לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות

לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות, כמו בשיר אמא נתנה לביבה לי, לביבה חמה ומתוקה

שתף
הדפסה
לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות
מה צריך

2 ביצים
250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען
חצי כוס סוכר / אפשר סוכר חום
רבע כפית קינמון
כוס קמח תופח או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
שמן עמוק לטיגון.
אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.

סוויט טיפ

כ-20 לביבות הורסות!

מה צריך

2 ביצים
250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען
חצי כוס סוכר / אפשר סוכר חום
רבע כפית קינמון
כוס קמח תופח או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
שמן עמוק לטיגון.
אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.

סוויט טיפ

כ-20 לביבות הורסות!

לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות

לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות באו לי בהברקה.

חזר הנכד מהגן ושר לעצמו "אמי נתנה לביבה לי, לביבה חמה ומתוקה" ומאז נתקע לי השיר במוח. ממתי אנחנו מכינות לביבות מתוקות? יש לי מצבור ענק של לביבות שתוכלו למצוא כאן ללביבות קלות הכנה

אבל לביבה חמה ומתוקה? אולי מתוך שלושים מתכונים של לביבות, יש שם לביבה אחת מתוקה של בטטה עם קוקוס ואולי עוד אחת.

החלטתי לתקן מיד את הנושא ולהכין מתכון ללביבות גבינה מתוקות שהילדים שלנו יוכלו לשיר בשמחה "אמי נתנה לביבה לי" ואנחנו נדע שהלביבות שלנו באמת מתוקות!

 

נזכרתי במתכון של הסופגניות המתוקות שלי והחלטתי שהן יכולות להיות בדיוק כמו לביבות.

המתכון כל כך קל שזו פשוט שערורייה. מערבבים בקערה אחת את כל המצרכים וזורקים לשמן.

בשנה שעברה, אחותי היתה אצלי ובזמן שטיגנו, החלטנו לשדרג בטעם, ושמנו בכל אחת קובייה שוקולד, ואי יצא מעולה!

הנה תראו כמה קל להכין

 

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

לכבוד החנוכה יש לי בשבילכם מבצע חסר תקדים.
המחיר ירד ויש גם משלוח חינם!
טוסטר מתחלף עם 4 פלטות להכנת מאפים מתוקים
פלטת פנקייקס
פלטת וואפל בלגי
פלטת מאפינס
ופלטת דונאטס – מושלמת לחנוכה!
קל לניקוי עם חוברת מתכונים מצורפת

 

בלעדי לסוויט דולי: טוסטר מתחלף 4 פלטות באחד להכנת מאפים מתוקים מבית Hyundai
הנה בואו תראו כאן
199 ₪

תוכלו להכין דונאטס ולביבות הורסות והנה לביבה אחת עם שוקולד בפנים
שאי אפשר לעמוד בפניה.

 

מחפשים עוד מתכונים לחנוכה?
מתכונים לחנוכה

לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 60 – מתכונים לווטצא'פ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות

לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות

 

 

לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות

סוויט דולי
לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות, כמו בשיר אמא נתנה לביבה לי, לביבה חמה ומתוקה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר/סוכר חום
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 כוס קמח תופח או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
  • שמן לטיגון
  • אבקת סוכר

Instructions
 

  • מערבבים את הגבינה, הביצים הסוכר והקינמון לבלילה אחידה ובסוף מוסיפים את הקמח.
  • מחממים שמן לטיגון.
  • הבצק יוצא מאד רך לא לפחד לעבוד איתו.
  • להרטיב את הידיים ועם ידיים רטובות יוצרים כדורים טיפה שטוחים. לקחת גוש קטן של בצק ולשטח אותו בידיים, אפשר למתוח קלות ולשים בשמן. לאחר כמה דקות להפוך לצד השני.
    רצוי לשטח כמה שיותר את הבצק כדי שאחרי הטיגון לא ישאר "בצק חי" בלביבה.
  • כשהלביבה שחומה, להוציא מהשמן ולהניח על נייר סופג.
  • אם רוצים אפשר להוסיף קובית שוקולד בתוך הבצק, לכסות ולטגן.
  • לפני ההגשה יש לפזר אבקת סוכר.
  • אוכלים אותן אחת אחרי השנייה ככה שאי אפשר להפסיק והיידה מחכה לתמונות!
  • חנוכה שמח!
Keyword לביבות

מה צריך ללביבות גבינה מתוקות בעשר דקות?

2 ביצים
250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען
חצי כוס סוכר / אפשר סוכר חום
רבע כפית קינמון
כוס קמח תופח או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
שמן עמוק לטיגון.
אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.

אפשרות – קוביות שוקולד

איך מכינים לביבות גבינה מתוקות בעשר דקות?

מערבבים את הגבינה, הביצים הסוכר והקינמון לבלילה אחידה ובסוף מוסיפים את הקמח.
מחממים שמן לטיגון.
הבצק יוצא מאד רך לא לפחד לעבוד איתו.
להרטיב את הידיים ועם ידיים רטובות יוצרים כדורים טיפה שטוחים.
לקחת גוש קטן של בצק ולשטח אותו בידיים, אפשר למתוח קלות ולשים בשמן.
לאחר כמה דקות להפוך לצד השני.
כשהלביבה שחומה, להוציא מהשמן ולהניח על נייר סופג.
לפני ההגשה יש לפזר אבקת סוכר.
רצוי לשטח כמה שיותר את הבצק כדי שאחרי הטיגון לא ישאר "בצק חי" בלביבה.

אם רוצים אפשר להוסיף קובית שוקולד בתוך הבצק, לכסות ולטגן.

אוכלים אותן אחת אחרי השנייה ככה שאי אפשר להפסיק והיידה מחכה לתמונות!

חנוכה שמח!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים