים פלפל שחור על הדג
נותנים לרטבים לבעבע ואחרי שתי דקות הופכים את הדג.
נותנים כחמש דקות לדג להתבשל, מוסיפים את המים ומנמיכים את האש.
בשלב הזה העור מחליק מהדף ובזהירות פשוט מורידים ומוציאים מהמחבת.
הופכים את הדג שוב פעם, נותנים לו להתבשל עוד כמה דקות
וזהו. הדג שלכם מוכן.
מפזרים שומשום למעלה ומגישים ואנשים בטוחים שעבדתם על זה כל כך קשה ואתם תצחקו בלב,
כי הכי חשוב – וזה כל כך טעים!

בתיאבון אהובות ואהובים!

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?