פיצה במחבת מ-2 מצרכים בלבד הפיצה שכבשה את הרשת ותעזור לכם להכין ארוחת ערב בקלות ובמהירות.
איך אני אוהבת מתכונים מהירים שהם גם טעימים! ככה גיליתי את הפיצה המהירה והייתי חייבת לנסות לראות אם זה עובד וזה עבד אש!
שני מצרכים הכוונה – פיצה עם קמח תופח, או קמח רגיל עם אבקת אפייה, לבן/יוגורט.
אם אתם רוצים להכין בייגלה – אפשר גם בייגלה משני מצרכים בלבד.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך מכינים את הפיצה
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים הכל ביחד ולשים כמה דקות עד שהבצק הופך למרקם אחיד.
בפעם הראשונה, לשתי-לשתי-לשתי, בדיעבד חשבתי שחבל שלא הפעלתי מיקסר.
מכיוון שהבצק היתה הצלחה, בפעם השנייה כבר הפעלתי מיקסר וזה בהחלט פחות שרירי ידיים, אבל אם אתם אוהבים ללוש אין שום בעיה.
טיפ – אחרי שאתם מכינים את הבצק – תנו לו לנוח קצת.
בפעם הראשונה הכנתי את הבצק ישר על המחבת. מכיוון שמלכתחילה חילקתי את הבצק לשניים, עזבתי אותו בצד, אפילו לא במקרר. המרקם שלו נעשה רך ונעים.
אחרי שהבצק מוכן, מקמחים משטח, מרדדים את הכדור לפיצה עגולה, מעבירים למחבת.
מוסיפים רוטב עגבניות, גבינה צהובה ותוספות ומבשלים על הגז.
כלל חשוב – בזמן הבישול, יש לכסות את הפיצה עם מכסה.
מכינים פיצה רגילה לגמרי
מבשלים על אש נמוכה כדי שהתחתית לא תישרף,
עשר דקות על הגז ואתם מסודרים.
בודקים אם הבצק שחום מלמטה ומשגיחים
וכן – כן – כן הכנתי ואפיתי בתנור ויצא אש!!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן64– מתכונים לווטצאפ
עוד מתכונים לארוחת ערב תמצאו כאן
מתכונים לארוחת ערב
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פיצה במחבת מ-2 מצרכים בלבד
פיצה במחבת מ-2 מצרכים בלבד
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות קמח רגיל
- 1 כפית אבקת אפייה
- רבע כפית מלח
- 1 200 מל יוגורט / שמנת חמוצה
- 5 כפות רוטב עגבניות לפיצה
- 100 גרם גבינה צהובה
- תוספות: זיתים, פטריות, בצל, פלפל אדום, מה שאוהבים
Instructions
- מעבירים לקערה את הקמח, אבקת אפיה, מלח ויוגורט או שמנת חמוצה ומערבבים
- מתחילים לערבב עם כף וכשהבצק מתאחד מתחילים ללוש
- מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק ולשים היטב
- אפשר להכין במיקסר גם
- לשים עד לקבלת בצק אחיד
- מחלקים את הבצק לשניים, כל כדור יהיה פיצה בפני עצמה
- מעבירים את הפיצה למחבת
- מורחים רוטב עגבניות ומפזרים גבינה צהובה מעל
- מוסיפים תוספות מעל הגבינה ומעבירים לגז
- שמים על אש בינונית לא חזקה, מכסים את הסיר ומבשלים כעשר דקות
- אחרי עשר דקות בודקים אם הפיצה מוכנה
- אם הבצק לבן למטה אפשר להגביר את האש לכמה דקות אבל תיזהרו שהפיצה לא תישרף
- במידה והפיצה מוכנה, מורידים מהאש ומתחילים לאכול. טעים טעים!
- אם אתם בוחרים לאפות בתנור - מעבירים את הבצק לתבנית אפייה
- מורחים רוטב עגבניות, מוסיפים גבינה ותוספות למעלה
- לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את הפיצה ואופים כעשר דקות
- בודקים שהפיצה מוכנה ומוציאים. בתיאבון!