מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
סוכריות דג אמנון במעטפת בצק עלים

סוכריות דג אמנון במעטפת בצק עלים, מנה מרשימה וחגיגית

שתף
הדפסה
סוכריות דג אמנון במעטפת בצק עלים
מה צריך

3 פילטים של דג אמנון – חתוכים לשניים.
1 חבילת בצק עלים שימרית
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
10-15 עגבניות שרי בשני צבעים
4-5 שיני שום פרוסות
רבע כוס שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
העלים הירוקים של בצל ירוק
1 ביצה טרופה
חצי כוס שומשום

מה צריך

3 פילטים של דג אמנון – חתוכים לשניים.
1 חבילת בצק עלים שימרית
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
10-15 עגבניות שרי בשני צבעים
4-5 שיני שום פרוסות
רבע כוס שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
העלים הירוקים של בצל ירוק
1 ביצה טרופה
חצי כוס שומשום

סוכריות דג אמנון במעטפת בצק עלים

סוכריות דג אמנון במעטפת בצק עלים, זהו מתכון לדג אמנון שעטוף בבצק עלים, מנה שהיא מאד מרשימה ומתאימה לכל ארוחה.

כדי להכין את הדגים, השתמשתי בפילה של אמנון, שביקשתי מהדגאי בחנות הדגים שיפלט לי אותו. ככה קבלתי את הדג מפלט בלי עור.

הכנתי תערובת של עשבי תיבול, מלאתי את הבצק עם הדגים ועשבי התיבול.

בסרטון שהכנתי  – 4 דקות – מהיר וקצר תוכלו לראות במדוייק כמה קל להכין את הדגים.

 

בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

ככה הדגים נראו לפני שנכנסו לתנור
השאריות של עשבי התיבול והעגבניות פיזרתי בתבנית
ואפיתי עם הדגים.
רצוי לחרוץ פסים על הבצק כדי שהדגים יתבשלו בתוך הבצק.

סוכריות דג אמנון במעטפת בצק עלים

 

רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה 
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן67מתכונים לווטצ'אפ

הדגים יצאו מהתנור אפויים ונהדרים
כשמגישים את המנה אפשר להגיש עם התוספת שבמגש האפייה

סוכריות דג אמנון במעטפת בצק עלים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

יצאה מנה משגעת וטעימה
ותוכלו לראות שהדג נאפה בתוך הבצק.

סוכריות דג אמנון במעטפת בצק עלים

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

מזכירה לכם שמבצעי המתנות הבלעדיים לסוויט דולי

המבצע החדש למערוך לרוגלך ומבצע הרוסטרים עדיין בעיצומם.

החנות של סוויט דולי

סוכריות דג אמנון במעטפת בצק עלים

סוכריות דג אמנון במעטפת בצק עלים

 

מה צריך?

3 פילטים של דג אמנון – חתוכים לשניים.
1 חבילת בצק עלים שימרית
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
10-15 עגבניות שרי בשני צבעים
1 כוס כוסברה קצוצה
4-5 שיני שום פרוסות
רבע כוס שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
העלים הירוקים של בצל ירוק
1 ביצה טרופה
חצי כוס שומשום

איך מכינים?

בקערה מערבבים את הפטרוזיליה, הכוסברה, שיני השום עם מלח ופלפל ושמן.
פותחים את עלה בצק העלים,
חותכים את דף הבצק לשלושה חלקים.
על כל חתיכת בצק מניחים מתערובת העשבי תיבול, מניחים דג אמנון על עשבי התיבול
מתבלים במלח ופלפל. מניחים פרוסות עגבניה על הדג. מוסיפים עוד שכבת עשבי תיבול על הדג.
עוטפים את הדג לרולדה ארוכה ומעבירים לתבנית אפייה.
סוגרים את הבצק בצורת סוכריה וקושרים את הקצוות עם רצועות בצל ירוק.
מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום על הבצק.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים עד שלושים דקות, עד שהבצק משחים.
מוציאים, מגישים לשולחן ושומעים רק מחמאות.

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?