אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור

אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור פריך ומשגע

שתף
הדפסה
אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור
מה צריך

1 בצק פילו  שימרית
4 כפות שמן זית
4 כוסות כרוב לבן פרוס דק
2 גזרים
10 פטריות חורש טריות
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
2 כפות רוטב חמוץ מתוק

סוויט טיפ

14 אגרולים מוכנים יהיו לכם מהחבילה של עלי הפילו

מה צריך

1 בצק פילו  שימרית
4 כפות שמן זית
4 כוסות כרוב לבן פרוס דק
2 גזרים
10 פטריות חורש טריות
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
2 כפות רוטב חמוץ מתוק

סוויט טיפ

14 אגרולים מוכנים יהיו לכם מהחבילה של עלי הפילו

אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור

אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור הוא אגרול פריך שכל ביס שלו מתפוצץ בפה ברעש והוא טעים כל כך!

לארוחה סינית חייב למנה ראשונה אגרול ואני הכנתי לכם אגרול צמחוני שהוא אף טבעוני אפוי בתנור.

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   – האינסטגרם של סוויטדולי

הכנתי לכם סרטון כדי שתראו איך הכנתי את האגרולים כאן

 

את האגרול הכנתי עם בצק פילו שהוצאתי מהמקרר וישר התחלתי לעבוד איתו. קל לעבודה ונהדר.

 

אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור

פורסים על משטח עבודה דף פילו,
מרססים עם שמן, שמים באמצע מלית של ירקות
מקפלים משני הצדדים את דף הפילו

אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור

מגלגלים לאגרול קטן ומושלם

אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור

 

14 אגרולים מושלמים נכנסו לתבנית האפייה
לא שימנתי את התבנית, אין צורך
חלק מהם מרחתי מעל עם הרוטב של הירקות שהכנתי

אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור

 

מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו51 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

הכנסתי לתנור,
יצאו פריכים ומשגעים.

אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור

 

זוג מחבתות  24+28 ס"מ
מסדרת Everyday מבית FOOD APPEAL

יעזרו לכם להקפיץ את הירקות על המחבת

זוג מחבתות  24+28 ס"מ

משטח פנימי נון סטיק
מאפשר להכין מזון ללא שמן או עם מעט מאוד שמן והוא אינו מתקלף לתוך מזונכם.
טיגון קל ומהיר ללא הידבקות המזון

139 ש"ח כולל משלוח

לפרטים ורכישה לחצו כאן – זוג מחבתות 

אגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור

 

מה צריך בשביל האגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור?

1 בצק פילו  שימרית
4 כפות שמן זית
4 כוסות כרוב לבן פרוס דק
2 גזרים
10 פטריות חורש טריות
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
2 כפות רוטב חמוץ מתוק

 

איך מכינים האגרול צמחוני טבעוני אפוי בתנור?

חותכים את הירקות דק דק.
את הכרוב קצצתי לפרוסות דקות, את הגזר לגפרורים דקים, פרוסות פטריות.
יוצקים למחבת או ווק שמן ומחממים היטב
מוסיפים את הירקות ומקפיצים אותם מספר דקות
מוסיפים את הרטבים ומערבבים הכל ביחד שתיים שלוש דקות וזהו
מורידים מהאש ונותנים לירקות להתקרר מעט
פורסים את עלי הפילו על משטח עבודה
לוקחים כל פעם דף אחד
פורסים את דף הפילו המיועד ומרססים בספרי שמן
מקפלים לחצי ומרססים שוב בספריי שמן
שמים בקצה העליון פס של הירקות שהקפצנו
ואם רוצים מפזרים עוד קצת לאורך האגרול
מקפלים מצד אחד, מקפלים מצד שני
ומגלגלים את האגרול לרולדה קטנה.
ככה מכינים את כל האגרולים
מעבירים לתבנית אפייה ואם רוצים חלק מהם מורחים מעל עם הרוטב שנשאר על המחבת
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את האגרולים
אופים כעשרים דקות עד שהאגרול משחים
מוציאים, מוסיפים רטבים ליד, מגישים
שומעים את התפצחות עלי הפילו בפה של האנשים ומה-זה נהנים עד השמיים!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
2 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
אורית
אורית
3 חודשים לפני

תודה רבה על התיאור המפורט. ואת נשמעת נהדר. מפיגה את.כל החששות. מבקשת רק לדעת כמה זמן לפני הארוחה צריכה להכין? אפשר כמה ימים קודם ? ואם כן, איך ואיפה מאפסנים שהקרנציות תישמר

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים