מוקפץ עוף פטריות וברוקולי, מנה נהדרת, קלה להכנה ואוכל מוקפץ תמיד אצלנו עף בשולחן האוכל.
חצי שעה עבודה ויש לכם אחלה מנה נהדרת, שכולם עפים עליה.
היתרון של המנה, אם יש מישהו צמחוני במשפחה, בקלות ניתן להחליף את החזה עוף בטופו ויש לכם יופי של מנה גם לצמחונים.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
האיש מקפיץ את המנות האלה ממש בעיניים עצומות. תנו לו חזה עוף, ירקות שנשארו במקרר והוא מתחיל להקפיץ ולערבב טעמים, שיוצאים קומבינציות נהדרות.
הוא על הווק, האש בוערת מסביב, הירקות קופצים וזה יופי של מחזה ובכלל – הקומבינציה של הפטריות והברוקולי טעימה כל כך!
איך כותבים כולם? מנה כמו במסעדה. אז זהו שלא – היא יותר טובה מהמסעדה!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו74 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף
מבצע סירים חדשים הגיע לחנות
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לאוכל סיני ואסייתי? בבקשה
מוקפץ עוף פטריות וברוקולי

מה צריך בשביל מוקפץ עוף פטריות וברוקולי?
500 גרם חזה עוף
4 כפות שמן שומשום
1 בצל קצוץ לריבועים
3 שיני שום פרוסות
1 קופסת פטריות חורש טריות
2 כוסות פרחי ברוקולי
חצי כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב טריאקי
חצי כוס רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
איך מכינים מוקפץ עוף פטריות וברוקולי ?
חותכים את חזה העוף לפרוסות או קוביות בערך בעובי חצי ס"מ ומניחים בצד.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד קבלת גוון חום.
מכניסים את העוף לסיר, מטגנים מכל הצדדים.
מנקים את העוף מהבצל ומוציאים את העוף החוצה למספר דקות ומניחים על צלחת.
פורסים את הפטריות לפרוסות ומעבירים לסיר עם הבצל ומטגנים/מקפיצים היטב עד שהפטריות גם מקבלות גוון חום.
מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים הכל ביחד.
מחזירים את העוף בחזרה לסיר, מוסיפים את הסויה, טריאקי, ורוטב צילי,
מקפיצים את העוף ואת חזה העוף ביחד.
מנמיכים את האש ומבשלים ממש עוד כמה דקות עד שהעוף רך.
תקפידו לא לייבש את העוף יתר על המידה שלא יתייבש ושישאר עסיסי.
אוח אתם תהנו כל כך!