מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
קרקר בטטה ללא גלוטן עם גרעינים

קרקר בטטה ללא גלוטן עם גרעינים

שתף
הדפסה
קרקר בטטה ללא גלוטן עם גרעינים
מה צריך

4 כוסות בטטה מעוכה
חצי כוס שמן זית
100 גרם גרעיני דלעת
50 גרם גרעיני חמניה
1 וחצי כוס קמח חומוס
כף שומשום – לפיזור מעל
כף מלח גס – לפיזור מעל
מלח ופלפל שחור – לפי הטעם

מה צריך

4 כוסות בטטה מעוכה
חצי כוס שמן זית
100 גרם גרעיני דלעת
50 גרם גרעיני חמניה
1 וחצי כוס קמח חומוס
כף שומשום – לפיזור מעל
כף מלח גס – לפיזור מעל
מלח ופלפל שחור – לפי הטעם

קרקר בטטה ללא גלוטן עם גרעינים

קרקר בטטה ללא גלוטן עם גרעינים, טבעוני לחלוטין,  הוא קצת קרקר וקצת פשטידה אין לי דרך אחרת להגדיר אותו.

הכנתי אותו בתור קרקר אבל הוא לא יצא ממש קשה ופריך כמו קרקר, יש בו רכות מסויימת.

הוספתי לו גרגרים מסוגים שונים, כמו גרעיני דלעת וגרעיני חמניה, פיזרתי שומשום מעל ואפיתי.


בואו תראו איך הכנתי באינסטגרם שלי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי

הרעיון בא לי כמובן מהקרקרים בריאים ללא גלוטן  שהכנתי בעבר וגם היו לי המון בטטות ואמרתי שאנסה להכין איתם.

ראשית, אופים בטטות ומערבבים עם כל התבלינים. שיטחתי את העיסה בתבנית של תנור ואפיתי.

אחותי התלוננה ואמרה שהם היו מאד טעימים, רצתה לתת לנכדה, אבל בגלל הגרעינים היא לא יכלה. אז אם גם אתם חושבים ככה, תכינו חלק בלי גרעינים ואז הנכדים יוכלו ליהנות מקרקרים ללא גלוטן גם.

קרקר בטטה ללא גלוטן עם גרעינים

—————————————————————

אם אתם מחפשים מבצעים

את כל המתנות

וכל המבצעים תמצאו  כאן רק ללחוץ – סוויט דולי בדיל היומי

——————————————————————————

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו12 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

עוד מתכונים  נהדרים ללחם וחלות  תמצאו כאן
מתכונים ללחם וחלות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

קרקר בטטה ללא גלוטן עם גרעינים

קרקר בטטה ללא גלוטן עם גרעינים

 

מה צריך לקרקר בטטה ללא גלוטן עם גרעינים?

4 כוסות בטטה מעוכה
חצי כוס שמן זית
100 גרם גרעיני דלעת
50 גרם גרעיני חמניה
1 וחצי כוס קמח חומוס
כף שומשום – לפיזור מעל
כף מלח גס – לפיזור מעל
מלח ופלפל שחור – לפי הטעם

איך מכינים נקרקר בטטה ללא גלוטן עם גרעינים?

אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות 2-3 בטטות לשעה.
אחרי שעה בודקים שהבטטות רכות, מוציאים ומעבירים את העיסה לקערה.
אפשר גם לבשל את הבטטות במים עד שהן מתרככות.
שמים בקערה, מוסיפים מלח, פלפל, גרעינים מכל הסוגים ואת הקמח ומערבבים הכל ביחד.
משמנים תבנית תנור גדולה ומשטחים את העיסה שתהייה דקה.
מפזרים מעל שומשום ומלח גס.
אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות כשעה ואפילו יותר, עד שהבלילה מתייבשת.
מוציאים, מקררים וחותכים לריבועים.
תהנו!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?