פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת

פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת שמגישים עם ריבה ושמנת ומלקקים את האצבעות

שתף
הדפסה
פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת
מה צריך

250 גרם כחושה כנען/טיבטעם/טבורוג
2 ביצים
2 כפות סוכר
4 כפות גדושות סולת
4 כפות קמח לבן
רבע כפית סודה לשתיה
קורט מלח

 

מה צריך

250 גרם כחושה כנען/טיבטעם/טבורוג
2 ביצים
2 כפות סוכר
4 כפות גדושות סולת
4 כפות קמח לבן
רבע כפית סודה לשתיה
קורט מלח

 

פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת

פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת לימדה אותי חברתי שרה שכבר הכרתם עם לביבות ירק אפויות בתנור.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי

פאפאנש זו לביבה רומנית, שכל מי שהיה ברומניה יודע שזו לביבה מטוגנת המוגשת עם המון ריבה ושמנת חמוצה.

כששרה היתה אצלי והכינה את הלביבות סיפרה שהיא מכינה גם את הפפאנש אבל מבושלות. הייתי בשוק.
"אבל מכינים את הפפאנש עם שמרים"
"יש כמה סוגים, אמא שלי היתה מכינה עם גבינה וסולת וככה שנים אני מכינה"
כמובן שמיד העמדתי אותה במטבח להכין את הפאפנש המבושלות.
ההכנתי לכם סרטון כדי שתראו בדיוק איך הכנו את הפאפנש המבושלות והמטוגנות.

פאפאנש זו לביבת גבינה שמערבבים עם סוכר, ביצים סולת, נותנים  לעיסה לעמוד שתספוח את כל הנוזלים, אחרי זה מבשלים את הפאפנש במים רותחים.
לפני ההגשה מפזרים על הפפנש קוביות חמאה, סוכר או ריבה ומגישים.

פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת

עכשיו בואו נשים את הדברים על השולחן, שלא יהיו טענות אחר כך.
אני לא אהבתי את הפפאנש המבושלות.
שרה מספרת שהילדים שלה משוגעים על זה
ואוכלים את זה תמיד, אני כנראה לא מהתפוצה הנכונה
ופשוט לא התחברתי.
אולי אתם תתחברו לטעם
ומאד מעניין אותי לדעת אם אתם אוהבים.
אני מדגישה אני לא אהבתי את המירקם המבושל. אבל!!
פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת

אבל אם תקחו את אותה התערובת ותטגנו את הפאפאנש
או-הו! פה זה קסם אמיתי
אלוהים כמה טעים!!
פאפנש קטעים וטעימים שאי אפשר להפסיק לאכול!
לביבות גבינה מטוגנות מה יכול להיות רע?
כשהן יוצאות מהטיגון, תפזרו אבקת סוכר
ושום טענה לא תהייה לאף אחד.

 

מזכירה לכם שמבצעי המתנות הבלעדיים לסוויט דולי

עדיין נמשך עם מתנות חדשות ואת הכל תמצאו כאן

החנות של סוויט דולי

 

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

הפאפנש המטוגנות יצאו אלוהיות!
רכות, נמסות בפה פשוט מעולות!

פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 61 – מתכונים לווטצא'פ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

חוץ מאבקת סוכר אפשר להגיש עם ריבה או שמנת
וכל קלוריה שווה!

פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת

פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת

פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת

סוויט דולי
פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת שמגישים עם ריבה ושמנת ומלקקים את האצבעות
Prep Time 30 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 50 minutes
Course פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 250 גרם גבינה כחושה כנען/ טיב טעם/ טבורוג
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות גדושות סולת
  • 4 כפות קמח
  • רבע כפית סודה לשתיה
  • קורט מלח

Instructions
 

  • מערבבים את כל המרכיבים ביחד לעיסה אחידה ושמים בצד כעשרים דקות עד חצי שעה שהעיסה תתפח.
  • כשהעיסה תפוחה מחממים סיר מים על האש ומביאים לרתיחה.
  • כשהמים רותחים, מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים קטנים מהבלילה ושמים בסיר עם המים הרותחים. מנמיכים את האש ומבשלים כל פאפנש כעשר דקות לפחות.
  • בהתחלה הם יצפו למעלה, תנו להם להתבשל על אש נמוכה לפחות שבע דקות.
  • מוציאים עם מסננת, מעבירים לצלחת, מפזרים קוביות חמאה על פאפנש מגישים אם ריבה או שמנת חמוצה.

איך מכינים פאפנש מטוגן?

  • מערבבים את כל החומרים ביחד ונותנים לעיסה לעמוד כעשר דקות. יוצקים שמן לסיר ומחכים שהשמן ירתח.
  • איך יודעים שהשמן חם? שמים ידית של כף מעץ ואם יש בועות מסביב סימן שהשמן חם.
  • מרטיבים ידיים, יוצרים כדורים שטוחים וזורקים את הכדורים לאש.
  • תנמיכו את האש שהפאפנש לא ישרפו.
  • הפאפנש יתפחו בשמן ולכן חשוב לא לעשות אותם שמנים מדי, כדי שהתערובת בפעם תוכל להתבשל היטב.
  • מעבירים לנייר סופג אחרי הטיגון, מפזרים אבקת סוכר
  • ועכשיו באמת נהנים מכל ביס וביס.
Keyword מתכונים לחנוכה

מה צריך בשביל פאפאנש סופגנייה רומנית מבושלת או מטוגנת?

250 גרם כחושה כנען/טיבטעם/טבורוג
2 ביצים
2 כפות סוכר
4 כפות גדושות סולת
4 כפות קמח
רבע כפית סודה לשתיה
קורט מלח

איך מכינים פאפנש מבושל?

מערבבים את כל המרכיבים ביחד לעיסה אחידה ושמים בצד כעשרים דקות עד חצי שעה שהעיסה תתפח.
כשהעיסה תפוחה מחממים סיר מים על האש ומביאים לרתיחה.
כשהמים רותחים, מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים קטנים מהבלילה ושמים בסיר עם המים הרותחים.
מנמיכים את האש ומבשלים כל פאפנש כעשר דקות לפחות.
בהתחלה הם יצפו למעלה, תנו להם להתבשל על אש נמוכה לפחות שבע דקות.
מוציאים עם מסננת, מעבירים לצלחת,
מפזרים קוביות חמאה על פאפנש
מגישים אם ריבה או שמנת חמוצה.

איך מכינים פאפנש מטוגן?

מערבבים את כל החומרים ביחד ונותנים לעיסה לעמוד כעשר דקות.
יוצקים שמן לסיר ומחכים שהשמן ירתח.
איך יודעים שהשמן חם?
שמים ידית של כף מעץ ואם יש בועות מסביב סימן שהשמן חם.
מרטיבים ידיים, יוצרים כדורים שטוחים וזורקים את הכדורים לאש.
תנמיכו את האש שהפאפנש לא ישרפו.
הפאפנש יתפחו בשמן ולכן חשוב לא לעשות אותם שמנים מדי, כדי שהתערובת בפעם תוכל להתבשל היטב.
מעבירים לנייר סופג אחרי הטיגון, מפזרים אבקת סוכר
ועכשיו באמת נהנים מכל ביס וביס.

 

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים