לחמניות בירה ללא שמרים, טבעוניות, פרווה, ללא לישה, שמים הכל בקערה אחת, מערבבים, עשרים דקות והלחמניות שלכם מוכנות!
הכנתי בזמנו לחם בירה בקערה אחת והשבוע קבלתי הודעה על לחם הבירה מוורד בזו הלשון –
"יצא מדהים, עשיתי שתי כיכרות, בעלי ואני חיסלנו אחת, קרנצ'י מבחוץ ותענוג מבפנים, הוספתי בצל מטוגן עם קצת שום קונפי בטיגון, צנוברים, ואגוזי פקאן
ומלמעלה פיסרתי גרעיני חמניה.
פשוט הנאה של לחם, ממש מוצלח. מתכון מעולה והעיקר בלי התפחה ובלי שמרים, מעתה ואילך מאמצת את המתכון באופן קבוע, תבורכי?"
קראתי את ההודעה, התמוגגתי ורצתי למטבח.
אם יש לחם – יהיו גם לחמניות!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
תראו איך הכנתי בדיוק את הלחמניות
לחמניות בירה ללא שמרים מכינים בקערה אחת
בזמנו ההכנתי לכם סרטון איך מכינים לחמניות בירה ללא שמרים תוכלו לראות כאן
הלחמניות יצאו מהתנור – מושלמות!
וכן, חסרה אחת למעלה כי לא התאפקתי וטעמתי
כשהיתה חמה – אלוהים זו היתה טעות,
כי אי אפשר להסתפק באחת!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 68 – מתכונים לווטצאפ
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
אני הוספתי ללחמניות גם גרעינים מכל הסוגים
וגם פרוסות של זיתים ירוקים
מבצע קופסאות חדשות לפסח ממשיך!
ועוד לפני ששאלתם אז ככה,
בהחלט אפשר עם קמח כוסמין או קמח מלא.
אפשר לשים כל מיני תוספות שתרצו.
אפשר להכין גם עם קמח רגיל עם תוספת של שקית אבקת אפייה.
עוד המון מתכונים ללחם וחלות תמצאו כאן
מתכונים ללחם וחלות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לחמניות ללא לישה פרווה
לחמניות בירה ללא שמרים
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קמח תופח
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית מלח
- רבע כוס שמן
- 330 מל בירה לבנה
- 1 כוס גרעינים מכל הסוגים
- חצי כוס זיתים
לציפוי מעל
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות גרעינים
Instructions
- בקערה מערבבים את הקמח עם הסוכר והמלח
- מוסיפים את הגרעינים והזיתים ומערבבים הכל ביחד.
- יוצקים את הבירה לתוך הקמח ומערבבים לבלילה אחידה.
- אפשר להכין בתבנית קאפקייס או במנג'טים של קייקאפקס אישים
- יש לשים שלושת רבעי מהגובה כי הלחמניות שלנו תופחות
- יש לשמן את התבניות
- מעבירים את הבלילה לתבנית עם שתי כפות.
- משמנים את הבלילה מעל עם מעט שמן ומפזרים עוד גרעיני חמניה ושומשום.
- תלחצו אותם לתוך הבלילה בעדינות.
- בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים כ – עשרים דקות
- ברגע שהלחמניות תפחו תבדקו שהן מוכנות עם קיסם ואם כן מוציאים מהתנור
- מנסים להתאפק אבל לא ממש מצליחים, שולפים את הלחמניות מהתבנית והיידה –אלוהי הקלוריות אתכם! תהנו!