בורקס סביח מבצק פילו זה בורקס שיחוק! תגידו לי מי לא אוהב סביח? פיתה עם חצילים מטוגנים, ביצה קשה, תפוח אדמה והמון טחינה שנוזלת על הכל.
יש כאלה שמוסיפים לסביח שלהם עגבניות, מלפפון חמוץ אבל סביח לעולם לא יתקיים בלי חצילים וביצה קשה.
אז במקום פיתה החלטתי לשדרג לכם את הסביח ואנחנו נעטוף את כל הדברים הטובים בבצק פילו, כדי שהביס שמתפוצץ בפה יהיה גם עם רעש וגם עם טעם.
בואו תראו באינסטוש את הבשר בלייב
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
להכנת המנה השתמשתי בבצק פילו של שימרית שהוא לא נשמר בפריזר. תמיד במקרר, שולפים ומתחילים לעבוד.
בורקס סביח מבצק פילו מתפרק בפה ואלוהים כמה שזה טעים! תוסיפו קערית טחינה ליד, סלט, ביצים קשות ויש לכם ארוחת ערב סוף!

כן-כן צריך להכין לפני כמה דברים.
קודם כל ביצים קשות, תבשלו ביצים קשות שיהיו מוכנות.
צריך גם חצילים מטוגנים אבל אני יעשה לכם הנחה, תכינו עם חצילים אפויים ואתם תהנו מאד. הנה דרך קלה להכנה – איך מכינים חצילים בתנור.
אפשר להכין גם פרוסות תפוחי אדמה, אבל אני ויתרתי כי החצילים והביצה הקשה עושים את העבודה נהדר עם הפילו.
אם אתם רוצים פרוסות תפוחי אדמה, תבשלו תפוחי אדמה עם הקליפה, תקלפו ותפרסו פרוסות דקות של תפוחי אדמה.
עגבניות ומלפפונים חמוצים לא הוספתי כדי שלא יהפכו את הבצק לעיסה באפייה.
ועכשיו זה משחק ילדים.
פורסים עלה פילו משמנים מעט, מפזרים פרוסות חצילים, פרוסות ביצה קשה ומגלגלים. זהו. ככה תכינו את הפילו ממולאים ולתנור.

אופים עשר דקות רבע שעה עד שהבצק משחים
ומגישים לשולחן חם.
מזכירה לכם שהמבצעים הבלעדיים לסוויט דולי
כמו הגריל החשמלי, קופסאות זכוכית ועוד
נמצאים הכל כאן

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו64 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בורקס סביח מבצק פילו
בורקס סביח מבצק פילו
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פילו שימרית
- 5 ביצים
- 3 חצילים
Instructions
- מבשלים ביצים במים חמים עד שהן נעשות קשות
- מקלפים את החצילים, פורסים לפרוסות, משמנים תבנית אפייה
- מפזרים את פרוסות החצילים על התבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים ואופים את החצילים כחצי שעה
- מוציאים, מקררים ומקלפים את הביצים ופורסים לפרוסות
- פותחים את דפי הפילו, לוקחים כל פעם שני דפים
- משמנים דף פילו, מניחים עליו דף פילו נוסף ומשמנים
- מפזרים פרוסות חצילים ועל החצילים מפזרים פרוסות ביצה קשה
- מגלגלים את עלה הפילו לגליל ארוך
- ככה ממלאים את כל הדפים
- מורחים את דפי הפילו עם ביצה טרופה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את עלי הפילו ואופים כעשרים דקות
- מגישים לשולחן חן עם סלט, טחינה וחמוצים ויש לכם ארוחת ערב נהדרת. תהנו.