סופגניה במילוי קרם פיסטוק קלה להכנה ונהדרת. בשנה שעברה הכנתי קולקציה שלמה של סופגניות בכל הטעמים, סופגניה קלאסית עם ריבה, סופגניה עם שוקולד ואפילו סופגניה עם קרם שניט.
אבל אז הגיעה בקשה, אפשר סופגניה עם קרם פיסטוק? האמת, לא הייתי סגורה על הטעם. כן, אני אוהבת פיסטוק אבל בתוך סופגניה?! אז השנה החלטתי להכין סופגניה במילוי קרם פיסטוק ואיזה טעות זו היתה לא להכין בשנה שעברה. יצא סוף!
בסרטון תראו איך מכינים סופגניות
אחרי שהכנתי את הסופגניות, מילאתי בקרם פיסטוק, שלחתי כמובן לאחותי ואמרתי לה "תגידי את האמת הפעם! אל תגידי לי טעים טעים! תגידי אם צריך לשפר משהו"
הטלפון לא אחר להגיע ולפי הדממה קצת חששתי מודה ומתוודה, אבל אז אמרה לי "תשמעי, הקרם מטורףףףףףףףףףףףףף!! אמנון אוכל את הקרם כמו חומוס. טובל את הסופגניה בקרם ולא מפסיק לאכול!"
איי רסט מיי קייס ואתם מוזמנים בכיף להכין סופגניות במילוי קרם פיסטוק.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
קרם פיסטוק מכינים בקלות. אני קניתי מחית קרם פוסטוק וערבבתי עם שמנת מתוקה.
תטעמו לפני שאתם מוסיפים סוכר, כי המחית מתוקה לטעמי. אני הוספתי אולם תבדקו אתם מה אתם אוהבים.
בגלל הצבע הירוק של הפיסטוק היה לי קשה להחליט איך לצלם את הסופגניות
צילמתי פעם אחת על רקע לבן כמו שאתם יכולים לראות
ושמתי נגיעות של קרם פיסטוק
אולם בסוף החלטתי ללכת על הרקע הירוק
ופוצצתי את הסופגניה בקרם.
הסופגניות עצמן הן פרווה לחלוטין.
השתמשתי בנטורינה שזהו תחליף חמאה על בסיס צמחי
והוא מתאים מאד למאכלי פרווה או לטבעונים.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אני אהבתי את הרקע הירוק יותר מהרקע הלבן.
מה אתם אומרים?
והנה הסופגניה שלנו אחרי הביס הראשון
עם המון קרם פיסטוק בתוך הסופגניה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 58 – מתכונים לווטצא'פ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סופגניה במילוי קרם פיסטוק
—————-
סופגניה במילוי קרם פיסטוק
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם קמח
- 25 גרן שמרים של שימרית
- 1 כפית מלח
- חצי כוס סוכר
- 2 ביצים
- 50 גרם נטורינה
- 2 כפות ברנדי
- שלושת רבעי כוס מים
Instructions
- בקערת מיקסר שמים את הקמח, מוסיפים סוכר ומערבבים
- מוסיפים את המלח ומערבבים.
- יוצרים גומה, שמים באמצע הגומה את הביצים, נטורינה, ברנדי
- ומפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה,
- מערבבים הכל ביחד כמה דקות ואז מוסיפים את המים.
- נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק רך ונעים.
- נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק רך ונעים.
- משמנים קערה, שמים את הבצק בתוכו, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- בינתיים, גוזרים נייר אפייה לריבועים עליהן יונחו הסופגניות.
- כשהבצק תפח, מקמחים משטח עבודה, מוציאים את הבצק ולשים אותו פעם נוספת
- מחלקים את הבצק לרולדות ארוכות
- מחלקים את הרולדות לכדורים קטנים
- מגלגלים את הכדורים לכדורים קטנים ומושלמים
- בסרט שהכנתי לכם אני מראה בדיוק איך אני מכדררת כדור מושלם לסופגניה.
- מניחים על ניירות האפייה בתוך תבנית גבוהה חד פעמית ככה הסופגניות יוכלו לתפוח ללא חשש
- תכסו במפית או ניילון נצמד או סתם שקית ניילון.
- מתפיחים את הסופגניות המוכנות עוד כשעה.מחממים שמן עמוק בסיר.
- בודקים אם השמן חם עם ידית של כף מעץ.
- שמים את הידית בסיר ואם יש בועות מסביב לכף סימן שהשמן מוכן.
- שמים סופגניה בתוך השמן עם הנייר ומטגנים.
- אחרי מספר דקות הופכים, ומטגנים עד שהסופגניה משחימה.
- בעת הטיגון נוצר הקו הלבן שמפריד את הסופגניה, זה מושלם!
- לאחר הטיגון מעבירים לקערה עם נייר סופג.
- מכינים את קרם הפיסטוק. מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצף אווירירי וחזק
- מוסיפים את הקרם פיסטוק ומערבבים הכל ביחד. לא בחוזקה כדי שהקרם לא ישבר לנו
- חותכים סופגניה באמצע ממלאים בקרם
- או מזליפים קרם פיסטוק על הסופגינה
- אפשר לפזר גם אבקת סוכר
- אמא'לה ואבא'לה כמה שאתם תהנו!