מצות מטוגנות עם גבינה, מצות ממולאות בגבינה, הבורקס או הפסטליקוס של פסח, המאכל האהוב על כל בני הבית אצלנו.
כשמתחיל פסח ישר הילדים שואלים אם הכנתי כבר את הבורקס של פסח ואני שבויה בידיהם רצה להכין.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי את הפסטליקוס הנהדרים האלה
מאד קל להכין את המצות שלנו, הטריק ההיסטרי הוא להרטיב את המצות.
עושים למצות מקלחת מתחת לברז של המים, מעבירים למגבת מטבח ועוטפים לכמה שעות את המצות.
המצות מרככות ואפשר לעשות איתן מה שרוצים.
בשלב הזה
המצות נוחות לעבודה, חוצים לחצי את המצה
מורחים מהגבינה ומקפלים למשולשים
בבקשה, תראו את המשולשים היפים שלנו
עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח
בשלב הבא טובלים אותם היטב בביצה
ומטגנים.
תשאלו אם אפשר לאפות בתנור?
בטח שאפשר!
אבל הקלוריות שלנו יהיו הרבה יותר טעימות כשזה יהיה מטוגן.
מחפשים מתכונים ללחם ולחמניות של פסח?בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות לפסח
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו18 כאן- מתכונים לווטצא'פ
ללחמניות גבינה של פסח לחצו כאן
בואיקוס של פסח
מבצע משטחי אפייה בסוויט דולי
המחיר כולל משלוח!
עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מצות מטוגנות עם גבינה
מה צריך בשביל מצות מטוגנות עם גבינה?
6 מצות רטובות מאד
3 ביצים
200 גרם גבינה מלוחה
כף גבינה לבנה
קורט מלח
שמן לטיגון
איך מכינים מצות מטוגנות עם גבינה?
ראשית, מרטיבים מצות היטב.
עושים מקלחת מתחת לברז מים למצות עד שהן ממש רטובות.
מנערים את המים ושמים את המצות בתוך מגבת מטבח לכמה שעות.
המצות יהיה רכות.
כשהמצות מוכנות, מערבבים את הגבינה המלוחה והגבינה הלבנה עם ביצה אחת.
חותכים כל מצה לחצי, מורחים מתערובת הגבינה על המצה.
מקפלים למשולש, סוגרים שוב ועד סוף המצה.
מכינים את כל המצות לצורת משולשים.
טורפים את שתי הביצים לעיסה ושמים טיפת מלח.
טובלים את המצות היטב בביצה.
מחממים מחבת עם שמן וכשהשמן חם מאד
מעבירים את המשולשים לשמן החם.
מטגנים היטב משני הצדדים.
מעבירים לנייר סופג ומגישים לשולחן. אוכלים חם – זה פשוט חלום!