מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור

כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור,ריבועי בשר ממולאים בבשר רכים וטעימים

שתף
הדפסה
כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור
מה צריך

1 חבילת בצק פיצה של שימרית
250 גרם בשר טחון
3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
מלח-פלפל לפי הטעם
כפית שום כתוש
ביצה טרופה

סוויט טיפ

12 כיסוני בצק תכינו מכמות הבצק

מה צריך

1 חבילת בצק פיצה של שימרית
250 גרם בשר טחון
3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
מלח-פלפל לפי הטעם
כפית שום כתוש
ביצה טרופה

סוויט טיפ

12 כיסוני בצק תכינו מכמות הבצק

כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור

כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור הן מאפה של בורקס עם בשר נהדר.

מכירים גביניות? נו, ריבועי בצק שממולאים גבינה? על אותו משקל הכנתי "בשריות". ריבועי בצק ממולאים בבשר. כששלחתי למשפחה אמרתי להם "הכנתי לכם בשריות" ואז הסברתי את הלוגיקה, הם מאד אהבו את הרעיון, האמת גם אני(:

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   – האינסטגרם של סוויטדולי

אז הכנתי לכם בשריות שאלה בעצם, בורקסים קטנים ממולאים בבשר טעימים, רכים, מלאים בבשר כמובן וטעימים.

כדי שתראו בדיוק איך הכנתי ואיך קיפלתי את הבצק,
הכנתי לכם גם סרטון רק תלחצו על המשולש, שלוש דקות ואתם יודעים איך מכינים את הבורקס.

 

אני השתמשתי בבצק פיצה של שימרית שהוא כמעט כמו בצק שמרים
והתאים לי בול להכנה.
הבצק מגיע מוכן, רק מוציאים מהמקרר ומתחילים לעבוד.
הכי חשוב – מרדדים דק-דק את הבצק.

אחד הדברים הגאוניים שחשבו עליהם בשמרית,
זה לתת לנו את הבצק עם נייר האפייה. גאונות!
אני ממליצה לכם להכין ישר בתבנית.
תרדדו את הבצק דק-דק, תעבירו לתבנית את הבצק עם נייר האפייה ותמשיכו לעבוד.
בסיום העבודה, מכניסים את התבנית עם נייר האפייה לתנור
ואתם מסודרים.
אמרתי לכם הסיסמא הקבועה שלי
קל-קל, פשוט-פשוט.

אז איך מכינים בעצם?

מחלקים את הבצק  ל – 12 ריבועים שווים
חותכים את הבצק – שלושה פסים לאורך
ארבעה פסים לרוחב ויש לנו 12 ריבועים
שמים כף תערובת בשר באמצע הריבוע

כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור

אוספים את ארבעת הקצוות ומהדקים.
זו כל התורה.
ככה מהדקים את כל ריבועי הבצק
ויש לנו כיסוני בצק עם בשר נהדרים.
כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור

מורחים בביצה טרופה ומכניסים עם הנייר לאפייה בתנור.
את כיסוני הבצק עם נייר האפייה מכניסים לתנור לאפייה.

מגישים עם סלט ירקות ליד,
אצלנו הוסיפו גם רוטב טחינה – הם חוסלו והיו מצוינים.

12 בורקסים טעימים ונהדרים עם בשר.

כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור

מחפשים מתנות לחגים?
כל המתנות וכל המבצעים תמצאו  כאן רק ללחוץ –
סוויט דולי בדיל היומי

 

מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו39 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

תראו כמה שהם יפים!

כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור
מדהימים!

כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור

כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור

 

 


כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור

כיסוני בצק עם בשר אפויים בתנור

סוויט דולי
כיסוני בורקס עם בשר טעימים ורכים
זמן הכנה 20 דקות
זמן בישול 24 דקות
הכל ביחד 45 דקות
סוג מנה מתכונים לארוחת צהריים
מטבח מטבח ישראלי

מצרכים
  

  • 1 חבילת בצק פיצה של שימרית
  • 250 גרם בשר טחון
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל
  • 1 כפית שום כתוש
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 1 ביצה טרופה

לעבודה
 

  • ראשית מכינים את תערובת הבשר.
  • במחבת רחבה יוצקים השמן שמים הבצל ומתחילים לטגן הבצל עד שמשנה צבעו לחום.
  • מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
  • מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר  ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר.
  • נותנים לבשר להתקרר.
  • מוציאים את הבצק מהמקרר, ופורסים על משטח העבודה.
  • מרדדים את הבצק שיהיה דק.
  • חותכים לאורך הבצק שלושה פסים לאורך
  • חותכים לאורך הבצק ארבעה פסים לרוחב ועכשיו יש לנו 12 ריבועים
  • ממלאים בכל ריבוע כף מתערובת הבשר
  • אוספים את קצוות הריבוע ומהדקים באמצע
  • ככה מכינים את כל הריבועים
  • מורחים ביצה טרופה על גבי הבצק
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הכיסונים
  • אופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
  • מגישים מיד לשולחן.

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?