אוזני המן פרווה תמרים ואגוזים – קינוח מושלם לכל ארוחה של פורים, במיוחד לאלה שמקפידים על בשר/חלב.
עוד יתרון עצום- אחרי שמכינים את הבצק, לא מחכים, לא מעבירים למקרר, מעבדים אותו והיידה – מתחילים לעבוד. לא שמים במקרר חצי שעה ואפילו לא דקה – לעבודה ולמלאכה.
אני הכנתי את אוזני המן במילוי תמרים ואגוזים, אבל אתם יכולים כמובן להכין עם איזה מילוי שאתם אוהבים.
אפשר עם פרג, אפשר רק עם תמרים, מה שאתם אוהבים, אבל שתדעו שהתמרים והאגוזים יצאו שוס!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
אבל לפני הכל – בואו נסגור את הפינה אחת ולתמיד,
איך אתם מעדיפים את אוזני המן שלכם?
פתוחים או סגורים?
כאלה שרואים את המלית שלהם ורוצים ישר להושיט את היד
או סגורים ומחביאי סוד?

השבוע הכנתי אצל הבת שלי אוזני המן ואני אוהבת שאוזני המן פתוחים, שרואים בדיוק מה נעשה בפנים.
הילדה באה בטענות. "למה לא לסגור עד הסוף?"
רצתה לסגור עד הסוף – סגרתי עד הסוף ועדיין אני חושבת שהפתוחים יותר יפים. מה אתם אומרים?
אבל הכי חשוב – הבצק!
הבצק נהדר לעבודה ומושלם לאכילה! פריך ונהדר.
שמים הכל בקערת המיקסר או לשים ביד מה שאתם אוהבים,
מעבדים את הבצק והיידה לעבודה.
לא שמים במקרר, לא מחכים, לא צריך! הבצק מושלם להכנה.
מרדדים, קורצים עיגולים, ממלאים

ולתנור – הכי קל הכי פשוט

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו73 כאן- מתכונים לווטצא'פ
את אוזני המן הכנתי עם נטורינה כמובן,
התחליף הנהדר לחמאה שנפלאה למתכוני פרווה
כי הנטורינה מיוצרת על בסיס צמחי
לעוד מתכונים של עוגיות רק ללחוץ כאן –
מתכונים לעוגיות
חיפשתם מיקסר יד שלא תצטרכו להחזיק ביד?
מיקסר עם קערה מסתובבת
והמחיר כמובן כולל משלוח – בואו תראו
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
המלית עם התמרים והאגוזים התגלתה כהצלחה.
אני טחנתי את האגוזים יחד עם הסוכר
מה שגרם לסוכר ולאגוזים להתערבב ביחד
וערבבתי עם מלית התמרים.
אגב יש לי עוד המון לרעיונות למשלוח מנות בבקשה
מתכונים למשלוח מנות לפורים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אוזני המן פרווה שיהיו מושלמים גם לקפה גם לתה
וגם

אוזני המן פרווה תמרים ואגוזים
אוזני המן פרווה תמרים ואגוזים
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם קמח לבן
- 200 גרם נטורינה
- 2 חלמונים
- חצי כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 כוס מיץ תפוזים
מילוי
- 1 כוס ממרח תמרים
- חצי כוס סוכר
- 100 גרם אגוזים
Instructions
- את האגוזים והסוכר טוחנים ביחד במעבד מזון או דופקים הכל ביחד בשקית שהאגוזים והסוכר יתערבבו
- מוסיפים את תערובת האגוזים והסוכר לממרח התמרים ומערבבים למחית אחידה
- שמרים בקערת מיקסר את כל המצרכים היבשים בלי מיץ התפוזים
- מפעילים את המיקסר והכל מתערבב ביחד
- אחרי 2-3 דקות מוסיפים את מיץ התפוזים
- המיקסר מעבד את הבצק למיקשה אחידה
- מפסיקים את פעולת המיקסר
- מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק למשטח
- מעבדים את הבצק למיקשה אחידה
- מחלקים ל - 4 חלקים את הבצק
- מקמחים את משטח העבודה ומרדדים חלק אחד
- מרדדים, קורצים עיגולים, ממלאים כל עיגול בכפית מהמלית
- סוגרים כל אוזן המן היטב. אמרתי היטב! עם אצבעות עם קמח
- אם אתם רוצים שבטוח אוזני המן לא יפתחו, שימו במקרר לחצי שעה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את אוזני המן ל -10-15 דקות
- מוציאים, בוזקים אבקת סוכר
- וגם עכשיו לא צריך לחכות, ישר אוכלים! חג שמח