מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
ירקות כבושים עשירים בפרוביוטיקה

ירקות כבושים עשירים בפרוביוטיקה, תרופת הסבתא שתעשה לכם טוב

שתף
הדפסה
ירקות כבושים עשירים בפרוביוטיקה
מה צריך

כרובית פרוסה לפרחים
שומר פרוס
קולורבי חתוך לגפרורים
גזר חתוך
2 כוסות כרוב פרוס לפרוסות דקות
סלרי – ראש וגבעולים
5-6 שיני שום
מיץ מ-2 לימונים
2 כפות חומץ
1 כפית מלח על כל כוס מים
ליטר מים

מה צריך

כרובית פרוסה לפרחים
שומר פרוס
קולורבי חתוך לגפרורים
גזר חתוך
2 כוסות כרוב פרוס לפרוסות דקות
סלרי – ראש וגבעולים
5-6 שיני שום
מיץ מ-2 לימונים
2 כפות חומץ
1 כפית מלח על כל כוס מים
ליטר מים

ירקות כבושים עשירים בפרוביוטיקה

ירקות כבושים עשירים בפרוביוטיקה זו התרופה הכי טובה לגוף עוד מימי סבתא.

שבוע שעבר הייתי חולה ולקחתי המון אנטיביוטיקה, בדיוק דיברתי עם חברתי האהובה דורית שהיא בעלת קליניקה פרטית לרפואה סינית ותמיד יש לה עצות ששוות זהב, שלא לדבר על הידיים המופלאות שלה.

אמרתי לה שאני באמת צריכה לקנות תרופות פרוביוטיות.

"שום תרופה את לא קונה, אני שולחת לך מתכון, תכיני, תאכלי כל יום מהירקות ואפילו תשתי קצת מהמים וזה מעולה"

כמו שאמרה ככה עשיתי.

בואו תראו איך הכנתי באינסטגרם שלי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי

יש כמה כללים חשובים שכדאי שתעמדו בהם כדי שהירקות שלכם יהיו גם טעימים וגם בריאים יותר.

מומלץ להשתמש בירקות טריים מאד לכבישה.

מאד חשוב שכל הירקות יהיו בתוך הצנצנת טבולים במים, כי אם איזה ירק יהיה מעל המים כל הירקות עלולים להתקלקל.

משאירים את הצנצנת על השיש, לא בשמש. רואים את התסיסה של המים בשלושת הימים הראשונים.

על כל כוס מים – כפית מלח. תראו כמה כוסות מים נכנסות בצנצנת ולפי זה תוסיפו את המלח ואפילו עוד קצת.

חשוב מאד – כשמוציאים ירקות מהצנצנת – לא עם הידיים. תקחו כף תוציאו כמות, ותסגרו את הצנצנת שוב.

הכי חשוב – יש לשטוף את הצנצנת במים רותחים לפני השימוש. לעקר את הצנצנת שלא יהיו בה חיידקים.

שמים את כל הירקות בצנצנת, יוצקים את המים מעל עם המלח, לימון וחומץ וסוגרים את המכסה.

אחרי שלושה ימים תתחילו ליהנות.

 

ירקות כבושים עשירים בפרוביוטיקה

אל תגידו לא ידענו – בבקשה

קוצץ חשמלי נטען – ללא צורך בחיבור לחשמל –
הלהיט החדש ששובר את הרשת, עכשיו אצלכם במטבח!

מיני קוצץ מזון חשמלי, נטען USB
89 ₪
לצפייה בסרטון לחצו כאן
קבוצת האוכל של סוויט דולי

לפי גודל הצנצנת תחליטו על כמות הירקות.
הכרוב יצא אש, הכרובית יצאה מעולה
בקיצור הכלטעים!

ירקות כבושים עשירים בפרוביוטיקה

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן70 – מתכונים לווטצאפ

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים

אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

ירקות כבושים עשירים בפרוביוטיקה

ירקות כבושים עשירים בפרוביוטיקה

 

מה צריך לירקות כבושים?

כרובית פרוסה לפרחים
שומר פרוס
קולורבי חתוך לגפרורים
גזר חתוך
2 כוסות כרוב פרוס לפרוסות דקות
סלרי – ראש וגבעולים
5-6 שיני שום
מיץ מלימון סחוט
2 כפות חומץ
1 כפית מלח על כל כוס מים
ליטר מים

קודם כל לעקר את הצנצנת.
לשטוף אותה במים רותחים, לייבש ואפשר גם לשים במיקרו לדקה או שתיים תלוי בגודל הצנצנת
לשטוף היטב את הירקות
לשים בצנצנת
להוסיף את הלימון החומץ
לסגור את הצנצנת ולהשאיר על השיש לשלושה עד ארבעה ימים.
אחרי שהירקות מוכנים אפשר להכניס למקרר.

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?