מאפה סביח טעים לארוחת ערב קל הכנה וטעים כל כך והוא יסגור לכם פינה נהדרת לארוחת ערב.
תמיד כשהילדים צריכים להגיע אני מחפשת פתרונות מהירים לארוחת ערב והפעם החלטתי להפתיע אותם עם מאפה סביח.
הפתרון הנהדר הוא כמובן הבצק של שימרית שתמיד נמצא במקרר, בצק פיצה אבל שאפשר להכין איתו המון דברים והוא נהדר.
לא צריך לחכות שיפשיר, מוציאה ומכינה איתו מטעמים.
היו לי חצילים שהכנתי כבר קודם ואני תמיד שומרת במקרר.
אפשר להכן כמובן עם חצילים מטוגנים אבל אני יעשה לכם הנחה, תכינו עם חצילים אפויים וזה מצויין.
הנה דרך קלה להכנה – איך מכינים חצילים בתנור.
הוספתי ביצה קשה, עגבניה, הפעם אפילו לא הוספתי תפוח אדמה ויצאו מאפים קטנים ונהדרים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן79 – מתכונים לווטצ'אפ
מרדדים את הבצק, מחלקים למלבנים,
מורחים עריסה או טחינה, מה שאתם אוהבים.
אני שמתי בחלק עריסה כדי שיהיה פיקנטי
ומאד אהבו את הגירסה הפיקנטית.
פרוסת חציל, פרוסת ביצה קשה,
עיגול עגבנייה סוגרים, מהדקים ולתנור.

אם אתם מחפשים מתכון לעריסה פיקנטית בבקשה
רוצים להכין פנקייק? וופל בלגי? מלאווח? פופקייקס?
מכשיר אחד עם 4 פלטות שיעשה לכם הכל!
והמחיר כמובן כולל משלוח
עם מלפפון חמוץ ליד או סלט כתוספת
יש לכם ארוחת ערב נהדרת!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נכנסים ליוטיוב, ללינק שלמטה,
ונרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מאפה סביח טעים לארוחת ערב
מה צריך למאפה סביח טעים לארוחת ערב?
1 חבילת בצק פיצה שימרית
4 ביצים
2 חצילים
עגבניות / גמבה – אני השתמשתי בפרוסות של עגבניות שרי
ממרח עריסה או טחינה
איך מכינים מאפה סביח טעים?
מבשלים ביצים במים חמים עד שהן נעשות קשות
מקלפים את החצילים, פורסים לפרוסות, משמנים תבנית אפייה
מפזרים את פרוסות החצילים על התבנית
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים ואופים את החצילים כחצי שעה
מוציאים, מקררים ומקלפים את הביצים ופורסים לפרוסות
מוציאים מהמקרר את בצק הפיצה ומרדדים למשטח דק.
חותכים את הבצק לשלושה פסים ארוכים,
כל פס חותכים לארבעה ריבועים
מורחים את בסיס הבצק עם ממרח עריסה או רוטב עגבניות או טחינה – מה שאתם אוהבים
מניחים בפינה אחת פרוסת חציל, עליה פרוסת ביצה קשה, פרוסת עגבניה, כדי שעם הצד השני נקפל את הבצק.
מכסים את הבצק עם החצי השני של הבצק ועם מזלג מהדקים את הקצוות.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את המאפה
עושים כעשר דקות עד רבע שעה עד שהמאפים משחימים,
מוציאים ומגישים חם עם סלט ליד.
בתיאבון!
