מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
בורקס סביח מבצק פילו

בורקס סביח מבצק פילו שמתפצח בפה, ארוחת ערב מושלמת

שתף
הדפסה
בורקס סביח מבצק פילו
בורקס סביח מבצק פילו

בורקס סביח מבצק פילו זה בורקס שיחוק! תגידו לי מי לא אוהב סביח? פיתה עם חצילים מטוגנים, ביצה קשה, תפוח אדמה והמון טחינה שנוזלת על הכל.

יש כאלה שמוסיפים לסביח שלהם עגבניות, מלפפון חמוץ אבל סביח לעולם לא יתקיים בלי חצילים וביצה קשה.

אז במקום פיתה החלטתי לשדרג לכם את הסביח ואנחנו נעטוף את כל הדברים הטובים בבצק פילו, כדי שהביס שמתפוצץ בפה יהיה גם עם רעש וגם עם טעם.

בואו תראו באינסטוש את הבשר בלייב
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

להכנת המנה השתמשתי בבצק פילו של שימרית שהוא לא נשמר בפריזר. תמיד במקרר, שולפים ומתחילים לעבוד.
בורקס סביח מבצק פילו מתפרק בפה ואלוהים כמה שזה טעים! תוסיפו קערית טחינה ליד, סלט, ביצים קשות ויש לכם ארוחת ערב סוף!

בורקס סביח מבצק פילו

כן-כן צריך להכין לפני כמה דברים.
קודם כל ביצים קשות, תבשלו ביצים קשות שיהיו מוכנות.

צריך גם חצילים מטוגנים אבל אני יעשה לכם הנחה, תכינו עם חצילים אפויים ואתם תהנו מאד. הנה דרך קלה להכנה – איך מכינים חצילים בתנור.

אפשר להכין גם פרוסות תפוחי אדמה, אבל אני ויתרתי כי החצילים והביצה הקשה עושים את העבודה נהדר עם הפילו.

אם אתם רוצים פרוסות תפוחי אדמה, תבשלו תפוחי אדמה עם הקליפה, תקלפו ותפרסו פרוסות דקות של תפוחי אדמה.
עגבניות ומלפפונים חמוצים לא הוספתי כדי שלא יהפכו את הבצק לעיסה באפייה.

ועכשיו זה משחק ילדים.

פורסים עלה פילו משמנים מעט, מפזרים פרוסות חצילים, פרוסות ביצה קשה ומגלגלים. זהו. ככה תכינו את הפילו ממולאים ולתנור.

בורקס סביח מבצק פילו

אופים עשר דקות רבע שעה עד שהבצק משחים
ומגישים לשולחן חם.

מזכירה לכם שהמבצעים הבלעדיים לסוויט דולי
כמו הגריל החשמלי, קופסאות זכוכית ועוד
נמצאים הכל כאן

החנות של סוויט דולי

בורקס סביח מבצק פילו

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו64 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בורקס סביח מבצק פילו

בורקס סביח מבצק פילו

 

 


בורקס סביח מבצק פילו

בורקס סביח מבצק פילו

סוויט דולי
בורקס סביח מתפצחים בפה וטעימים אש
Prep Time 30 mins
Cook Time 30 mins
Total Time 1 hr
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק פילו שימרית
  • 5 ביצים
  • 3 חצילים

Instructions
 

  • מבשלים ביצים במים חמים עד שהן נעשות קשות
  • מקלפים את החצילים, פורסים לפרוסות, משמנים תבנית אפייה
  • מפזרים את פרוסות החצילים על התבנית
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים ואופים את החצילים כחצי שעה
  • מוציאים, מקררים ומקלפים את הביצים ופורסים לפרוסות
  • פותחים את דפי הפילו, לוקחים כל פעם שני דפים
  • משמנים דף פילו, מניחים עליו דף פילו נוסף ומשמנים
  • מפזרים פרוסות חצילים ועל החצילים מפזרים פרוסות ביצה קשה
  • מגלגלים את עלה הפילו לגליל ארוך
  • ככה ממלאים את כל הדפים
  • מורחים את דפי הפילו עם ביצה טרופה
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את עלי הפילו ואופים כעשרים דקות
  • מגישים לשולחן חן עם סלט, טחינה וחמוצים ויש לכם ארוחת ערב נהדרת. תהנו.
Keyword בורקס סביח מבצק פילו

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?