מוקפץ עוף פטריות וברוקולי

Posted by & filed under מתכונים לחגים, מתכונים לפסח, מתכונים, מתכונים לעוף, מתכונים ב-10 דקות, מתכונים עם פטריות, מתכונים לאוכל סיני ואסייתי, מתכונים לארוחת צהריים, מתכונים לשבת, מתכונים לארוחת ערב, מתכונים לארוחות בסיר אחד, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים לבשר, מתכונים אחרונים, בונבונים.

מוקפץ עוף פטריות וברוקולי

מוקפץ עוף פטריות וברוקולי, מנה נהדרת, קלה להכנה ואוכל מוקפץ תמיד אצלנו עף בשולחן האוכל. חצי שעה עבודה ויש לכם אחלה מנה נהדרת, שכולם עפים עליה. היתרון של המנה, אם יש מישהו צמחוני במשפחה, בקלות ניתן להחליף את החזה עוף בטופו ויש לכם יופי של מנה גם לצמחונים. בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן   –… Read more »

עוגת גבינה ותותים ללא אפייה

Posted by & filed under מתכונים לעוגות קיץ, מתכונים לחגים, מתכונים לפסח, מתכונים לשבועות, מתכונים, עוגות לשבועות, קינוחים לחג השבועות, מתכונים עם תותים, מתכונים לילדים, מתכונים לעוגות, מתכונים לעוגות גבינה, מתכוני עוגות ללא אפייה, מתכונים לתשעת הימים, מתכונים צמחוניים, מתכונים אחרונים, בונבונים.

עוגת גבינה ותותים ללא אפייה

עוגת גבינה ותותים ללא אפייה הכנתי לכבוד ארוחת חגיגית עם כל הילדים. איך שהגשתי את העוגה לשולחן, אומרת לי הבת הקטנה, "אמא העוגה ממש לא יפה" אני בהלם מוחלט, האמת, כל השולחן היה בהלם. "מה לא יפה בה?" שאלתי "למה בתחתית יש שני צבעים?" אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? בואו תראו איך הכנתי האינסטגרם של… Read more »