עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה ופטריות, מנה נהדרת וקלת הכנה.
כשהילדים אומרים שהם באים לשבת ועם מזג האויר הסגרירי שבחוץ, ישר אני חושבת על תבשילי קדרה כדי לשים בסיר אחד ושיהיה טעים.
הנה תוכלו למצוא פה המון תבשילי קדירה מתכונים לתבשילי קדירה מושלמים
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אני מתכננת בישולים "כבדים" ואז כשהם מתקשרים אני שואלת "יש בקשות מיוחדות לשבת?"
"אפשר ארוחה מוקפצת כזו בטעמים? זה הכי טעים"
אז מסתבר שהילדים אוהבים הפתעות בטעמים שלהם וככה נולדה לה מנה של עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה ופטריות.
פטריות תמיד יש במקרר, שעועית ירוקה יש בפריזר אז מוציאים ומשלבים בין השניים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן70 – מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
עוד מתכונים למאכלים סינים ואסייתים תמצאו כאן
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מבצע סוף השבוע בסוויט דולי!
ביקשתם – קיבלתם!
הקוצץ שיעשה לכם מהפכה במטבח!
עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה ופטריות

מה צריך בשביל עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה ופטריות?
500 גרם חזה עוף
4 כפות שמן שומשום
1 בצל קצוץ לריבועים
3 שיני שום פרוסות
1 קופסת פטריות שמפניון טריות
2 כוסות שעועית ירוקה
חצי כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב טריאקי
חצי כוס רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
איך מכינים חזה עוף מוקפץ ?
חותכים את חזה העוף לפרוסות או קוביות בערך בעובי חצי ס"מ ומניחים בצד.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד קבלת גוון חום.
מכניסים את העוף לסיר, מטגנים מכל הצדדים.
מנקים את העוף מהבצל ומוציאים את העוף החוצה למספר דקות ומניחים על צלחת.
פורסים את הפטריות לפרוסות ומעבירים לסיר עם הבצל ומטגנים/מקפיצים היטב עד שהפטריות גם מקבלות גוון חום.
מוסיפים את השעועית ירוקה ומקפיצים הכל ביחד.
מחזירים את העוף בחזרה לסיר, מוסיפים את הסויה, טריאקי, ורוטב צילי, מקפיצים את העוף ואת חזה העוף ביחד.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כמה דקות עד שהעוף רך.
תקפידו לא לייבש את העוף יתר על המידה שלא יתייבש ושישאר עסיסי.
אוח אתם תהנו כל כך!