אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור הוא אגרול פריך שכל ביס שלו מתפוצץ בפה ברעש והוא טעים כל כך!
לארוחה סינית חייב למנה ראשונה אגרול ואני הכנתי לכם אגרול צמחוני שהוא אף טבעוני אפוי בתנור.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם סרטון כדי שתראו איך הכנתי את האגרולים כאן
את האגרול הכנתי עם בצק פילו שהוצאתי מהמקרר וישר התחלתי לעבוד איתו. קל לעבודה ונהדר.
פורסים על משטח עבודה דף פילו,
מרססים עם שמן, שמים באמצע מלית של ירקות
מקפלים משני הצדדים את דף הפילו
מגלגלים לאגרול קטן ומושלם
14 אגרולים מושלמים נכנסו לתבנית האפייה
לא שימנתי את התבנית, אין צורך
חלק מהם מרחתי מעל עם הרוטב של הירקות שהכנתי
מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו51 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
הכנסתי לתנור,
יצאו פריכים ומשגעים.
זוג מחבתות 24+28 ס"מ
מסדרת Everyday מבית FOOD APPEAL
יעזרו לכם להקפיץ את הירקות על המחבת
משטח פנימי נון סטיק
מאפשר להכין מזון ללא שמן או עם מעט מאוד שמן והוא אינו מתקלף לתוך מזונכם.
טיגון קל ומהיר ללא הידבקות המזון
139 ש"ח כולל משלוח
לפרטים ורכישה לחצו כאן – זוג מחבתות
אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור
מה צריך בשביל האגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור?
1 בצק פילו שימרית
4 כפות שמן זית
4 כוסות כרוב לבן פרוס דק
2 גזרים
10 פטריות חורש טריות
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
2 כפות רוטב חמוץ מתוק
איך מכינים האגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור?
חותכים את הירקות דק דק.
את הכרוב קצצתי לפרוסות דקות, את הגזר לגפרורים דקים, פרוסות פטריות.
יוצקים למחבת או ווק שמן ומחממים היטב
מוסיפים את הירקות ומקפיצים אותם מספר דקות
מוסיפים את הרטבים ומערבבים הכל ביחד שתיים שלוש דקות וזהו
מורידים מהאש ונותנים לירקות להתקרר מעט
פורסים את עלי הפילו על משטח עבודה
לוקחים כל פעם דף אחד
פורסים את דף הפילו המיועד ומרססים בספרי שמן
מקפלים לחצי ומרססים שוב בספריי שמן
שמים בקצה העליון פס של הירקות שהקפצנו
ואם רוצים מפזרים עוד קצת לאורך האגרול
מקפלים מצד אחד, מקפלים מצד שני
ומגלגלים את האגרול לרולדה קטנה.
ככה מכינים את כל האגרולים
מעבירים לתבנית אפייה ואם רוצים חלק מהם מורחים מעל עם הרוטב שנשאר על המחבת
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את האגרולים
אופים כעשרים דקות עד שהאגרול משחים
מוציאים, מוסיפים רטבים ליד, מגישים
שומעים את התפצחות עלי הפילו בפה של האנשים ומה-זה נהנים עד השמיים!
תודה רבה על התיאור המפורט. ואת נשמעת נהדר. מפיגה את.כל החששות. מבקשת רק לדעת כמה זמן לפני הארוחה צריכה להכין? אפשר כמה ימים קודם ? ואם כן, איך ואיפה מאפסנים שהקרנציות תישמר
בצק פילו הוא קצת טריקי כי אחרי האפייה הוא פריך אבל אם תשאירי אותו במקרר הוא יהיה די סמרטוטי(: הכי ממליצה יום לפני כדי שהבצק לא יתרטב ולא יהיה נעים. תאפי חצי אפייה ולפני ההגשה תגמרי לאפות. לחימום חוזר רק בתנור ולא במיקרו. אם יש עוד שאלות אני פה(: בהצלחה!